SingSing74 napisał(a):To kim byś był z czymś takim, co udało mi się zobaczyć w tym roku na Zatonie?
Brakło słów tylko po co jeszcze ten namiot nad kabiną ? jakieś przed kole ?
Przerost trochę formy Chyba
SingSing74 napisał(a): Do tego przejściówka kempingowa i listwa "piątka".
SingSing74 napisał(a):Kupiłem na allegro. U nas nie widziałem w sklepie stacjonarnym, a że była promocja i przesyłka za darmo, to wziąłem. Możliwe że dostaniesz w Juli, chyba że bliżej masz jakiś typowo kamperowy sklep, ale w Polsce jeszcze z tym nie za gęsto.
piotr68 napisał(a):Możesz także kupić wtyczkę campingową, kontrwtyczkę, kawałek przewodu (np.Castorama) i zrobić samemu. Koszt poniżej 30 zł i wiesz co masz.
piotrulex napisał(a):piotr68 napisał(a):Możesz także kupić wtyczkę campingową, kontrwtyczkę, kawałek przewodu (np.Castorama) i zrobić samemu. Koszt poniżej 30 zł i wiesz co masz.
Obok "kontrwtyczki" ja dałem jeszcze mini listwę ze zwykłymi, 3 gniazdkami aby ktoś mógł wpiąć swój zwykły przedłużacz, gdyby brakło miejsc w skrzynce. Polecam. Nie raz tam widziałem jakieś komórki czy inne tablety
SingSing74 napisał(a):Rafi70 napisał(a):https://www.decathlon.pl/krzeso-turysty ... 58362.html
mam nadzieję ,że będzie to lepsze rozwiązanie , niż tanie fotele turystyczno -wędkarskie.
Od razu zauważam , drobny mankament -brak uchwytu na napoje
Jak już dostaniesz, to napisz czy wygodny. Na przyszły wyjazd biorę "ogródkowe" bo mam w domu spory zapas. Niestety nie składają się idealnie płasko, więc zależnie od miejsca w aucie może będę szukał czegoś bardziej kompaktowego.