Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Campingowe patenty i caravaning

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SVIBANJ
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SVIBANJ » 29.06.2009 21:07

gabrychalodz napisał(a):jeju!! nie chce mi sie czytac!! sa jakies pola namiotowe lub campingi w tribunj??

Jak Ci się nie chce czytać to po co zalogowałeś się na forum ?
To nie jest tzw. uszczypliwa uwaga, naprawdę jestem ciekaw.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 03.07.2009 13:23

piotrulex napisał(a):Wczoraj odebralem sobie w Warszawce taki oto zakup allegro

http://www.allegro.pl/item662623708_dwu ... tanio.html

Mam nadzieje, ze bedzie sie tak dobrze spisywac jak wyglada

W kwestii przetwornicy to jeszcze nie sprawdzilem :wink:

Zakupilem w PZMot karte CCI za 40 pare zeta

Coś wybrakowana :lool: palniki są identyczne tylko jedna podstawka cuś mała :lol:

Mam taką samą ino ma obie podstawki takie same a na dużej podstawce i coś małego jesteś w stanie postawić ;)

Po co przepłacać na Alledrogo jak wystarczy wejść do Nomi czy Praktikera ewentualnie Liroja Merlina i nabyć identyczną (bo to marketowe palniki) o 1/3 taniej :D

Pozdrav :papa:
luzka13
Turysta
Patrzcie na promocje.

Nieprzeczytany postnapisał(a) luzka13 » 04.07.2009 06:00

Za kilka dni wyruszam w kolejna Hrwatską objazdówkę dlatego uzupełniam sprzęt.
I tak:
w Tesco na dziale Ogród są bardzo fajne pawilony ogrodowe, 3x3 m, z płótna, nie jakieś ceraty - cena mnie powaliła 50 zł!!!
w Carrefour pompka samochodowa, pompuje materac 1-os. w niecałe 15 sec. (i wypompowuje) 19 zł!!! sprawdziłam w domu, 20 min pompowania, nawet się nie zagrzała.
na koniec polecam hamak z Lidla http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c. ... 06.p.Hamak , sprawdzony w zeszłym roku, bardzo fajny i mocny.
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 04.07.2009 10:47

dzięki luzka :) bo i namiot i hamak mnie interesuje :)
luzka13
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) luzka13 » 05.07.2009 06:38

My nasz stary "vis 'a vis" z marketu zamieniliśmy na taki http://www.decathlon.com.pl/PL/t4-2-xl-33690484/#
Jest przeogromny i zapewnia naprawdę duży komfort.
Niestety jak widzę podrożał o 200 zł :(
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 06.07.2009 10:28

Leszek Skupin napisał(a):
piotrulex napisał(a):Wczoraj odebralem sobie w Warszawce taki oto zakup allegro

http://www.allegro.pl/item662623708_dwu ... tanio.html

Mam nadzieje, ze bedzie sie tak dobrze spisywac jak wyglada

W kwestii przetwornicy to jeszcze nie sprawdzilem :wink:

Zakupilem w PZMot karte CCI za 40 pare zeta

Coś wybrakowana :lool: palniki są identyczne tylko jedna podstawka cuś mała :lol:

Mam taką samą ino ma obie podstawki takie same a na dużej podstawce i coś małego jesteś w stanie postawić ;)

Po co przepłacać na Alledrogo jak wystarczy wejść do Nomi czy Praktikera ewentualnie Liroja Merlina i nabyć identyczną (bo to marketowe palniki) o 1/3 taniej :D

Pozdrav :papa:

kuchenek byly 3 rodzaje (duze, male i mieszane czyli ta na zdjeciu - kupilem taka bo chcialem :wink: )

nomi nie mamy, praktikera nie mamy, w LM nie widzialem a jak znalazlem to za 59 czy 69 zeta

podeslij mi linka z takim czyms za 33,60 a zakupie kilka dla znajomych :wink: - faktycznie nie lubie przeplacac wiec troche mnie zmartwiles :wink:

czy marketowe to nie wiem ale wiem ze to nasza krajowa produkcja - w marketach zwlasza daleki wschod lezy :cry:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.07.2009 10:44

Nie koniecznie daleki wschód, nasza rodzima produkcja też się zdarza ;), ale trzeba trafić na promocję. W promocjach marketowych towar jest rzeczywiście o 1/3 tańszy niż gdzie indziej, ba może nawet więcej, ale to w przypadku pjedynczych ostatnich sztuk na wyprzedaży... tak żeśmy właśnie kupili 6-cioosobowy namiot ;) za 275 zł :D w ................ JYSKU :lol:

