Cześć,
jestem od wczoraj i jestem pod wrażeniem
nawet na lonelyplanet tak szybko nie odpowiadają...
Czy ktoś z Was był w miejscowości Omis i może się wypowiedzieć na temat campingu i wody morskiej w tym miejscu?
langusta napisał(a):Cześć,
jestem od wczoraj i jestem pod wrażeniem
Czy ktoś z Was był w miejscowości Omis i może się wypowiedzieć na temat campingu i wody morskiej w tym miejscu?
tomkoz napisał(a):langusta napisał(a):Cześć,
jestem od wczoraj i jestem pod wrażeniem :)
Zdecydowanie odradzam GALEB - moloch, ludzie depszą sobie po głowach. Polecam 2 kempingi kilka km na południe od Omisia : Sirena /super plaża - małe otoczaki, dobre wejście do wody, niedrogi, bardzo sympatyczna obsługa/ i - nie pamiętam nazwy - z 1 km bliżej w stronę Omisia /tu niestety trzeba auto zostawić na parkingu i zejść na tarasy dla namiotów - w zamian za to doskonale zacieniony, a z namiotu można - prawie- nogi moczyć w morzu - no i co jest nie bez znaczenia - mają ogólnie dostępne zamrażarki/[/b]
atena_nt napisał(a):Cześć,
Wybieram się na Sirenę, bierzemy też pod uwagę Daniela, to ten trochę bliżej Omisia. W tych regionach nie byliśmy, jedziemy też pierwszy raz pod namiot. Może się spotkamy na miejscu, wyjazd 3 sierpnia z W-wy pozdrawiam
Agnieszka