Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Campingowe patenty i caravaning

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2014 16:34

Sylwetka&Gienuś napisał(a):(...) a jeśli się rozdupcą (...)

Czyli że co? 8O ;-)
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 13.05.2014 16:39

eystrasalt napisał(a):Czyli że co? 8O ;-)

nie przetrwają wagi czasu :lol: :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.05.2014 16:43

Sylwetka&Gienuś napisał(a):
eystrasalt napisał(a):Czyli że co? 8O ;-)

nie przetrwają wagi czasu :lol: :oczko_usmiech:

No ale chyba tylko jedno :oczko_usmiech: :lol: chyba, że Gienuś też przytyje :wink:
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 13.05.2014 16:49

Janusz Bajcer napisał(a):No ale chyba tylko jedno :oczko_usmiech: :lol: chyba, że Gienuś też przytyje :wink:

Wszystkie czarne są kto by tam pamiętał które czyje :twisted:....

i czarne wyszczupla :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2014 16:56

Sylwetka&Gienuś napisał(a):(...) i czarne wyszczupla :lol:

Co tylko mogę, mam czarne, mimo to mam nieodparte wrażenie, że chyba mi nie pomaga :oczko_usmiech:
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 13.05.2014 16:56

Vjetar napisał(a):Czy ktoś ma taki namiot?

Jak się sprawował?

Nie używałem, oglądam tylko na zdjęciach ale się wypowiem, a co :)
Jedyne co mi 'nie pasi" w tej zelcie to, że podłoga nie jest zintegrowana ze ścianami bocznymi i ścianką wejściową (fajne jest to, że można ją przesuwać powiększając lub zmniejszając przedsionek.

ps. Czy amazon.de wysyła już od Polski? Kiedyś tego nie robił.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2014 17:01

demi-duox napisał(a):ps. Czy amazon.de wysyła już od Polski? Kiedyś tego nie robił.

Z tego wynika, że tak. Jakby coś, pomogę w rozszyfrowaniu tabelki dot. Polski. Napisz PW.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 13.05.2014 17:03

demi-duox napisał(a):
Vjetar napisał(a):Czy ktoś ma taki namiot?

Jak się sprawował?

Nie używałem, oglądam tylko na zdjęciach ale się wypowiem, a co :)
Jedyne co mi 'nie pasi" w tej zelcie to, że podłoga nie jest zintegrowana ze ścianami bocznymi i ścianką wejściową (fajne jest to, że można ją przesuwać powiększając lub zmniejszając przedsionek.

ps. Czy amazon.de wysyła już od Polski? Kiedyś tego nie robił.

Półtora roku temu kupowałem w niemieckim amazonie namiot skandiki i normalnie przyslali. Mniejsze rzeczy kupowałem nawet z opcją darmowej dostawy. Dziś tym bardziej nie powinno być problemów.
demi-duox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi-duox » 13.05.2014 17:09

eystrasalt napisał(a):
demi-duox napisał(a):ps. Czy amazon.de wysyła już od Polski? Kiedyś tego nie robił.

Z tego wynika, że tak. Jakby coś, pomogę w rozszyfrowaniu tabelki dot. Polski. Napisz PW.

Z góry dziękuję, mam w domu obeznanego z językiem Goethego ale może kiedyś skorzystam :)
zablo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zablo » 13.05.2014 20:33

a jeśli chodzi o patent na campingową Tv lub internet? jakieś patenty?
chodzi mi o kontakt z szeroko rozumianą rzeczywistością lub choćby wiedzieć jaka ma być pogoda, itp.
z_byszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) z_byszek » 13.05.2014 20:36

Sylwetka&Gienuś napisał(a):Pytałam jakiś czas temu o krzesełka.......

Z pewnością wytrzymaja wiecej niż sezon.
Moje /podobnej konstrukcji/ rozwaliły się w trzecim roku.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 14.05.2014 07:07

zablo napisał(a):a jeśli chodzi o patent na campingową Tv lub internet? jakieś patenty?
chodzi mi o kontakt z szeroko rozumianą rzeczywistością lub choćby wiedzieć jaka ma być pogoda, itp.

Szukaj kempingu z WiFi i już masz kontakt. :D
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 14.05.2014 13:02

Kafejki internetowe są na większych kempingach. Jeśli nie, to część kempingów wywiesza w recepcji pogodę na kilka najbliższych dni. Można też kupić kartę SIM w danym kraju, żeby nie przepłacać za horrendalnie drogi transfer. Ponoć kiedyś facet przez całe wakacje słuchał sobie radia internetowego w komórce. Jak po powrocie dostał rachunek to się mocno zdziwił. Dlatego teraz za granicą pojawiają się ostrzeżenia o przekroczeniu określonego transferu. Na szczęście już niebawem (ponoć od wakacji 2015) ma się to zmienić i internet w telefonie na terenie Unii ma stanieć.

Co do TV, to kamperowcy mają na swoich pojazdach anteny satelitarne i widzę, że czasem oglądają. Ja jedynie nagrywam kilka komedii na laptopa i jak nie możemy długo zasnąć, a nie wypada już siedzieć na zewnątrz i sączyć ulubione napoje, wtedy włączamy sobie coś śmiesznego.

PS. Ostatnio wręcz nie mogę patrzeć na telewizję w domu (idiotyczne reklamy, idiotyczne seriale, i inne idiotyczne seryjne programy), a co dopiero na wakacjach. Ostatecznym gwoździem do trumny polskiej telewizji był mój niegdyś ulubiony program rozrywkowy - Eurowizja. Dlaczego, to już chyba się domyślacie.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 14.05.2014 13:06

PS. Nie mam pojęcia - mam rodzinę w D więc żaden problem a cena ciekawa. :D
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 14.05.2014 13:07

SingSing74 napisał(a):Kafejki internetowe są na większych kempingach. Jeśli nie to część kempingów wywiesza pogodę na kilka najbliższych dni. Można też kupić kartę SIM w danym kraju, żeby nie przepłacać za horrendalnie drogi transfer. Na szczęście już niebawem (ponoć od 2015) ma się to zmienić i internet w telefonie w Unii ma stanieć.

Co do TV, to kamperowcy mają na swoich pojazdach anteny satelitarne i widzę, że czasem oglądają. Ja jedynie nagrywam kilka komedii na laptopa i jak nie możemy długo zasnąć, a nie wypada już siedzieć na zewnątrz i sączyć ulubione napoje, wtedy włączamy sobie coś śmiesznego.

PS. Ostatnio wręcz nie mogę patrzeć na telewizję w domu (idiotyczne reklamy, idiotyczne seriale, i inne idiotyczne seryjne programy), a co dopiero na wakacjach. Ostatecznym gwoździem do trumny polskiej telewizji był mój niegdyś ulubiony program rozrywkowy - Eurowizja. Dlaczego, to już chyba się domyślacie.

można iść na piwo, albo frytki do knajpy z Wi-fi, jest ich pełno
jak oglądacie te komedie to nie śmiejecie się w głos? ;)
co do TV, jestem podobnego zdania, dlatego zrezygnowałam z TV jakieś 2 lata temu, jestem całkiem zadowolona z tej decyzji :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Campingowe patenty i caravaning - strona 95
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone