Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Campingi - okolice DUBROWNIKA (do 40km) - RANKING

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 25.06.2005 11:59

sialabala napisał(a):wielkie dzieki :!: rozwialiscie troche moje watpliwosci :D 8)

A proszę bardzo :mrgreen:
Pamiętaj jednak, że każda rada to rada subiektywna :lol: Zawsze trzeba sie przekonać na własnej skórze.
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 25.06.2005 12:17

ally napisał(a):
BaWa napisał(a):Ally decyzja zapadła najpierw do Rudnie- kilka dni w okolicach Dubrovnika na początek a potem do Stonu. Uf już myślałam, że nigdy to sie nie stanie Z Polski wyjeżdzam 8 lipca. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Pozdrawiam BaWa

Fajnie. Mam nadzieję, że pobyt będzie udany.
Ston ... czyli wybór padł na Prapratno,tak? Kemping wydaje się ciekawy. Ja mam jednak opory przed piaszczystym dnem w HR.
Zresztą obydwa kempingi prowadzone są przez tą samą firmę.

P.s.
Na Peljesacu ... prosiłabym o zerknięcie na kempi Divna i Vrila 8) Będę wdzięczna.

Oczywiście na miejscu plany mogą zostać skorygowane .Postaram się zerknąć na te kampy
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 25.06.2005 12:18

Ally ale nie wiem czy zauważyłaś do czego mnie doprowadziły te rozmyślania o wakacjach ;-) hihihihhihi
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 25.06.2005 21:47

Jeśli chodzi o Twój nowey "look" .... to rzeczywiście musiałas sporo myśleć :lol:
dżygit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dżygit » 25.06.2005 22:19

Gajus-browarek dla Ciebie już się chłodzi.Zjazd do Rudine planuję w okolicach 13 lipca.Ruszamy 7 po pracy a po drodze chcę znajomym pokazać rejs z Murteru wokół PN Kornati(piękne widoki, kąpiel wokół statku i rakija z plastików),następnie kilka dni na Peliesacu i do Rudine.Ty zapewne jedziesz przez Boboszów?
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 26.06.2005 08:48

dżygit to może sie spotkamy.Ja tesh chce wyjechać 7 po południu lub 8 rano. Jade najpierw na Rudine a potem na Plejesac więc chętnie posłucham opowieści o półwyspie. Jakie autko masz?(bo to chyba znak rozpoznawczy :D
dżygit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dżygit » 26.06.2005 10:03

Jadę srebrną corollą kombi na poznańskich blachach z boksem na dachu.Na pewno będziemy widoczni bo w tym roku jedziemy na trzy auta(jetta i passat na opolskich).To na pewno będzie mały obóz.

Czy ktoś w połowie lipca do Rudine jedzie z córką 14-to letnią.Szukam koleżanki dla swojej córy bo w naszej wycieczce nie ma rówieśniczki.
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 26.06.2005 12:26

Własnie akurat ja mam 14 letnią córkę, z tym że kiedy ty przyjedziesz na RUDINE to będziemy powoli zbierać się w kierunku Makarskiej. Ale do końca nic nie wiadomo, może zostanę dłużej, ponieważ zawsze zmieniam swoje plany już na miejscu w CRO...
GAJUS
BaWa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) BaWa » 26.06.2005 13:36

Ja mam syna tuż ;-) przed 13 więc może znajda wspolny temat ;-)
dżygit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dżygit » 28.06.2005 21:33

z synem??hmm..
ona napewno by się za nim oglądaŁA jak by był ze 2 lata starszy a tak to cos mi sie wydaje ze bedą mogli ze sobą nie za duzo gadac.co innego z córka gajusa ten sam wiek,pewnie to samo w głowach :D
pozdrawiam
!
Gośka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gośka » 25.07.2005 17:22

Ja jada rodzinką do rudine ale dopiero 1 sierpnia jakaś 14 by sie znalazła;-)
dżygit
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) dżygit » 27.07.2005 21:47

no niestety,my juz wrócilismy.i moja córa wynudziła sie z nami(nikogo sobie do towarzystwa nie znalazła)
Jackus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jackus » 09.08.2005 15:54

No i sprawdziliśmy na własnej skórze Orasac. Namiot rozbilismy na Rudine. Przybyliśmy tam w nocy. Szukaliśmy miejsca żeby było jak najbliżej plaży. No i znaleźliśmy tuż przy schodkach. Z rana wstajemy no i... gdzie ta plaża? Gdzie morze? Patrycja z racji lęku wysokości miała trochę problemów ale potem przyzwyczaiła się do tych 150 schodków. Gdy już zeszliśmy na plażę problemem okazało się znalezienie miejsca rozłożenia ręcznika. Ludzi masa. Plusem tego campingu było to że nie stał namiot przy namiocie. Ogólnie dobra baza wypadowa ale jeśli chodzi o plażowanie to męczący. Postanowiliśmy przespacerować się na ulubiony camping forumowiczów: Pod Maslinom. Idziemy idziemy, o jest strzałka. Idziemy ulicą w dół idziemy. Widzimy recepcję a dalej gąszcz krzaków i drzewa. Na campie ciemno. Morza też coś brak. Gdybym tam biwakował, czułbym sie trochę jak w lesie w bieszczadach :). Poszliśmy sprawdzić plażę. I myśleliśmy że do morza nie dojdziemy. Ale w końcu jest. Jakaś knajpka. Na brzegu mnóstwo chorwackich aut na Dubrovniskich blachach a w wodzie aż gęsto od ludzi. Ale widzimy jakieś schodki na skale czy coś, taka dróżka. O cholera, jak tu niebezpiecznie. Tam już nie poszliśmy, ale widzieliśmy wielu plażowiczów. Za dużo wrażeń.
Po obejrzeniu Dubrovnika uciekliśmy na nasz zeszłoroczny camping na którym dopiero poczuliśmy że jesteśmy nad morzem. No i miałem wymarzone 5m do wody oraz piękny widoczek od rana po otwarciu oczu.
Nie denerwujcie się. To tylko nasze odczucia odnośnie tych campów. Wiadomo, ludzie mają różne wymagania. Ktoś już tu raz mądrze napisał, że jeden lubi pomarańcze a drugi.... ;)
Wadzik
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wadzik » 09.08.2005 19:00

Witam,
Na jakim kampie w koncy wyladowaliscie? Jest jakis link? Jakie ceny?
Prosze o zdjecia na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pzdr
wadzik
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 09.08.2005 22:04

Jackus.
A byłeś na drugie plaży na Rudine? Tam tłoku nie ma. Poza tym coż, plaże na kempingu Rudine i Pod Maslinom nie należą do dużych, tak więc w sierpniu ilość plażowiczów zapewne jest znaczna.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Campingi - okolice DUBROWNIKA (do 40km) - RANKING - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone