Pozdrawiam

.png)

.png)
.png)
te kiero napisał(a):Mam pytanie odnośnie płatności za campingi: planuję być na co najmniej kilku, z tym, że prawie codziennie będę wyjeżdżał autem (śpimy w aucie; parcela na campie będzie na ten czas zajęta matą/plandeką).
Jak może wyglądać wtedy płatność, czy właściciel nie będzie chciał codziennie pobierać opłaty; a może zdarza się, że chcą z góry określenia na ile dni i zapłacić od razu?
.png)
Vjetar napisał(a):te kiero napisał(a):Mam pytanie odnośnie płatności za campingi: planuję być na co najmniej kilku, z tym, że prawie codziennie będę wyjeżdżał autem (śpimy w aucie; parcela na campie będzie na ten czas zajęta matą/plandeką).
Jak może wyglądać wtedy płatność, czy właściciel nie będzie chciał codziennie pobierać opłaty; a może zdarza się, że chcą z góry określenia na ile dni i zapłacić od razu?
Codziennie będziesz wyjeżdżał autem ale coś na parceli zostaje tak?
Skoro śpicie w aucie może was potraktować jako campera (ale nie musi).
Podejrzewam, że skasuje parcela+osoby+auto-taxa.
Zazwyczaj pytają na ile dni (żeby zaplanować miejsce).
Krótki pobyt jest czasem trochę droższy bo od iluśtam dni pobytu czasem są zniżki.
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
.png)
maarec napisał(a):... Dziwi mnie jedynie chęć płacenia za zajmowanie parceli + osoby a śpicie w aucie (po za terenem campingu ? na wycieczkach ? ..
.png)
sanchopan napisał(a):Ja robię tak zwykle - choć czasem mam po prostu pietra- że jak np. doba kończy się o godzinie 10-tej rano, to dużo wcześniej się wymeldowuję i płacę. A wyjeżdżam... nie zawsze zdążę do 10-tej - czasem jest to 11 lub 12-sta.Zawsze się zastanawiam czy ktoś mnie nie zatrzyma...
.png)