Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

campingi

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
petris
Cromaniak
campingi

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 06.01.2003 12:17

Wiele turystów pozróżuje ze sprzetem.czy to do pływania jak :surfingi,łódki,czy do nurkowania.Przydało by sie mieszkać nad samym brzegiem ,aby tego wszystkiego nie nosić.Może spróbujemy znależć ciekawe campingi z ciekawym dnem morskim slicznymi wysepkami do których łatwo dopłynąć a może jeszcze taki luksus- mają do wynajęcia przyczepy, aby nie rozbijać namiotu.Może ktoś z Polski lub Chorwacji czy z innego kraju ma stacjonalną przyczepę i moze ją wypożyczyć.Ciekawa byłaby taka wspópraca. :D
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 24.01.2003 19:36

Może zobacz ten adres Jest to link do campingu w miejscowości Sukosan. Blisko do morza - dna nie sprawdzałam. Na polu stoją przyczepy które właściciel wynajmuje.POZDR.
petris
Cromaniak
Suticla

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 25.01.2003 15:09

Dzięki Aniu! Juz drugi rok jestem na tym właśnie campingu, Miałam nadzieję ,ze ktoś podpowie jakiś inny camp z przyczepami.Wszystko naokolo objeżdziłam z Biokowem 2 krotnie i nie mam co zwiedzać w odległości 100 km. A nie znoszę tyko siedziec nad woda.ponieważ mam meża wodniaka i co roku cały czerwiec siedze w Chorwacji.Namiot mi się znudził z przyczepą trudno jeżdzic tak zatłoczone są miasta.dlatego szukam innych miejsc na moje lądowe wypady, Jeszcze raz dzieki.
gch
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gch » 25.01.2003 17:58

Petris i Anulu powiedzcie coś o campie Oliva w Sukosan. Czy jest obszerny, zacieniony, jak duże są parcele, jaka jest plaża, czy przy brzegu jest głęboko czy płytko, jakie są łazienki, no i najważniejsze jakie ceny oraz czy łatwo jest tam manewrować przyczepą.
petris
Cromaniak
camp.olivia

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 26.01.2003 13:45

gch!!Znam tylko camp Olivia -Rabac na pół. Istria za Opatiją nad Kvarnerem bardzo mała odleglośc do wyspy Cres.Duży camp. 2500 ludzi,5.5 ha powierzchni -to z informatora- czesciowo zalesiony ,plaza długa ,szeroka jak na Chorwacje ,brzeg lagodny.Ceny przewaznie są na jednakowym poziomie tylko w sezonie drozej ca 20%. Nie wiem gdzie umiescic na mapie Sukosan?
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 26.01.2003 17:36

gch napisał(a):Petris i Anulu powiedzcie coś o campie Oliva w Sukosan. Czy jest obszerny, zacieniony, jak duże są parcele, jaka jest plaża, czy przy brzegu jest głęboko czy płytko, jakie są łazienki, no i najważniejsze jakie ceny oraz czy łatwo jest tam manewrować przyczepą.

Kamping Oliva położony jest 10 km za Zadarem w kierunku na Split.Jest to kamp typu przydomowy _jakies 150 osób_ dość dobrze zacieniony (figi,oliwki,czereśnie) nie ma wydzielonych parceli.Ponieważ Sukosan leży na półwyspie są różne plaże głowna wybetonowana ale są też miejsca z piaskiem oczywiście nie takim jak nad Bałtykiem , są również kamieniste. Morze przy plaży płytkie , raj dla dzieci ,dno jest piaszczyste .Sanitariaty czyste często sprzątane ciepła woda całą dobę ceny przystępne zobacz stronkę. Ja jeżdzę z przyczepą N126 więc z dojazdem nie ma problemu , większe mogą mieć bo na rondzie dojazdowym do kempingu stoi stara studnia.Właściciel EDO to super gość !!! POZDR.
gch
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) gch » 26.01.2003 18:52

Anulu czy z Edo mozna się targować czy ceny na "stronce" są raczej sztywne. Powiedz czy camp jest bezpośrednio przy morzu.
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 26.01.2003 19:27

Ceny sa jak w cenniku .Chyba nie za wysokie ? Kamping leży nad samym morzem , na półwyspie , więc w która stronę byś nie poszedł zawsze woda .
Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bond » 08.07.2003 00:53

Witam.
Byłem na tym campie.
EDO jeszcze z ostatecznego trachunku ok 100 Eu. opusci ok.5
To nie jest zły gość, lubi Polaków.
Na kampie jest czysto, można znaleść zacienione miejsce,z jednej strony północnej jest betonowa plaża przy wyjściu z kampu,ale z drugiej południowej po przejściu ok 50 0- 100 metrów jest piaszczysta,żwirowa plaża i to jest to.
Ceny rzeczywiście bardzo niskie.
Pozdrawiam. :papa:
Bond
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bond » 08.07.2003 00:56

Zapomniałem dodać, że Edo ciągle dobrze wspomina dwie rodziny z Zabrza.
Czy to nie o Was chodzi Anula :?:
Pozdr.
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 14.07.2003 10:06

Witam
Myślę że chodzi o nas - jeździmy do EDY już od 5 lat w tym roku również. Świetna baza wypadowa do zwiadzania.
Pozdrawiam
Gosc

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosc » 15.07.2003 15:55

Czesc
Pytanie do osob ktore byly na campingu w Oliva w sukosan lub wynajmowaly przeczepe na Chorwacji (jesli tak to na jakim campingu). Jaka jest cena za wynajecie przyczepy dla 2os ? (na stronie www nie ma wyszeczegolnionej pozycji dot wynajmu przyczepy)
Za odp serdecznie dziekuje
petris
Cromaniak
temat postu

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 15.07.2003 21:38

Znam tylko dwa camp gdzie mozna wynajac przyczepe Suticla w Podgorze i Baska Voda. Sa super moze nocowac w nich cztery osoby moge ci poradzic chorwata mowiacego po polsku ktory załatwil mi przyczepe w czerwcu ,jdrazin@inet.hr maja lodowki i kompletne wyposazenie lecz nie znam wlascicieli płacilam w recepcji.Janek wam wszystko powie, miejscowosci bardzo ładne.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 16.07.2003 06:53

Witam
Przykro mi nie znam cen za wynajęcie przyczepy nigdy o to nie pytałam. Wiem że trzeba rezerwować wcześniej. Najlepiej zadzwoń na kemping i sie dowiedz.
Pozdrawiam
Daras
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daras » 16.07.2003 08:03

Wynając przyczepę - z duzym przedsionkiem, krzesełkami, stolikami itp mozna wynając na campingu PLANIK w Rażanacu. Mozna nawet dostac posciel. Jedyny problem to ...

daras
Następna strona

Powrót do Kempingi

campingi
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone