janusz.w. napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Lista Jacunia
...wiecznie żywa
Ciekawe ilu osobom już posłużyła...
Jacunio - pozdrawiam
Mnie co roku służy...bom sklerotyk okropny..
Jacunio SZACUN SZACUN WIELKI SZACUN.!!!
janusz.w. napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Lista Jacunia
...wiecznie żywa
Jacunio - pozdrawiam
atolek napisał(a):janusz.w. napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Lista Jacunia
...wiecznie żywa
Jacunio - pozdrawiam
Mnie co roku służy...bom sklerotyk okropny..
Jacunio SZACUN SZACUN WIELKI SZACUN.!!!
maniust napisał(a):Ło matko a to to się zmieści na parcelę?
Do tego stolik , jakieś krzesełka plus auto , jak nic czeka cię wykup dwóch parcel.
Piękny !
demi-duox napisał(a):Podoba mi się w tym namiocie spory daszek nad wejściem, na pewno będzie przydatny.
A co do rozmiarów to na typową parcelę kempingową wejdzie bez problemów z autem i stolikiem. Kłopot może być na kempingu nierozparcelowanym bo tam trudniej o miejsce o regularnych rozmiarach.
7 drążków, 2 sypialnie, pewnie podłoga w przedsionku - ile to wszystko waży razem, wiesz?
FUX napisał(a):Te „hale" są fajne, dopóki nie zawieje mocniej.
Sylwetka&Gienuś napisał(a):
Jest podłoga, między sypialnią a tropikiem jest miejsce też z podłogą, bezproblemowo wejdą tam bagaże. No i system Air działa świetnie, po "otworzeniu" wszystkich wentylacji w środku był przyjemny przewiew. Waży 21 kg nie wiem czy to dużo czy mała na taki duży namiot, ale ja go nisić nie będę
demi-duox napisał(a):Pewnie już się nie możecie doczekać wyjazdu .
z_byszek napisał(a):Widzę, że w stosunku do tego z Decathlonu to tylko kolorystyka inna.
Sylwetka&Gienuś napisał(a):z_byszek napisał(a):Widzę, że w stosunku do tego z Decathlonu to tylko kolorystyka inna.
To dokładnie ten sam z Decathlonu T 4.2 xl Air, tylko właśnie w beżach, też z początku byłam tym zaskoczona, widać były dostępne 2 rodzaje kolorystyki