Miril napisał(a):A może kolega Zablo miał na myśli bagażową przyczepkę?
No tak, z tym że ograniczenia prędkości dotyczą jazdy ze wszystkimi rodzajami przyczep.
Miril napisał(a):A może kolega Zablo miał na myśli bagażową przyczepkę?
Rafi70 napisał(a):Mam dla was rozwiązanie .....zmiana auta .
W związku z rosnącym z roku na rok zapotrzebowaniem na przestrzeń bagażową i rosnącym naszym zapotrzebowaniem na komfort pobytu, a tym samym przybywającym z każdym rokiem sprzętem , przybył nam nowy rydwan w postaci
Rafi70 napisał(a):Ford Transit Custom był moim faworytem (chyba 90% busów jakie widziałem podczas wakacji to właśnie Customy) lecz jest za wysoki by wjechać nim do garażu podziemnego . W Chorwacji na kempingach było kilka egzemplarzy z podnoszonym dachem głównie spod znaku VW. W tak kompaktowym aucie jest to jakieś rozwiązanie , lecz w momencie gdy skład osobowy wyjazdów wakacyjnych skurczy się do 1+1 , myślę że ilość sprzętu również ulegnie dużej redukcji i taki dach już nie byłby potrzebny
Rafi70 napisał(a):Bardzo minimalistyczne bez urazy . Proszę nie odbieraj tego źle , ale wg. mnie na Mazury ok , ale jakaś objazdówka na południe EU, trochę ciężko...
te kiero napisał(a): ... Na campach Europy widziałem szczęśliwe ludziska w mniejszych "zestawach" ...
piotrulex napisał(a):te kiero napisał(a): ... Na campach Europy widziałem szczęśliwe ludziska w mniejszych "zestawach" ...
Gdyż szczęście nie pojawia się wtedy gdy masz wypas kampera, non stop jesz w konobach czy robisz wakacyjne foty najnowszym ajfonem za 7 koła na którego czekałeś 3 miesiące od zamówienia
Szczęśliwym ludziom do szczęścia wystarcza niewiele