demi-duox napisał(a):Dzięki, znalazłem
Proste, prawda
Pozdrawiam,
iwonasob napisał(a):Dziękuję za odpowiedź, bo bardzo mocno zastanawiałam się czy brać kuchenkę, miejsca mało i musiałabym ją pożyczyć od znajomych a to zawsze ryzyko że np. popsujemy( fakt że w razie czego zawsze można odkupić). Jeszcze raz dziękuję
iwonasob napisał(a):Jeżeli chodzi o zakup kuchenki to jest to najprostsza opcja , tylko nie wiem jeszcze czy lubię jeździć pod namiot, a jeżeli więcej nie pojadę więcej to co z nią robić? Strasznie mnie też martwią koszty dojazdu wychodzi mi 2100 w obie strony więc inwestycje w sprzęty też wolałabym ograniczyć
iwonasob napisał(a):Jeżeli chodzi o zakup kuchenki to jest to najprostsza opcja , tylko nie wiem jeszcze czy lubię jeździć pod namiot, a jeżeli więcej nie pojadę więcej to co z nią robić? Strasznie mnie też martwią koszty dojazdu wychodzi mi 2100 w obie strony więc inwestycje w sprzęty też wolałabym ograniczyć
ita napisał(a):kuchenka dwupalnikowa elektryczna kosztuje od 60 zł w promocji, do 80, 100 w normalniej cenie (w Selgrosie promocja jest co chwilę
, pewnie Makro też, albo jakieś markety) miejsca akurat dużo nie zajmuję, a nie chciałabym się stresować, będzie kuchnia czy nie będzie
iwonasob napisał(a):.... koszt 2100 to 3000km + opłaty drogowe, wg informacji na forum i takiego fajnego kalkulatora kosztów, autko benzyna pojemność 1600 , 8 l połknie jak nic. A wyjeżdżamy z północy Polski, więc całą Polskę mamy przed sobą. Gdybym mogła pojechać na 2 tyg to byłby większy sens.