Jak jeździłem na kemping z synami to patent był taki że w jeden dzień zmywał starszy w drugi młodszy
W zeszłym roku "patentów" brakło - musiałem zmywać sam
gospodarz napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Chciałem jeszcze coś dopisać w tym temacie
Mianowicie widziałem kiedyś na polskim campingu jak ludzie rozbili namiot specjalnie między drzewami a do drzew przywiązali linkami potężną płachtę brezentu broń boże nie dotykała namiotu, ale była rozwieszona na wysokości ok 2,5 m. Miała może 8x6m i mogli sobie spokojnie siedzieć pod nią nawet wtedy kiedy padał deszcz . Pod warunkiem, że nie zacinał . Sądzę, że to może być zastępstwo namiotu ogrodowego, który proponował Janusz tylko, że trzeba się wykazać większą inwencją tfoorczą, żeby taką płachtę dobrze przymocować, żeby jej wiatr nie porwał. Zaraz usłyszę - to jest dobre w Polsce gdzie nie ma takich wiatrów jak nad Adriatykiem. W Polsce też potrafi wiać i równie solidnie tylko, że campingi są bardziej zadrzewione . Jak sądzicie, czy taki patent mógłby zdać egzamin w chorwackich warunkach
Pozdrav
Próbowałem takiej osłony ale z plandeką budowlaną, z tworzywa sztucznego. Dawała cień i chroniła namiot przed spadzią ale denerwujaco szeleściła w nocy . Napinanie niewiele pomagało.
magdapaszek napisał(a):e.zetka napisał(a):Nie zmieniać!! Absolutnie!!!
TAK SOBIE MYSLE GDY ZOBACZA TO ZDJĘCIE CI DWAJ PANOWIE TO MISIE DOSTANIE--
Rysio napisał(a):magdapaszek napisał(a):e.zetka napisał(a):Nie zmieniać!! Absolutnie!!!
TAK SOBIE MYSLE GDY ZOBACZA TO ZDJĘCIE CI DWAJ PANOWIE TO MISIE DOSTANIE--
Magdapaszek jak widać za karę dostała tydzień szlabanu na komputer za wstawienie zdjęć która jeszcze odważna
Hadson napisał(a):A co robicie jak się rozpęta burza?
3 lata temu uciekałem do samochodu... Jakoś na gumowych kołach bezpieczniej.
W jedną noc 2 razy wyskakiwałem z namiotu. Moja ex przeklinała namiot. He He.
noyle napisał(a):do osłony przed słoncem mozna uzyc cos w rodzju prześcieradła
natomiast plandeka super sprawdza sie jako dodatkowa podłoga
w czasie bory mozna podwinać kocówki
a w czasie normalnego uzytkowania , w zdecydowanym stopniu ułatwia utrzymanie czystości szczególnie w przedsionku
i przed namiotem
gospodarz napisał(a):Leszku, fajny awatarek ale zmniejsz go
No teraz lepiej