cześć
pomóżcie policzyć koszty pobytu na kampingu strasko w okresie 0d 25 lipca ok 10-14 dni
trzy osoby dorosłe i dwulatek samochód namiot b.duży 7x3,5 m
z góry dziękuje za pomoc , ja nie mogę się połapać co z czym dodać w cenniku
KRZYSIEK&MAGDA napisał(a):cześć
pomóżcie policzyć koszty pobytu na kampingu strasko w okresie 0d 25 lipca ok 10-14 dni
trzy osoby dorosłe i dwulatek samochód namiot b.duży 7x3,5 m
z góry dziękuje za pomoc , ja nie mogę się połapać co z czym dodać w cenniku
KRZYSIEK&MAGDA napisał(a):dzięki za porady. wszystkie bardzo cenne , proszę mi podpowiedzieć o co chodzi z karta cci gdzie ja zdobyć w jaki sposób . żeby otrzymać zniżkę każdy musi mieć swoja kartę ?
tygrys_8 napisał(a):Witam,
Mam ogromną prośbę. Pomożecie mi obliczyć cenę za pobyt na Kempingu Strasko:
Termin od 18 lipca na 10 dni.
Jedziemy samochodem 2 dorosłych i 2 dzieci (9 i 4 lata) z własnym namiotem (jednym dużym) i chcemy się rozbić w miejscu nieparcelowanym - jedziemy w ciemno nie rezerwujemy wcześniej.
Proszę o informacje czy mając własny namiot i chcąc go rozbić w dowolnym wolnym miejscu nie będącym parcelą to cenę obliczam w następujący sposób: osoby+namiot+samochód+prąd? pogubiłam się w cenniku i nie wiem co powinnam wliczyć
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc
Janusz Bajcer napisał(a):tygrys_8 napisał(a):Witam,
Mam ogromną prośbę. Pomożecie mi obliczyć cenę za pobyt na Kempingu Strasko:
Termin od 18 lipca na 10 dni.
Jedziemy samochodem 2 dorosłych i 2 dzieci (9 i 4 lata) z własnym namiotem (jednym dużym) i chcemy się rozbić w miejscu nieparcelowanym - jedziemy w ciemno nie rezerwujemy wcześniej.
Proszę o informacje czy mając własny namiot i chcąc go rozbić w dowolnym wolnym miejscu nie będącym parcelą to cenę obliczam w następujący sposób: osoby+namiot+samochód+prąd? pogubiłam się w cenniku i nie wiem co powinnam wliczyć
Z góry serdecznie dziękuję za pomoc
Witam.
Jedziecie w pełnym sezonie, więc:
osoba dorosła 9,90 euro x 2 x 10 nocy
dziecko 9 lat 4,60 euro x 1 x 10 nocy
dziecko 4 lata GRATIS
parcela 20,00 euro x 10 nocy
(w cenie parceli jest auto, namiot, prąd)
taksa klimatyczna 2 osoby x 7 kun x 10 nocy
(dzieci mają połowę stawki lub gratis)
jednokrotna opłata meldunkowa 7 kun od osoby
Animacje są >>> http://www.kampstrasko.com/hr/9/sport-i ... a-u-kampu/