waldis napisał(a):piotrulex napisał(a):Gdzies na forum widzialem kiedys pieknie spisana liste co mozna by zabrac z soba na wyjazd do cro na kemping - chcialbym swoja z 2005 zweryfikowac - kto zapoda linka?
O to się rozchodzi?
filip122 vel Darek napisał(a):
No i jak testy wypadly ? Jest cos warta ta przetwornica ?
Uciagnie na niej laptop ?
Rysio napisał(a):Ja do bajek dla małej kupiłem navi z możliwie dużym wyświetlaczem Przykleję na boczną szybę, można słuchawki podłączyć i gitara, bo mnie raczej w drodze do Cro się nie przyda ten wynalazek
claude napisał(a):Polecam tylko na chwile uruchomic wyobraznie co zrobic moze laptop na "sznurkowym mocowanu" w przypadku koniecznosci nadepniecia hamulca przy predkosci 60-80km , w zlych ukladach moze zabic dziecko. Albo profesjonalny uchwyt albo nic.
Jesli chodzi o przetwornice to poniewaz podpinamy do nich stosunkowo droga i wrazliwa elektronike, dobrze zeby chociaz na wyjsciu dawala sinusoidalne napięcie, ideal trapezowe ale to nie dokupienia na allegro
claude napisał(a):Widzialem juz sporo laptopow i pc , ktore nie byly wpiete do listwy (porzadnej) stabilizujacej napiecie i zasilacze czesto przezyly a plyty glowne byly spalone. Do byle jakiej chinskiej przetwornicy mozna bez problemu podpinac lampki , lodowki itp ale przy drozszej elektronice bym sie zastanowil
gabrychalodz napisał(a):jeju!! nie chce mi sie czytac!! sa jakies pola namiotowe lub campingi w tribunj??