Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping Zablacze zamknięty???

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mitam
Croentuzjasta
Camping Zablacze zamknięty???

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 06.07.2004 19:18

Czy ktoś z Was może potwierdzić,że camping Zablacze obok Szybenika jest w tym roku zamknięty. Tak gdzieś wyczytałem na forum ale nie było tam żadnych konkretów tylko "słyszałem przeczytałem itp "
Czekam na konkretne odpowiedzi.
Chciałbym wybrać się tam we wrześniu ale nie wiem czy warto tam jechać skoro jest zamknięte.
Pozdrawiam
jangra
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jangra » 06.07.2004 19:26

w czerwcu był zamknięty
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 10.07.2004 20:59

Niestety,ale to prawda ...
mitam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mitam » 12.07.2004 13:03

Krystek skąd masz takie wiadomości? Nie wiesz z jakiej przyczyny jest zamkniete?
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 12.07.2004 13:09

mitam napisał(a):Krystek skąd masz takie wiadomości? Nie wiesz z jakiej przyczyny jest zamkniete?

Artykuł jest z 1 lipca,ale nie bardzo rozumiem,o co chodzi-jak zwykle pewnie o kasę ...
Gajus.ems
Cromaniak
camp Zablace k. Sibenika

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 14.07.2004 21:25

Własnie wrociłem z CRO. W dniu 27.06.2004 byłem na terenie campu ZABLACE położonegow sąsiedztwie campu SOLARIS. Chciałem tam spedzić ze dwa, trzy dni. Będac na miejscu ze zdziwieniem stwierdziłem, że camp jest nieczynny, mało tego jest juz częściowo zdewastowany. Szkoda bo teren campu jest b. ładnie połozony nad samym morzem, zadrzewiony, w pobliżu jest sklep z rozsadnymi cenami. Napewno szkoda, może w przyszłym roku go wyremontują, podobnie jak przed laty było z campem ROŻNAC na wyspie Ciovo k. Trogiru.
Jeszcze słówko o campie SOLARIS, nocowałem na nim, juz w czerwcu trudno było o dobre miejsce. Jest to bardzo dobrze wyposazony camp, niestety wg mnie polozony w nieciekawej okolicy / jak na warunki chorwackie/. Atrakcja campu jest basen z morska wodą,wszyscy niemalże taplali sie w nim a nie w morzu !?. Do plusów zaliczyłbym jeszcze rozsadną cenę jak na takie dobre warunki.
GAJUS
anetka1011
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) anetka1011 » 12.08.2005 18:44

Camping Zablace juz czynny!!!
Pinia_Pinia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pinia_Pinia » 12.08.2005 19:33

Byłam na campingu w Zablace (rok 2001 ) i wspominam super ten wyjazd. Był to mój 1 pobyt w Cro: było tanio, torche pozwiedzalam i zakochałam się w tym kraju.

Chętnie bym tam wróciła.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 15.08.2005 20:57

Powrót do Kempingi