__monia napisał(a):A my we 2 jeździmy z namiotem 5 osobowym
Ale co kto lubi - ja muszę mieć wysoki namiot bo nie cierpię przebierania sie "na robaka". Poza tym trafił mi się wysoki małżonek, więc taki metrowy namiot nie wchodzi w grę.
Btw - też z Bydgoszczu jestem:D Się nam zrobiło kujawsko-pomorsko
Ja na szczęście nie z Bydgoszczu czy Brzydgoszczy tylko z takiego malutkiego miasteczka na południowy-wschód Nic specjalnego ale dobre pierniku to robią
To jedźcie na camp FKK, tam nie ma konieczności przebierania a jak nawet to niekoniecznie w namiocie
To tak pół żartem
Mieliśmy kiedyś 4-0s0bowy z 2 sypialniami i wielkim, wysokim przedsionkiem ale tam gdzie lubimy się rozłożyć ilość super miejsc jest ograniczona. Wolimy zdecydowanie wszystko robić na świeżym powietrzu gdzie mamy cień więc duży namiot był tylko kłopotem. Teraz rozkładamy go naprawdę w 2 sekundy gdyż szpilek i linek raczej nie używamy. Składamy może w 1-2 minuty. Ma to sporo plusów
Wczoraj kupiłem wtyczkę do campingowego gniazdka w OBI za 12,99. Do tego dołożę maks metr solidnego przewodu i zakończę podwójnym, hermetycznym standardowym gniazdkiem. Nawet jak nie będzie w skrzynce wolnego miejsca to dzięki 2 gniazdom kogoś wypnę i za chwile do siebie podepnę