Rafi70 napisał(a):znalezione w sieci , może ktoś zechce wzbogacić swój ekwipunek o takie " łoże " , koszt 141 $
Fajne
Na jedną osobę ?
Wytrzyma 100kg ?
Rafi70 napisał(a):znalezione w sieci , może ktoś zechce wzbogacić swój ekwipunek o takie " łoże " , koszt 141 $
Rafi70 napisał(a):SingSing74 napisał(a):W tym roku podpatrzyłem u sąsiada, że zamiast młotka i gwoździ można zaopatrzyć się w małą, zgrabną wkrętarkę akumulatorową i 20-25 cm. wkręty. Nie wiem jak przy rozbijaniu, ale wyjmowanie szło mu bardzo sprawnie. Jak padnie mój stary (duży) Black&Decker, to przejdę na elektrykę
Na Lanternie mało prawdopodobne ,żeby się sprawdziło , sam wiesz że w tym podłożu niewiele rzeczy się sprawdza. Ja stosuję
Ostatnio przyszedł mi z pomocą pewien Niemiec i pożyczył przy wbijaniu zwykły młotek 0,5kg , przyznaję że był lepszy od mojego . Mój natomiast sprawdza się podczas zwijania sprzętu
wolworld napisał(a):My mieliśmy tradycyjny, teraz pompowany i za nic bym nie wrócił do rurek ale wiadomo to kwestia gustu
SingSing74 napisał(a):Dziś w Selgrosie za 313,65 brutto można kupić chłodziarkę sprężarkową z małym zamrażalnikiem - Optimum LD 0050.
Za cenę niewiele większą niż chłodziarka - wiaderko, można kupić sprzęt, który dobrze chłodzi niezależnie od temperatury zewnętrznej.
SingSing74 napisał(a):Od dziś do 09 października w Selgrosie za 313,65 brutto można kupić chłodziarkę sprężarkową z małym zamrażalnikiem - Optimum LD 0050.
Za cenę niewiele większą niż chłodziarka - wiaderko, można kupić sprzęt, który dobrze chłodzi niezależnie od temperatury zewnętrznej.