Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Campingowe patenty i caravaning

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 12.03.2014 15:31

Sylwetka&Gienuś napisał(a):
Iwona75 napisał(a):To ja się pochwalę że nasz wakacyjny domek jedzie już do nas, czyli klamka zapadła, będą wakacje od namiotem :D

No to macie jeden dylemat z głowy :D
I na jaki się zdecydowaliście ? Jeśli można wiedzieć :wink:
My musimy czekać do końca marca z decyzją ale ograniczyliśmy już wybór do 3 z tym że jeden z nich nadal nie jest nigdzie dostępny :roll:

Bardzo proszę, http://sprzedajemy.pl/namiot-quechua-t4 ... ie,9851022
Myśleliśmy o tej opcji AIR, ale ten się trafił w przyzwoitej cenie,więc od niego zaczynamy :lol:
emi13214
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) emi13214 » 12.03.2014 20:56

Fajny namiocik. Mamy prawie taki sam, tylko 6-cio osobowy ( dla 2 osób). Jesteśmy już w takim wieku, że potrzebujemy przestrzeni. Ta druga część sypialniana, jeśli się nie podwiesi sypialni, jest też otwierana do przodu i służy jako duży tunelowy przedsionek.
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 12.03.2014 22:20

Iwona75 napisał(a):
......jeden z nich nadal nie jest nigdzie dostępny :roll:

Myśleliśmy o tej opcji AIR, ale ten się trafił w przyzwoitej cenie,więc od niego zaczynamy :lol:

No no.... cena fakt fajna, ten też był brany pod uwagę ..... aż nie zobaczyłam wersji air, jeszcze chwilę zapoluję ... :wink: napisałam gdzie się da :lol: czekam i szukam ... :lol:
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 12.03.2014 23:02

Iwona75 napisał(a):
......jeden z nich nadal nie jest nigdzie dostępny :roll:

No no.... cena fakt fajna, ten też był brany pod uwagę ..... aż nie zobaczyłam wersji air, jeszcze chwilę zapoluję ... :wink: napisałam gdzie się da :lol: czekam i szukam ... :lol:

Cena była niższa. Tutaj tylko pokazałam jak namiocik wygląda, bo tamtego ogłoszenia już znaleźć nie mogę. Dlatego długo się nie zastanawialiśmy.

emi13214 napisał(a):Fajny namiocik. Mamy prawie taki sam, tylko 6-cio osobowy ( dla 2 osób). Jesteśmy już w takim wieku, że potrzebujemy przestrzeni. Ta druga część sypialniana, jeśli się nie podwiesi sypialni, jest też otwierana do przodu i służy jako duży tunelowy przedsionek.

Cieszę się że jakaś pozytywna opinia się pojawiła. :lol:
Sylwetka...
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sylwetka... » 14.03.2014 16:52

Sylwetka&Gienuś napisał(a):..... aż nie zobaczyłam wersji air, jeszcze chwilę zapoluję ... :wink: napisałam gdzie się da :lol: czekam i szukam ... :lol:

Foch... i sprawa się wyjaśniła :evil: nie będzie już w sprzedaży bo zapas się wyczerpał :evil:
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 15.03.2014 16:56

Sylwetka&Gienuś napisał(a):..... aż nie zobaczyłam wersji air, jeszcze chwilę zapoluję ... :wink: napisałam gdzie się da :lol: czekam i szukam ... :lol:

Foch... i sprawa się wyjaśniła :evil: nie będzie już w sprzedaży bo zapas się wyczerpał :evil:

Uuuuu...to ja tym bardziej się cieszę że mam to co mam.
Pik71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pik71 » 17.03.2014 22:04

Witam.
Warto szukać namiotu na niemiecki ebay lub amazon, my razem z przesyłką kurierem zapłaciliśmy niecałe 800 za duży namiot. Warto pilnować aukcje robione przez sklepy ale z licytacją.
http://www.amazon.de/Skandika-Zelt-Toro ... B0019EJNHM
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 18.03.2014 16:03

Ale to żadna wielka okazja, zesżłej zimy Skandikę Canyon II na amazonie kupiłem z przesyłką za 115 euro, przy regularnej cenie ponad 300 :wink:
Niestety u nas nawet takie sieci jak decathlon za bardzo nie rozumieją co to znaczy prawdziwa wyprzedaż. Te ich zniżki 100-200 zł przy cenie namiotu np. 1,5 tys raczej sa zabawne niż atrakcyjne.
Teraz powoli rozkręca się sezon więc o prawdziwe okazje trudno ale jesienią, zimą polecam kupowanie droższego sprzętu w amazonie czy innym ebayu.
SingSing74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SingSing74 » 18.03.2014 16:13

Maciej napisał(a):Ale to żadna wielka okazja, zesżłej zimy Skandikę Canyon II na amazonie kupiłem z przesyłką za 115 euro, przy regularnej cenie ponad 300 :wink:

Napisz jak się pisuje ten namiot.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 18.03.2014 22:24

SingSing74 napisał(a):
Maciej napisał(a):Ale to żadna wielka okazja, zesżłej zimy Skandikę Canyon II na amazonie kupiłem z przesyłką za 115 euro, przy regularnej cenie ponad 300 :wink:

Napisz jak się pisuje ten namiot.

Na razie jeden sezon przetrwał bez problemów i uwag. Bardzo wietrzny urlop na Cresie i wcześniej burzowo w Rovinju. Ani nie przemókł, ani nie odleciał ;) A wiało naprawde konkretnie. Jeszcze w czasach przeddzieciowych miałem campusa, który potrafł się nieźle wyginać przy większym wietrzyku. Skandika mimo że wysyoka nie dała się dużo silnijeszym wiatrom /kilka nocek z borą/. Moge tylko polecić, kupiony w cenie marketowej :-)
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 21.03.2014 18:33

Campingowcy, proszę poradźcie co mam jeszcze kupić jako debiutantka.
Mamy namiot, materace, śpiworki, stolik, krzesełka, leżaczki,szafeczkę, kuchenkę, butlę,czołówki,płachtę pod namiot, lodóweczkę samochodową.....czego nie mam, a mieć muszę ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.03.2014 18:39

Iwona75 napisał(a):Campingowcy, proszę poradźcie co mam jeszcze kupić jako debiutantka.
Mamy namiot, materace, śpiworki, stolik, krzesełka, leżaczki,szafeczkę, kuchenkę, butlę,czołówki,płachtę pod namiot, lodóweczkę samochodową.....czego nie mam, a mieć muszę ?

Lista Jacunia
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 21.03.2014 18:40

Znów byłeś szybszy :devil:
z_byszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) z_byszek » 21.03.2014 18:42

Iwona75 napisał(a):Campingowcy, proszę poradźcie co mam jeszcze kupić jako debiutantka.

Kabel elektryczny z uziemieniem zwijany na bębnie i ewentualnie jakiś rozdzielacz, aby można było wygodnie podpiąć więcej urządzeń.
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 21.03.2014 20:10

Janusz Bajcer napisał(a):Lista Jacunia

...wiecznie żywa :!: :)
Ciekawe ilu osobom już posłużyła... :?:

Jacunio - pozdrawiam :!:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Campingowe patenty i caravaning - strona 84
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone