napisał(a) piotrulex » 02.10.2017 14:28
Rafi70 napisał(a):piotrulex napisał(a):Rafi70 napisał(a):... radzę przed pierwszym wyjazdem znaleźć jakąś polankę i rozstawić próbnie namiot.
Przyda się to ,żeby było łatwiej przy rozstawianiu namiotu na kempingu , nie ma nic gorszego jak zniecierpliwiona rodzina stojąca obok i czekająca na wejście do namiotu.
Ja radzę rozłożyć namiot wspólnie, całą rodziną. Nie będą mieli czasu na "niecierpliwienie" a i pójdzie zdecydowanie szybciej
Porada była darmowa
Nie ma za co
Porada nie warta , nawet pół piwa .....gdy dzieci mają odpowiednio 2 i 4 latka
.....za poświęconą uwagę dziękuję , browar można wypić bez okazji
Mój patent to wysłanie żonki z dziećmi na rekonesans okolicy , a sam lub niekiedy z uczynnym sąsiadem rozkładam namiot. 30 min do godzinki wystarcza
To prawda
Dzieciaki, tak jak i namioty, są różne
My z naszym dzieckiem po raz pierwszy pod namiotem byliśmy jak miała 1 rok i około 3 miesiące +/- 1
Pomagała dzielnie zarówno córka jak i żona choć namiot prosty i niewielki
W cro na konkretnym campingowaniu młoda była jak miała 3 lata 3 miesiące, wtedy to już była pomoc nieoceniona bo i namiot spory a i dziecko niemałe
Czym skorupka za młodu nasiąknie ...
Na campie jak widuje małe dzieci, takie 2-3-4 letnie co raczej wiele siły nie mają to sprzątają miejsce pod namiot z szyszek, patyków itd. Chyba jeszcze nigdy nie widziałem stojącej obok, zniecierpliwionej rodziny i uwijającej się samotnie w ukropie głowy rodziny, no nie widziałem
Rok temu nasz namiot sam się rozkładał, wystarczyło 2-sek wyciągnąć z wora a później wbić kilka szpilek. Nowy na spokojnie w 10 minut rozkładamy całą rodziną