Krystof napisał(a):Nie lubię na talerzu potrawy co na mnie patrzy
a kto ci każe jeść kalmary na surowo?
Po przyrządzeniu też niektóre patrzą no i ja jednak wolę tradycyjne owoce, a nie jakieś "morskie"
Krystof napisał(a):Nie lubię na talerzu potrawy co na mnie patrzy
a kto ci każe jeść kalmary na surowo?
Rysio napisał(a):Z przeglądniętych przeze mnie ofert campingów wszystkie miały dostęp do prądu, to że jest płatny to wiadomo, ale w mojej opinii warto zapłacić parę groszy za konkretne podłączenie niż ciągnąć bombę w bagażniku. Dodatkowo przy wykupieniu "mocnego prądu" zawsze można zabrać grilla (wiem elektryczny to profanacja grilla) i coś na nim usmażyć nawet jeśli na polu będzie obowiązywał zakaz używania grilli tradycyjnych
Rysio napisał(a):Z przeglądniętych przeze mnie ofert campingów wszystkie miały dostęp do prądu, to że jest płatny to wiadomo, ale w mojej opinii warto zapłacić parę groszy za konkretne podłączenie niż ciągnąć bombę w bagażniku. Dodatkowo przy wykupieniu "mocnego prądu" zawsze można zabrać grilla (wiem elektryczny to profanacja grilla) i coś na nim usmażyć nawet jeśli na polu będzie obowiązywał zakaz używania grilli tradycyjnych
volumen napisał(a):Kuchenka gazowa to taka sama bomba, jak zbiornik paliwa Twojego auta.
volumen napisał(a):Prąd - owszem, jest prawie na każdym campingu, tyle, że nie zawsze ma odpowiednie natężenie (amperaż), by bez wywalania korków sprostać kuchence czy czajnikowi.
volumen napisał(a):A właściciel pola nie zawsze jest zainteresowany, by zmieniać bezpiecznik. Tym bardziej, że świat raczej bazuje na gazie.
Rysio napisał(a):QUECHUA T4.1
ita napisał(a):my chcemy kupić taki http://www.decathlon.com.pl/PL/t4-2-xl-air-33690432/, mam nadzieję, że to będzie dobry wybór
Krystof czy Ty widziałes ten namiot złożony? bo mnie przeraziła wielkość paczki i nie wyobrażam sobie gdzie to potem trzymać i jak to przewieźć w normalnym samochodzie. Bo po rozłożeniu namiot jest super!