napisał(a) Marbad » 07.08.2008 09:09
KasiaAD napisał(a):Proszę o informaję : czy istnieje możliwość wypożyczenia leżaków na plaży należącej do kempingu, jak sanitariaty i ogólne wrażenia o kempingu???
Wprawdzie nie jestem panem Januszem ale byłem tam w tym roku w czerwcu i pozwolę sobie odpowiedzieć
1. Sanitariaty na kempingu są bardzo Ok. Ładne, duże i czyste. My co prawda mieszkaliśmy w mobile home więc zaglądaliśmy tam bardziej z ciekawości niż rzeczywistej potrzeby:D ale zawsze było w porządku. Troszkę gorzej przy samej plaży, w budynku baru. To znaczy oczywiście czysto tylko w porównaniu z sanitariatami na kempingu trochę tak jakoś ciemno...
2. Leżaki, materace i parasole można oczywiście pożyczyć na plaży, jest ich na tyle dużo, że często pierwszy rząd przy wodzie jest zajęty przez leżaki. Nie korzystaliśmy, więc nie pamiętam cen ale kojarzy mi się jakieś 10 lub 15 kun za leżak na cały dzień. Sposób wypożyczenia polega na tym, że zajmujesz po prostu wolny leżak i po chwili dojdzie do Ciebie pan z notesikiem
3. Co do ogólnego wrażenia to nam się podobało, byliśmy z małymi (3-4 lata)dziećmi więc szczególnie podobało się nam:
-dużo fajnych placów zabaw dla dzieci
-basen dla dzieci
-wieczorne teatrzyk/dyskoteka dla dzieci.
-spokój i cisza
-piaszczyste dno i mała głębokość przy brzegu ( żeby popływać to trzeba odejść tak ze 100 metrów od brzegu)
4. W pobliżu NIN z fajnymi piaszczystymi plaża i błotem do smarowania - bezpłatnie.
Marian