SingSing74 napisał(a):Skrobnij na priv co to za kemping i w jakim terminie byłeś, że taki luz i tak zielono .
clen1 napisał(a):źle się dzieje, Bluesman się nie odezwał i nie z....ł nikogo z forumowiczów, a to już listopad 2016
clen1 napisał(a):Pewnie nie ma czasu
kondi napisał(a):Szanowni,
W jaki sposób prawidłowo zabezpieczyć butlę z gazem 3kg podczas dłuższego postoju? Po drodze do celu zatrzymujecie się na zwiedzanie. Temperatura w aucie w nasłonecznionym miejscu bywa wysoka. Na butli pisze często "przechowywać w zacienionym miejscu", temp. otoczenia do 50C. Nigdy nie mierzyłem co prawda ile może wynieść np. temp. zastana w bagażniku, ale bezpieczeństwo jest istotne.
Pozdrawiam.
piotrulex napisał(a):kondi napisał(a):Szanowni,
W jaki sposób prawidłowo zabezpieczyć butlę z gazem 3kg podczas dłuższego postoju? Po drodze do celu zatrzymujecie się na zwiedzanie. Temperatura w aucie w nasłonecznionym miejscu bywa wysoka. Na butli pisze często "przechowywać w zacienionym miejscu", temp. otoczenia do 50C. Nigdy nie mierzyłem co prawda ile może wynieść np. temp. zastana w bagażniku, ale bezpieczeństwo jest istotne.
Pozdrawiam.
Też się nad tym zastanawiałem i nic nie wymyśliłem. Z tym, że od lat nie zatrzymujemy się na zwiedzanie, jedziemy nocą. Na campie butla w dzień stoi w cieniu drzewa.