POCHWALE SIE WAM JAKI ZAKUP ZROBILIŚMY NA NOWY SEEZON
http://www.schlanser.ch/catalog/index.p ... aed5147962
WCZEŚNIEJ JEZDZILIŚMY Z CZESKIM NAMIOTEM--20 LETNIM
Leszek Skupin napisał(a):751 eurasów Hm... Teraz musicie jeździć dużo pod namioty . Gratuluję zakupu świetny namiot.
Pozdrav
magdapaszek napisał(a):ale i tak najwiekszym spełnieniem marzeń to jest camper --
Hadson napisał(a):magdapaszek napisał(a):ale i tak najwiekszym spełnieniem marzeń to jest camper --
Kamper jest super. Widziałem ogłoszenia, z firmami głównie niemieckimi, holenderskimi, gdzie można wynająć sobie kamperka za około 4500 zł na miesiac. (jeśli dobrze pamiętam i czegoś nie przekręciłem).
Hadson napisał(a):magdapaszek napisał(a):ale i tak najwiekszym spełnieniem marzeń to jest camper --
Kamper jest super. Widziałem ogłoszenia, z firmami głównie niemieckimi, holenderskimi, gdzie można wynająć sobie kamperka za około 4500 zł na miesiac. (jeśli dobrze pamiętam i czegoś nie przekręciłem).
rich72 napisał(a):Hadson napisał(a):magdapaszek napisał(a):ale i tak najwiekszym spełnieniem marzeń to jest camper --
wprost rewelacja za sam kamper wychodzi koło 37 ojro za dobę + opłaty na polu campingowym niech będzie 15 to mamy ponad 50 no i niewątpliwa przyjemność jedyna w swoim rodzaju to tłuczenie się ponad 1000 km szafą na kółkach dla mnie bomba
Ps. o paliwie , opłatach i przejazdach na miejscu nie wspominam
rich72 napisał(a):Rację macie Panowie - to trza mieć we krwi - ja nie mam więc stąd moje zdanie. Uważam, że podróżując np we wrześniu bezproblemowo można złapać ładną kwaterkę za mniejsze pieniądze i ja przy tym raczej pozostanę.
Leszek Skupin napisał(a):Plandeka jest OK, ale na podłogę do przedsionka, a do impregnacji to bardziej poleciłbym specjalne impregnaty w spray'u. Są takie za 29 zł w sklepach HI-Mountain , ale czy na tropik wystarczy jeden taki spray to nie wiem. Wiem natomiast, że pozwalają oddychać namiotowi i woda w tropik nie wsiąknie, tylko sperli się i spłynie