poszukuje ksiazki :
,,sam buduje pojazd kempingowy''
wydane w latach 70-80
nawet mialem taka ale jakis ,,kolega'' sobie ja pozyczyl
slawek66 napisał(a):
troszke przerostu formy nad trescia ale ktos duzo dobrej roboty w to wlozyl i trzeba uszanowac
maciek1956 napisał(a):Syn namawia mnie na zakup Żuka lub Nyski i zrobienie z tego auta, auto kultowe, fajne koła, zawieszenie, środek np przygotowany do spania....
Sławek 66--chętnie posłucham opowieści jak restaurujesz ten cud polskiej motoryzacji.
maciek1956 napisał(a):My myślimy też o Zastawce. Początki, wiec tanio i prosto, trzeba trochę nauki, póznej weżmiemy się za coś bardziej retro. Jestem fanem Citroena, chodzi mi po głowie DS 19, 2 lata temu prawie kupilem DS-kę w wersji kombi.
Hadson napisał(a):maciek1956 napisał(a):My myślimy też o Zastawce. Początki, wiec tanio i prosto, trzeba trochę nauki, póznej weżmiemy się za coś bardziej retro. Jestem fanem Citroena, chodzi mi po głowie DS 19, 2 lata temu prawie kupilem DS-kę w wersji kombi.
Naprawdę?? DS to jest klasyka. Ruchome światła które podążały w tą stronę w którą się skręcało. 40 LAT później wprowadziło to BMW chyba i chwaliło jako innowację. Jeśli miałbym kupować auto do roboty w stylu retro to właśnie DS-a czarnego... Najlepiej niespotykaną wersję cabrio
Ale niestety dla mnie wielki wyczyn to zmiana klocków hamulcowych w aucie... :-/
Jeśli chodzi o citroena polecam www.citroen.autko.pl
maciek1956 napisał(a):Zapisałem linka do ulubionych, będzie co czytac w wolnej chwili.
Wartburg--ciekawe co z niego zrobisz.
My myślimy też o Zastawce. Początki, wiec tanio i prosto, trzeba trochę nauki, póznej weżmiemy się za coś bardziej retro. Jestem fanem Citroena, chodzi mi po głowie DS 19, 2 lata temu prawie kupilem DS-kę w wersji kombi.
slawek66 napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Piękny ... da radę pociągnąć przyczepę campingową
pewnie ! kolo 2 litrow motor w tym byl