Witam wszystkich Cromaniakow i licze na Wasza pomoc w wyborze campingu. W innych watkach prosilam o pomoc przy wyborze campingu w Istrii - a dokladniej ktora miejscowosc wybrac dla malych dzieci - 4 i 6 lat i dla psa. W koncu padlo albo Vrsar albo Rovinj i teraz mam nie lada dylemat bo w malym, prywantm campingu Tina we Vrsar za 156 euro moge miec wyposazona przyczepe(jest kuchenka), cena jest za wszystko - 4 osoby,pies, elektrycznosc, taksa,posciel .... Jedyne co mnie troche odstrasza, to taki sobie maly plac zabaw i plaza to wg wlascicielki takie plyty kamienne wiec nie wiem jak dla dzieci. Czy ktos byl we Vrsar, moze nawet na tym campingu? Sa tam mam nadzieje w okolicy tez inne plaze, bardziej przystepne? No i co z psem na plazy, rozne opinie slyszalam ....
Drugim wyborem jest camping, o ktorym duzo dobrego na froum czytalam - VESTAR. Tam niestety nie ma przyczepy - za najtansze pole namiotowe w cieniu (co dla nas b wazne!) z elektr zaplacimy 125,40 Euro. Oczywiscie nie musze mowic, ze camping jest o wiele wiekszy od "Tiny", ma super basen, lazienki dla dzieci, plaze dla psow, na miejscu pizzerie i grill, nie ma jezowcow, plaza w zatoczce, plytko, czysto.
Mam problem z wyborem bo tak tanio przyczepy nigdzie nie znajde ale z drugiej strony martwi mnie troche okolica, szukalam juz troche, niewiele znalazlam ;(
Znow w Vestar oferta bardzo kusi ale oznacza to dla nas pakowanie do auta dosc duzego namiotu (4 osoby), 4 materacy i wiecej rzeczy (nie bedzie takiego luksusu w namiocie jak krzeslo czy stolik:P). Auto niby mamy nie male - toyota verso, wersja na 7 osob (klapujemy dwa ostatnie miejsca i mamy duzy bagaznik, zmieszcza sie dwie duze torby i cos sie jeszcze poupycha) no ale dwojka dzieci i pies ...
Synek by chcial pod namiotem spac ale mysle, ze na przyczepe nie bedzie wybrzydzal
Poradzcie prosze! Lepiej taniej a miec przyczepe czy jednak sprobowac namiot ale slyszalam ze ten campin w rovinj drogi wiec jak codziennie mam tam jesc to troche moze drogo wyjsc :/