Leszek Skupin napisał(a):Ja widziałem, że Bośniacy przywieźli ze sobą żółwia POWAŻNIE
Pewnie po to, zeby go zjeść Borat do USiA pojechał z kurą
moondek napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):maciek1956 napisał(a):...Czekamy nadal na info z Orlenu
Coś mi się wydaje, że olewają takich maluczkich zwykłych szarych Kowalskich .
Leszku, ile kg ma butla, 5? Nie ma się co im dziwić. To tak, jakbyś czekał na odpowiedź z cukrowni ws. kostki cukru
Leszek Skupin napisał(a):moondek napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):maciek1956 napisał(a):...Czekamy nadal na info z Orlenu
Leszku, ile kg ma butla, 5? Nie ma się co im dziwić. To tak, jakbyś czekał na odpowiedź z cukrowni ws. kostki cukru
żeby 5 kg całe 2,5
moondek napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):moondek napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):maciek1956 napisał(a):...Czekamy nadal na info z Orlenu
żeby 5 kg całe 2,5
No to w takim razie kostkę cukru łamiemy na pół
Leszek Skupin napisał(a):moondek napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):moondek napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):maciek1956 napisał(a):...Czekamy nadal na info z Orlenu
żeby 5 kg całe 2,5
Połamaną kostką na pół nie posłodzisz kawy , a na 2,5 kg butli będziesz przez dwa tygodnie gotował na campingu i jeszcze na świecenie lampą zostanie
P.S. Śliczne ramki się znowu robią
Rysio napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):moondek napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):moondek napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):maciek1956 napisał(a):...Czekamy nadal na info z Orlenu
żeby 5 kg całe 2,5
Połamaną kostką na pół nie posłodzisz kawy , a na 2,5 kg butli będziesz przez dwa tygodnie gotował na campingu i jeszcze na świecenie lampą zostanie
P.S. Śliczne ramki się znowu robią
Nawet o tym nie mów
aga i jacek napisał(a):coś mi się zdaje że wątek idzie w drugą stronę gdzie te superowe patenty?? coś tu ich mało ,proszę o jeszcze
Leszek Skupin napisał(a):A jak wykorzystam Janusza Patent na lodówkę to napewno zdjęcia pokażę rewelacja mimo, że to niby przedpotopowe ale lodówkę turystyczną schować do takiego dołka to i oszczędność powierzchni w namiocie i lodówka tak bardzo się nie nagrzewa - super pomysł
Pozdrav
gospodarz napisał(a):Przykrycie od góry wilgotnym ręcznikiem powinno podnieść skuteczność chłodzenia.