Szerokości.
My wracamy w poniedziałem do rzeczywiśtości
bartek_kkk napisał(a):Kiedyś widziałem gdzieś na forum listę rzeczy które warto zabrać jadąc na kemping. Nie mogę jej teraz znaleźć, może ktoś poratować linkiem?
ita napisał(a):ja też muszę chyba zainwestować w jakiś lepszy materac. Mam intex, właśnie gumowo-bawełniany ale przez noc staje się miękki, nie do zera ale jednak flaczeje. Nie wiem którędy to ucieka, dziury pewnie nie ma bo by był zupełny flak Możecie polecić jakieś materace? marzył by mi się coleman, ale kurcze trochę drogi
marcinos75 napisał(a):Cały czas się zastanawiamy, gdzie jechać Rozważamy kempingi Solaris, Strasko lub Kozarice , wszystkie sa zacienione a na tym nam najbardziej zależy.
medic napisał(a):(...) Jak byłem z żoną na "objazdówce" po wybrzeżu to spaliśmy na materacach od leżaków takich 180x60x8 i było wygodnie. Rolowane leżały w bagażniku średnica ok 30 cm.
Jacek S napisał(a):A może korzystając z prądu...
kuchenka-elektyczna-vs-gazowa-t28168.html
do-gotowania-butla-gazowa-czy-plyta-elektryczna-t19749.html
Co do kartuszy - nie mogłem się przełamać - zawsze miałem obawy czy wystarczy gazu na cały wyjazd (po co mi taki stres) więc brałem większą butlę.
Pozdrawiam
eystrasalt napisał(a):Czy ktoś z Was mógłby podzielić się ze mną swoim doświadczeniem w korzystaniu z jednopalnikowej kuchenki turystycznej na kartusze. Cena takiej kuchenki mieści się w przedziale od kilkudziesięciu do ponad stu zł. Na czym może polegać ta rozpiętość? Materiał, bezpieczeństwo, funkcjonalność? A może tylko na tym, że jedna jest "made in china", a druga "made in EU". Dziękuję z góry