Aglaia napisał(a):Wśród cromaniaków jest też trochę kampingomaniaków. Możecie proszę polecić jakiś fajny rodzinny namiot? Optymalnie byłoby na 5 osób - dwie sypialnie w konfiguracji 2+3. I jeszcze żeby był w miarę lekki i łatwo się składał i nie rujnował kieszeni...
Aglaia napisał(a):Wśród cromaniaków jest też trochę kampingomaniaków. Możecie proszę polecić jakiś fajny rodzinny namiot? Optymalnie byłoby na 5 osób - dwie sypialnie w konfiguracji 2+3. I jeszcze żeby był w miarę lekki i łatwo się składał i nie rujnował kieszeni...
Vjetar napisał(a):Aglaia napisał(a):Wśród cromaniaków jest też trochę kampingomaniaków. Możecie proszę polecić jakiś fajny rodzinny namiot? Optymalnie byłoby na 5 osób - dwie sypialnie w konfiguracji 2+3. I jeszcze żeby był w miarę lekki i łatwo się składał i nie rujnował kieszeni...
jaki-namiot-polecacie-z-dwoma-sypialniami-t21892.html
piotrulex napisał(a):Vjetar napisał(a):Aglaia napisał(a):Wśród cromaniaków jest też trochę kampingomaniaków. Możecie proszę polecić jakiś fajny rodzinny namiot? Optymalnie byłoby na 5 osób - dwie sypialnie w konfiguracji 2+3. I jeszcze żeby był w miarę lekki i łatwo się składał i nie rujnował kieszeni...
Temat z ptraniem założyłem kilka lat temu wiec czuje sie w obowiazku napisania
NIE POLECAM tunelowych, w nocy w cro zdażają sie mocniejsze wiatry ...
Vjetar napisał(a):Aglaia napisał(a):Wśród cromaniaków jest też trochę kampingomaniaków. Możecie proszę polecić jakiś fajny rodzinny namiot? Optymalnie byłoby na 5 osób - dwie sypialnie w konfiguracji 2+3. I jeszcze żeby był w miarę lekki i łatwo się składał i nie rujnował kieszeni...
Ja obecnie mam taki campingowe-patenty-i-caravaning-t14321-1710.html#p1451328
Pakula napisał(a):Promocja w Decathlon,ja już kupiłem.
http://www.decathlon.pl/przedsionek-3-m ... 95843.html