Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Campingowe patenty i caravaning

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 29.05.2009 17:53

ita napisał(a):Filip vel Darek :) pierwszy drogi okrutnie a drugi bardzo szeroki, sprawdź czy wejdzie do namiotu.

Janusz, dzięki listę Jacunia oczywiście już mam :)

Bardziej mi chodziło o firmę.

Wymiar można sobie dopasować oczywiście , sam nie chciałbym przepłacać bo po co, jeśli tańszy się sprawdzi.

Pod względem rozwarstwiania się na szwie tzw. miałem kiedyś taki za 49zl i właśnie tam się rozszedł :cry:

Dlatego szukam pewniejszej firmy,

oczywiście na przebicie nie ma mocnych pewnie na droższym i tańszym :) :D :D
krzysi3k
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysi3k » 29.05.2009 20:28

ita napisał(a):o rany to my pewnie bedziemy go rozwijac jeszcze dłużej :roll: bo,że 2 osoby to jeszcze przeżyjemy. Trzeba się będzie przed wyjazdem nauczyć. :x
Na kempingach będziemy raczej po tygodniu, chcielibyśmy mieć w miarę wygodnie. Mam nadzieję, że nie będę przeklinać tego namiotu.
Ja chciałam T4 XL ale mój mąż uparł się na T4 XL Air, ale w sumie między nimi chyba nie ma aż takiej mega różnicy w rozkładaniu?

mam T4.2 xl i rozkładanie razem z żoną zajmuje mi ok. 30-40 min na gotowo. Samo postawienie konstrukcji z 15 min. Reszta to podwieszanie sypialni, układanie podłogi i naciąganie linek . Za pierwszym razem trwa to dłużej po trzeba poznać sprzęt.
piotr.wd
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr.wd » 30.05.2009 15:25

ita napisał(a):ach i tak miód na moje serce, bo raczej chwalicie :D z rozkładaniem poćwiczymy- damy radę :D
dziękuję bardzo za wszystkie opinie,

p.s. nic nie wiem o kuchence indukcyjnej, nawet nie wiem co to jest :wink:
na razie jeszcze szukam odpowiednich materacy
w decathlonie drogie jak zaraza, dzisiaj dostałam ofertę "Netto", od poniedziałku kilka pierdół na kemping, m.in materace 142 cm szerokie 45 zł wydaje sie cena przyzwoita. Czy jesli chodzi o materace to trzeba na coś zwracać uwagę?

w ofercie jest jeszcze prysznic, czarny worek 25 l, za 19.99 warto takie coś nabyc?
najgorszy pewnie pierwszy raz, trzeba to wszystko skompletować, a potem witaj przygodo :lol:

Ja również kompletuję cały sprzęt od podstaw ( aż głowa boli ile to kosztuje). Jeżeli chodzi o materac to kupiłem ten http://www.allegro.pl/item647151104_mat ... 57x25.html Prawie w całości wypełniają sypialnie.
Pozdrawiam
gluteus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gluteus » 06.06.2009 23:01

Januszku mam pytanko .... Masz może jakąś bazę adresową a może i z namiarami GPS na kempingi w CRO??? A może ktoś z innych uzytkowników ma coś takowego?
Pozdrawiam
Ps. najbardziej inetresuje mnie rejon od Zadaru do Omnisu 8) :roll:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.06.2009 00:49

gluteus napisał(a):Januszku mam pytanko .... Masz może jakąś bazę adresową a może i z namiarami GPS na kempingi w CRO???
Pozdrawiam
Ps. najbardziej inetresuje mnie rejon od Zadaru do Omnisu 8) :roll:

Ja GPS nie używam, zawsze trafiłem na kemping, który wybrałem na pobyt przed wyjazdem.

Współrzędne GPS znajdziesz w tym linku :D
mruczycho
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) mruczycho » 07.06.2009 08:17

filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 07.06.2009 16:04

Janusz Bajcer napisał(a):Ja mam podwójny welurowy firmy Intex - polecam :lol:

http://www.dmuchane.pl/index.php?d=katalog&k_id=25

Dla tych co pierwszy raz dla przypomnienia - Lista Jacunia :lol:

Witaj !!! Wlasnie zakupilem INTEXy 137cm i 153cm szerokie.

W tym mniejszym z napompowania takiego ze materac jest twardy, powietrze zeszło do średnio miekiego materaca w ciagu doby ,

z tego wiekszego po 3 dniach jest taki srednio mieki .

PYTANIE ??? czy jest jakas norma która mówi ze tej raczej średniej klasy materace powinny trzymać powietrze przez ileś dni , czy jesli materac trzyma 24h to jest ok ?

A w takim razie czy ten mniejszy w tym ukladzie reklamowac ze puszcza powietrze?

Proszę o wypowiedz w tym temacie
gluteus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gluteus » 07.06.2009 20:05

Dzięki Januszku :) A jak byś jakiś tani i fajny polecił ??? rejon od Zadaru do Omnisu ??? :roll: :lol:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 08.06.2009 05:36

Pakostane.
gluteus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gluteus » 08.06.2009 07:41

FUX .... :roll: 8O :arrow: a jakiś szczególik ??? nazwa?? albo lokalizacja ?? Będę wdzięczny :P 8)
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 08.06.2009 09:53

Pakostane--Kozarica. Bardzo ładnie położony, dosyć wysoki standard.
filip122 vel Darek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) filip122 vel Darek » 08.06.2009 11:27

filip122 vel Darek napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Ja mam podwójny welurowy firmy Intex - polecam :lol:

http://www.dmuchane.pl/index.php?d=katalog&k_id=25

Dla tych co pierwszy raz dla przypomnienia - Lista Jacunia :lol:

Witaj !!! Wlasnie zakupilem INTEXy 137cm i 153cm szerokie.

W tym mniejszym z napompowania takiego ze materac jest twardy, powietrze zeszło do średnio miekiego materaca w ciagu doby ,

z tego wiekszego po 3 dniach jest taki srednio mieki .

PYTANIE ??? czy jest jakas norma która mówi ze tej raczej średniej klasy materace powinny trzymać powietrze przez ileś dni , czy jesli materac trzyma 24h to jest ok ?

A w takim razie czy ten mniejszy w tym ukladzie reklamowac ze puszcza powietrze?

Proszę o wypowiedz w tym temacie

To co z tym uchodzeniem powietrza możecie napisać jak to wygląda w praktyce czy Wasze materace tez co wieczór trzeba dopompować ???

:D :D :D :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 08.06.2009 16:44

maciek1956 napisał(a):Pakostane--Kozarica. Bardzo ładnie położony, dosyć wysoki standard.

Jest jeszcze jeden w kierunku przeciwnym. Musisz skęcić za kościołem w lewo w ulicę równoległą do plaży. Z 300-400m po prawej stronie. Kamping kameralny, zadrzewiony, podobnie jak Kozarica; ta ostatnia jest spora, kilkakrotnie większa od tego pierwszego.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 08.06.2009 17:00

Faktycznie, na samym końcu, chyba na małej skarpie.
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 08.06.2009 17:23

filip wg mnie to nie jest normalne co wieczór dopompowywac materac :roll:
kupiłam kilka dni temu intexy ale jeszcze ich nie sprawdziłam,
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Campingowe patenty i caravaning - strona 51
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone