Sylwetka&Gienuś napisał(a):(...) a jeśli się rozdupcą (...)
Czyli że co?
eystrasalt napisał(a):Czyli że co?
Sylwetka&Gienuś napisał(a):eystrasalt napisał(a):Czyli że co?
nie przetrwają wagi czasu
Janusz Bajcer napisał(a):No ale chyba tylko jedno chyba, że Gienuś też przytyje
Sylwetka&Gienuś napisał(a):(...) i czarne wyszczupla
demi-duox napisał(a):
Nie używałem, oglądam tylko na zdjęciach ale się wypowiem, a co
Jedyne co mi 'nie pasi" w tej zelcie to, że podłoga nie jest zintegrowana ze ścianami bocznymi i ścianką wejściową (fajne jest to, że można ją przesuwać powiększając lub zmniejszając przedsionek.
ps. Czy amazon.de wysyła już od Polski? Kiedyś tego nie robił.
eystrasalt napisał(a):demi-duox napisał(a):ps. Czy amazon.de wysyła już od Polski? Kiedyś tego nie robił.
Z tego wynika, że tak. Jakby coś, pomogę w rozszyfrowaniu tabelki dot. Polski. Napisz PW.
SingSing74 napisał(a):Kafejki internetowe są na większych kempingach. Jeśli nie to część kempingów wywiesza pogodę na kilka najbliższych dni. Można też kupić kartę SIM w danym kraju, żeby nie przepłacać za horrendalnie drogi transfer. Na szczęście już niebawem (ponoć od 2015) ma się to zmienić i internet w telefonie w Unii ma stanieć.
Co do TV, to kamperowcy mają na swoich pojazdach anteny satelitarne i widzę, że czasem oglądają. Ja jedynie nagrywam kilka komedii na laptopa i jak nie możemy długo zasnąć, a nie wypada już siedzieć na zewnątrz i sączyć ulubione napoje, wtedy włączamy sobie coś śmiesznego.
PS. Ostatnio wręcz nie mogę patrzeć na telewizję w domu (idiotyczne reklamy, idiotyczne seriale, i inne idiotyczne seryjne programy), a co dopiero na wakacjach. Ostatecznym gwoździem do trumny polskiej telewizji był mój niegdyś ulubiony program rozrywkowy - Eurowizja. Dlaczego, to już chyba się domyślacie.