Rysiek :D:D kurde niezły pomysł ... nie zauważyłem wcześniej. Apropo zmywania to lepiej wrzucić do śmieci i mieć więcej czasu na zwiedzanie . Że też kobiety o tym nie pomyślą, tylko się męczą ze zmywaniem
maciek1956 napisał(a):slawek66 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Piękny ... da radę pociągnąć przyczepę campingową
pewnie ! kolo 2 litrow motor w tym byl
Silnikowo spokojnie da radę, ale przyczepa też powinna być w stylu tamtych lat, inaczej jakby to wyglądało.
slawek66 napisał(a):maciek1956 napisał(a):slawek66 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Piękny ... da radę pociągnąć przyczepę campingową
pewnie ! kolo 2 litrow motor w tym byl
Silnikowo spokojnie da radę, ale przyczepa też powinna być w stylu tamtych lat, inaczej jakby to wyglądało.
i mniej wiecej tak to powinno wygladac
zdjecie z allegro
gospodarz napisał(a):Przyczepka charakterystyczna dla dawnych ddr-owców ale i dziś jeździ z nimi jeszcze sporo ludzi. Na jej bazie buduje się całkiem spory namiot.
slawek66 napisał(a):gospodarz napisał(a):Przyczepka charakterystyczna dla dawnych ddr-owców ale i dziś jeździ z nimi jeszcze sporo ludzi. Na jej bazie buduje się całkiem spory namiot.
http://www.allegro.pl/item166211499_prz ... 67_r_.html
Leszek Skupin napisał(a):
Rysiek :D:D kurde niezły pomysł ... nie zauważyłem wcześniej. Apropo zmywania to lepiej wrzucić do śmieci i mieć więcej czasu na zwiedzanie . Że też kobiety o tym nie pomyślą, tylko się męczą ze zmywaniem
magdapaszek napisał(a):kobiety sie nie męczą
Leszek Skupin napisał(a):magdapaszek napisał(a):kobiety sie nie męczą
Powiem to swojej żonie ciekawe co mi na to powie :?:
Janusz Bajcer napisał(a):Lesiu - zapomniałeś Magda mówi, że kobiety się nie męczą, bo mają na kempingach patent w postaci "męskich zmywarek"
Leszek Skupin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Lesiu - zapomniałeś Magda mówi, że kobiety się nie męczą, bo mają na kempingach patent w postaci "męskich zmywarek"
Powiedziała wyraźnie - "kobiety się nie męczą" nie dopisała że dlatego, że mają męskie zmywarki