P.S. W sumie jak taką chciałeś to OK ;)
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 06.07.2009 11:02

Leszek Skupin napisał(a):Nie koniecznie daleki wschód, nasza rodzima produkcja też się zdarza ;), ale trzeba trafić na promocję. W promocjach marketowych towar jest rzeczywiście o 1/3 tańszy niż gdzie indziej, ba może nawet więcej, ale to w przypadku pjedynczych ostatnich sztuk na wyprzedaży... tak żeśmy właśnie kupili 6-cioosobowy namiot ;) za 275 zł :D w ................ JYSKU :lol:

kolega kupil 6 osoby w carrefoure za 225 zeta ale chyba nie o to chodzi :wink:

jakbym mial codziennie robic objazdowki po marketach wypatrujac promocji ostatnich sztuk to po przeliczeniu samych kosztow paliwa raczej srednio bym zaoszczedzil i nie mowie nawet o straconym czasie :wink:

jak znajdziesz takie palniki w nizszej cenie niz 48 zeta to bez kitu choc foto mi komorka zrob i wstaw na forum - wypije w cro Twoje zdrowie :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.07.2009 11:28

piotrulex napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Nie koniecznie daleki wschód, nasza rodzima produkcja też się zdarza ;), ale trzeba trafić na promocję. W promocjach marketowych towar jest rzeczywiście o 1/3 tańszy niż gdzie indziej, ba może nawet więcej, ale to w przypadku pjedynczych ostatnich sztuk na wyprzedaży... tak żeśmy właśnie kupili 6-cioosobowy namiot ;) za 275 zł :D w ................ JYSKU :lol:

kolega kupil 6 osoby w carrefoure za 225 zeta ale chyba nie o to chodzi :wink:

jakbym mial codziennie robic objazdowki po marketach wypatrujac promocji ostatnich sztuk to po przeliczeniu samych kosztow paliwa raczej srednio bym zaoszczedzil i nie mowie nawet o straconym czasie :wink:

jak znajdziesz takie palniki w nizszej cenie niz 48 zeta to bez kitu choc foto mi komorka zrob i wstaw na forum - wypije w cro Twoje zdrowie :wink:

Wypić i tak możesz, a zdjęć robić nie zamierzam ;) żeby Cię nie "dołować" :lol: o te kilka złociszy. Wisz my nie polujemy... stada promocji same nam się w łapy pchają ot durne szczęście :D
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 06.07.2009 11:41

Jak biegasz po supermarketach to się pchają, gdybyś w supermarkecie bywał tak jak ja 2 razy w roku to byś tyle durnego szczęścia nie miał :wink:
ANITA:)
Cromaniak
Re: Patrzcie na promocje.

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 07.07.2009 21:44

luzka13 napisał(a):na koniec polecam hamak z Lidla http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c. ... 06.p.Hamak , sprawdzony w zeszłym roku, bardzo fajny i mocny.

dzięki za info odnośnie hamaka. Dzisiaj pobiegłam do Lidla i jeszcze dostałam. Faktycznie fajny i całkiem przyzwoicie wykonany, a cena superowa, aż całe 29.90 :lol:

Obrazek
luska1973
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) luska1973 » 08.07.2009 09:27

Polecam zabranie własnych linek do zawieszenia na drzewie, bo myśmy w zeszłym roku wzięli 2 szt. nie sprawdzając czy jest je na czym powiesić i niestety w stanie nieużywanym wróciły do domu :-(((
Za to w tym roku jesteśmy przygotowani nawet na dosyć dużą odległość między drzewami :-)
waldis
Croentuzjasta
Re: Patrzcie na promocje.

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldis » 09.07.2009 19:33

ANITA:) napisał(a):dzięki za info odnośnie hamaka. Dzisiaj pobiegłam do Lidla i jeszcze dostałam. Faktycznie fajny i całkiem przyzwoicie wykonany, a cena superowa, aż całe 29.90 :lol:

No, ja w zeszłym roku też fajny kupiłem. Na campie okazało się, że drzew było za mało. Więc teraz jadę z czymś podobnym do tego tutaj. Podobnym, bo wytargałem w Tesco za 89 zł. Nie będę szukał drzew.
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 10.07.2009 08:54

jakie długie maja być gwożdzie do przybicia namiotu? musze cos kupić a nie mam pojęcia jak to ma wygladac, doradźcie prosze
mruczycho
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mruczycho » 10.07.2009 09:01

9x300mm
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Campingowe patenty i caravaning - strona 54
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone