SingSing74 napisał(a):Też mi się podoba T6.2, ale tego illumina 4.2 za 2k kupiłem z 60% upustem, do tego dostałem bon lojalnościowy i dodatkowy bon za opóźnioną przesyłkę. W sumie cena nie do pogardzenia, a sam namiot ciekawy więc wziąłem
fiechu napisał(a):...Wybór padł na Quechua T6.2...
waldis napisał(a):fiechu napisał(a):...Wybór padł na Quechua T6.2...
Był taki z nami w Cro cztery razy (i będzie w tym roku, o ile nie nastąpią nieoczekiwane okoliczności przyrody). Dobrze sobie radzi z burzami i wichrami. Fakt, zajmuje trochę miejsca, ale wygoda na miejscu bezcenna. Będziecie zadowoleni.
piotrulex napisał(a):SingSing74 napisał(a):Też mi się podoba T6.2, ale tego illumina 4.2 za 2k kupiłem z 60% upustem, do tego dostałem bon lojalnościowy i dodatkowy bon za opóźnioną przesyłkę. W sumie cena nie do pogardzenia, a sam namiot ciekawy więc wziąłem
nam też sie bodobają wielkie i wygodne namioty z tym że my jesteśmy na 2-3 campach podczs jednego pobytu w cro, na jednymz nich sa bardzo małe pólki skalne - duzy poprosyu by się nie zmieścił w wielu urokliwych miejscach
Mielismy Campus Indiana 2+2 ale wichura nam poszarpała no i stres był przy wcześniejszych wiekszych wiatrach
teraz mamy mały i jesteśmy super zadowoleni. rozkłada się w 30 sekund włacznie z wbiciem szpilek a wiatry kapitanie znosi
do tego sporo miejsca w bagażniku się zrobiło
SingSing74 napisał(a):Czytam, że część z was stosuje pod namiot dodatkowe folie. Niezły to pomysł, który oszczędza sam namiot. Zastanawiam się jednak, czy ta folia nie powinna mieć sieci niewielkich otworów, zrobionych np. gorącym drucikiem. Chodzi o to, żeby po sporym deszczu woda nie utrzymywała się pomiędzy tą folią, a podłogą samego namiotu. Przy dłuższym pobycie mogłoby to spowodować jakiś trudną do usunięcia warstwę pleśni lub innego grzybka. Napiszcie jak to wygląda w praktyce, bo wcześniej tego patentu nie stosowałem.
fiechu napisał(a):Z racji, że nasz Campus Santiago ma już swoje lata pora na zmianę.
Wybór padł na Quechua T6.2
Będzie jako prezent urodzinowy.
SingSing74 napisał(a):r... Można sobie obejrzeć co do nich wejdzie, ale i jakiej parceli potrzebują