bluesman napisał(a):piotrulex napisał(a):Nie pisałem o niewolnikach lodówek a prądu
W cro bywamy od nastu lat i lodówka nigdy nie była nam potrzebna. Od kiedy raz mieliśmy do niej dostęp a kolejnego roku kupiliśmy własną to kolejnych wakacji bez takowej już sobie nie wyobrażamy
W sumie to staliśmy się niewolnikiem lodówki
Tu jednak trzeba mieć umiar bo za chwilę wiatrak czy przenośny klimatyzator będzie nam konieczny aby spędzić udane wakacje POD NAMIOTEM
Coś Pan kombinuje. Widze takie drobne wybiegi lodówka to nie prąd, tablet to nie laptop mimo, że niewielka różnica Po drugie co to znaczy umiar jeżeli zapodam sobie wiatrak to nie będę miał umiaru bo jakiś ktoś tak twierdzi ? Panie Piotrulex jeżeli uznam za stosowne wezmę taki wiatrak choćby nie wiem kto i co pisał
Ależ Panie Bluesman, bierz Pan wszystko na co masz ochotę albo i więcej tak w razie czego, nic mi do tego
Jak to bywa na forum jeden coś napisze, inny przytaknie, ktoś tam skrytykuje, ktoś coś podpowie
Lodówka to zdecydowanie prąd, nic innego nie napisałem
Jak być może zauważyłeś, z zabrania tableta, który jest na prąd zadowolony nie byłem ale i sam kilka razy gały w niego wytrzeszczałem
Pisząc a nawet nieco krytykując przywiązywanie się do elektrogadżetów również wymieniam te które sami zabieramy
Apetyt rośnie w miarę jedzenia a i do dobrego bardzo łatwo jest się przyzwyczaić
Obawiam się jedynie aby u nas nie zdechł duch wakacji POD NAMIOTEM