rich72 napisał(a):...często materiał używany do produkcji Campusa czy Hannaha pochodzi od tego samego chińskiego producenta co na namioty z supermarketów.
...
Pakula napisał(a):A tak wogóle to powiedzcie mi jak to jest możliwe spakować sie jadąc pod namiot?! Trzeba zabrać tyle różnych rzeczy ,że niemam pojęcia jak to zmieszcze.Samochód mam niemały bo Vectre kombi,ale i tak wydaje mi sie za mały.Rodzinka też niemała bo 2+2.W gre wchodzi jeszcze kufer na dach ale trzeba by było go kupić!!!! Zbyt dużo wydatków jak na taki wyjazd.
Pakula napisał(a):A tak wogóle to powiedzcie mi jak to jest możliwe spakować sie jadąc pod namiot?! Trzeba zabrać tyle różnych rzeczy ,że niemam pojęcia jak to zmieszcze.Samochód mam niemały bo Vectre kombi,ale i tak wydaje mi sie za mały.Rodzinka też niemała bo 2+2.W gre wchodzi jeszcze kufer na dach ale trzeba by było go kupić!!!! Zbyt dużo wydatków jak na taki wyjazd.
gospodarz napisał(a):Pakula napisał(a):A tak wogóle to powiedzcie mi jak to jest możliwe spakować sie jadąc pod namiot?! Trzeba zabrać tyle różnych rzeczy ,że niemam pojęcia jak to zmieszcze.Samochód mam niemały bo Vectre kombi,ale i tak wydaje mi sie za mały.Rodzinka też niemała bo 2+2.W gre wchodzi jeszcze kufer na dach ale trzeba by było go kupić!!!! Zbyt dużo wydatków jak na taki wyjazd.
Dopóki powoziłem haczbekiem to w sklepie z bagażnikami wypożyczałem taki wąski i długi bagażnik narciarski. Teraz, po pierwszych wakacjach z kombi chyba przeproszę się z bagażnikiem bo to bardzo dobre miejsce na różne lekkie drobiazgi typu śpiwory, buty, folia pod namiot, poduszki
Leszek Skupin napisał(a):gospodarz napisał(a):...
Gdybym teraz miał kupować, wybrałbym coś takiego:
http://www.campus.com.pl/index.php/125/1857/19883
...
Takim właśnie byli rozbici koło nas Polacy ze Śląska żesz w mordę ale gigant był. Łogrooomny .
Pakula napisał(a):Namiot to w sumie ja mam,ale jest to duży namiot starego typu taki ''willowy'' jak go niektórzy nazywają.Problem polega na tym że zajmie mi w samochodzie pół bagarznika!!! jak niewięcej.A może zrobie wstępne pakowanie z tym namiotem?? może sie uda
Pakula napisał(a):gospodarz napisał(a):Pakula napisał(a):A tak wogóle to powiedzcie mi jak to jest możliwe spakować sie jadąc pod namiot?! Trzeba zabrać tyle różnych rzeczy ,że niemam pojęcia jak to zmieszcze.Samochód mam niemały bo Vectre kombi,ale i tak wydaje mi sie za mały.Rodzinka też niemała bo 2+2.W gre wchodzi jeszcze kufer na dach ale trzeba by było go kupić!!!! Zbyt dużo wydatków jak na taki wyjazd.
Dopóki powoziłem haczbekiem to w sklepie z bagażnikami wypożyczałem taki wąski i długi bagażnik narciarski. Teraz, po pierwszych wakacjach z kombi chyba przeproszę się z bagażnikiem bo to bardzo dobre miejsce na różne lekkie drobiazgi typu śpiwory, buty, folia pod namiot, poduszki
Można wypożyczać takie ''trumny dachowe''??