Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Campingi w MAKARSKIEJ

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cathy-k
Plażowicz
Campingi w MAKARSKIEJ

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cathy-k » 05.08.2007 21:57

Witam,

Czy mógłby mi ktoś polecić jakiś dobry camping w samej Makarskiej?Wybieram się właśnie tam 18.08 i szukam jakiegoś zwykłego miejsca na namiot :D W Internecie znalazłam tylko informację na temat jednego campingu w tej miejscowości - Jure. Proszę o rady!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.08.2007 08:21

http://www.croatia.hr/English/Lokacije/ ... nType=Camp
W samej Makarskiej więcej kempingów nie znajdziesz, to chyba jedyny jaki tam jest, chyba, że są jakieś małe przydomowe, ja ich nie znam.
W samej Makarskiej byłem tylko jeden wieczór i nigdy nie chciałbym tam odpoczywać - plaża zatłoczona i jest to miejsce dla młodych, lubiących życie nocne.
:papa:
Cathy-k
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cathy-k » 06.08.2007 08:48

Dzięki wielkie!! Tak przypuszczałam, że w ruchliwym miejscu może być kłopot z campingiem... A czy znacie jakiś miły camping w bliskim sąsiedztwie Makarskiej? Pozdrawiam !!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.08.2007 09:08

Nie w bliskim w sąsiedztwie, ale miły (20 km od Makarskiej :wink: )

http://www.autokamp-ciste.com/hr-index.htm

Temat rzeka o kempingach

http://cro.pl/forum/viewforum.php?f=16
tomasz szydzikowski
Globtroter
witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz szydzikowski » 06.08.2007 09:29

cześc ,poszukaj w www.camping.hr
tam znajdziesz mapke regionu i np na odcinku SPLIT -MAKARSKA jest kilka campingów zaznaczonych ,lepiej szukać niezablisko Makarskiej bo jest tłoczno pozdrawiam
Anusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anusia » 06.08.2007 09:47

Wcale nie łatwo znaleźć fajny camp w tej okolicy. Bo jak camp jest super (np. Dole) to nie ma blisko za dużo rozrywek, zwłaszcza że preferujesz Makarską. A jak okolica fajna - Baska Voda - to znowu camp nie za bardzo (Basko Polje). Wiem bo sama szukałam w zeszłym roku, wprawdzie nie w samej Makarskiej ale gdzieś na Makarskiej Rivierze. W końcu wylądowałam na Basko Polje. Powodzenia w szukaniu i pozdrawiam :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.08.2007 10:27

W Dalmacji i na Riwierze Makarskiej ze względu na jej położenie (wąski pas wybrzeża pod górami schodzącymi do morza) nie ma dużych kempingów, takich jak na Istrii, które same w sobie są małymi wioskami turystycznymi, mające na miejscu dyskoteki czy też małe restauracje, gdzie nie wychodząc poza kemping, można się zabawić, chociaż akurat w okolicach Zadaru u wrót Dalmacji jest położony najlepszy w/g rankingu kemping w Cro http://www.zaton.hr/hr/pon_animacija.php

Powrót do Chorwackie ABC

Campingi w MAKARSKIEJ
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone