Kir napisał(a):Na forum nie raz już było wystarczy poszukać
forum/viewtopic.php?t=11026&highlight=molunat
forum/viewtopic.php?t=7579&highlight=molunat
forum/viewtopic.php?t=2224&highlight=molunat
forum/viewtopic.php?t=11124&highlight=cavtat
Ja byłem na Monice, przechodziłem obok Adriatic, Marinero nie pamiętam
Monika jest średnio czysta, mogło by być lepiej, za to duże parcele i mieszkasz w sadzie a figi rosną przy samym namiocie.
Kafejki są w miejscowości przy deptaku - kilka sztuk
Widok na otwarte morze jest. Kempy które znam są w sadach jest więc cień choć nie taki jak w piniowym lesie
Bardziej na południe nie ma kempów i w ogóle w tym rejonie nie ma
łatwego dostepu do morza. Najczęściej wybrzeże to 40 metrowa skała spadająca pionowo do morza
W Molunacie 2 plaże - przy Monice długa żwirkowa, trochę piasku w wodzie, w centrum miejscowości nawet plaza którą do biedy możńa nazwać piaszczysta ale mała i bardzo wąska za to z ciekawymi skałkami w wodzie
Molunat to ładna miejscowość, cicha i spokojna, prawie bez ruchu samochodowego ale też przylepiona do skały. Leży u nasady półwyspu. Po drugiej stronie nasady jest przystań rybacka
Kir napisał(a):Na forum nie raz już było wystarczy poszukać
forum/viewtopic.php?t=11026&highlight=molunat
forum/viewtopic.php?t=7579&highlight=molunat
forum/viewtopic.php?t=2224&highlight=molunat
forum/viewtopic.php?t=11124&highlight=cavtat
Ja byłem na Monice, przechodziłem obok Adriatic, Marinero nie pamiętam
Monika jest średnio czysta, mogło by być lepiej, za to duże parcele i mieszkasz w sadzie a figi rosną przy samym namiocie.
Kafejki są w miejscowości przy deptaku - kilka sztuk
Widok na otwarte morze jest. Kempy które znam są w sadach jest więc cień choć nie taki jak w piniowym lesie
Bardziej na południe nie ma kempów i w ogóle w tym rejonie nie ma
łatwego dostepu do morza. Najczęściej wybrzeże to 40 metrowa skała spadająca pionowo do morza
W Molunacie 2 plaże - przy Monice długa żwirkowa, trochę piasku w wodzie, w centrum miejscowości nawet plaza którą do biedy możńa nazwać piaszczysta ale mała i bardzo wąska za to z ciekawymi skałkami w wodzie
Molunat to ładna miejscowość, cicha i spokojna, prawie bez ruchu samochodowego ale też przylepiona do skały. Leży u nasady półwyspu. Po drugiej stronie nasady jest przystań rybacka
yeti33 napisał(a):Dieki za wiadomości.Okazuje sie że tych wiadomosci jest duzo na forum ale trudno je znależc, gdy ma sie ograniczony czas buszowania w internecie.Jeszcze mam tylko jedno pytanie:czy Monika albo Adiatic są oddzielone od plaży Jadranką?