Hej,
zwykle bralismy sztuczna trawe, bardzo przyjemnie sie po niej stapa Zajmuje jednak troche miejsca. Zastanawiam sie, czy taka podloga sie sprawdzi?
Co Wy kladziecie przed namiotem?
Pozdrawiam,
Havena
maxredaktor napisał(a):cronaturki napisał(a):Jest nas dwoje plus mały trzyletni (obecnie) brzdąc i o takim wyjeździe pod namiot myślę w perspektywie roku 2018. Czy czterolatek to nie za małe dziecko na takie wyjazdy ?
Pozdrav
Możecie spokojnie jechać. Myśmy zabrali na kemping do Włoch córkę jak miała trzy lata - była zachwycona. Tak jak obserwuję dzieciaki na kempingach, to mam wrażenie że im się taki sposób spędzania wolnego czasu na wakacjach bardzo podoba.
Havena napisał(a):Hej,
w tym roku jedziemy osmy raz pod namiot. Jak zaczynalismy nasza przygode, mlodsza cora miala 3.5 roku. Zdecydowanie polecam taki rodzaj wypoczynku! Choc kwatery wychodzi taniej i nie musisz brac ze soba tylu rzeczy. Ale jak caly rok zyjesz w luksusie, warto na wakacjach skosztowac czegos innego Poza tym na kempingach jest wiele atrakcji dla maluchow: animacje, baseny, bliski kontakt z przyroda.
Pozdrawiam,
Havena
Vjetar napisał(a):maxredaktor napisał(a):cronaturki napisał(a):Jest nas dwoje plus mały trzyletni (obecnie) brzdąc i o takim wyjeździe pod namiot myślę w perspektywie roku 2018. Czy czterolatek to nie za małe dziecko na takie wyjazdy ?
Pozdrav
Możecie spokojnie jechać. Myśmy zabrali na kemping do Włoch córkę jak miała trzy lata - była zachwycona. Tak jak obserwuję dzieciaki na kempingach, to mam wrażenie że im się taki sposób spędzania wolnego czasu na wakacjach bardzo podoba.
Nie są to wyścigi ale jechaliśmy jeszcze wcześniej z córką.
To nie jest kwestia wieku dziecka a umiejętności rodziców.
I nie jest to żaden przytyk czy chęć "górowania".
Dziecko świetnie sobie radzi jak ma oparcie w rodzicach.
Jeśli się nie czujecie to może lepiej teraz sobie odpuścić i przygotować się solidnie za rok?
waldis napisał(a):Vjetar napisał(a):maxredaktor napisał(a):cronaturki napisał(a):Jest nas dwoje plus mały trzyletni (obecnie) brzdąc i o takim wyjeździe pod namiot myślę w perspektywie roku 2018. Czy czterolatek to nie za małe dziecko na takie wyjazdy ?
Pozdrav
Nie są to wyścigi ale jechaliśmy jeszcze wcześniej z córką.
To nie jest kwestia wieku dziecka a umiejętności rodziców.
I nie jest to żaden przytyk czy chęć "górowania".
Dziecko świetnie sobie radzi jak ma oparcie w rodzicach.
Jeśli się nie czujecie to może lepiej teraz sobie odpuścić i przygotować się solidnie za rok?
Taki doświadczony zawodnik, a offtopuje temat jak trampkarz przy pierwszym kontakcie z piłką.