Witam wszystkich ,
Jedziemy całą rodzinką pod namiot do Chorwacji (tzn ja-29, mąż-31 i nasz syn-8 lat) , mamy zarezerwowaną parcelę w BIJELA UVALA ( termin 15-29. 07. 2011)
Nie jest to moja pierwsza wyprawa pod namiot ( w czasach „młodzieżowych” jeździłam z przyjaciółmi na kempingi – jednak w tych czasach nie miałam jeszcze rodziny, syna i odpowiedzialności – liczyła się dobra zabawa i słońce) . Czasy się zmieniły i teraz proszę was o pomoc w doborze kilku rzeczy;
Nie umiem się po prostu zdecydować pomiędzy tymi namiotami, może znacie te firmy albo i same namioty 1) Hannah Space Hedge a 2) Fjord Nansen Istria 3) WILD NATURE PATRAS 6os – (nie zależy mi na innych propozycjach tylko te konkretne 3 namioty)
Może znacie w okolicy jakieś ciekawe miejsca gdzie możemy wybrać się z synem – może jakiś Aquapark, albo jakieś quady, -chcemy by polubił wyjazdy namiotowe i cieszył się na kolejne. A to jego pierwszy wyjazd tego typu.
Brakuje nam także jeszcze kuchenki – zastanawiamy się pomiędzy gazową a może elektryczną .Będziemy mieli dostęp do prądu na kempingu. Może znacie jakieś konkretne modele (firmy) które sami używacie.