Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping Soline - Biograd ???

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
JoannaG
Cromaniak
Camping Soline - Biograd ???

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoannaG » 08.11.2008 23:43

Witam
już pomalutku planuję przyszłoroczne wakacje :lol:
Chcemy spędzić kilka dni w Słoweni na campingu Sobec koło Bledu a natępnie ok. dwa tygodnie w Chorwacji, najpierw Istria, camping Vestar koło Rovinj (znalazłam w necie zame dobre opinie, także na tym forum :) ) oraz camping Soline w Biogradzie, na koniec Pilitwickie Jeziora.
Moje pytanie dotyczy campingu Soline ponieważ opinie, które znajduje o tym campingu są mieszane i nie jestem do końca przekonana.
Interesują mnie opinie o samym campingu a nie o Biogradzie.
Dodam, że planujemy mieszkać w namiotach Selectcampu i Vacansoleilu.
Pozdrawiam gorąco :)
shadow1966
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) shadow1966 » 28.01.2009 02:14

No co jest ??? nikt tam jeszcze nie był??? też jestem zainteresowany :)
Wybieram sie wtym roku kamperem, proszę o jakieś opinie!
Znaczy prosimy :)

JoannaG napisał(a):Witam
już pomalutku planuję przyszłoroczne wakacje :lol:
Chcemy spędzić kilka dni w Słoweni na campingu Sobec koło Bledu a natępnie ok. dwa tygodnie w Chorwacji, najpierw Istria, camping Vestar koło Rovinj (znalazłam w necie zame dobre opinie, także na tym forum :) ) oraz camping Soline w Biogradzie, na koniec Pilitwickie Jeziora.
Moje pytanie dotyczy campingu Soline ponieważ opinie, które znajduje o tym campingu są mieszane i nie jestem do końca przekonana.
Interesują mnie opinie o samym campingu a nie o Biogradzie.
Dodam, że planujemy mieszkać w namiotach Selectcampu i Vacansoleilu.
Pozdrawiam gorąco :)
koledr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koledr » 29.01.2009 22:02

Witam
Powiem tak dla mnie bomba, byłem z rodzinką w lipcu 2008 zwiedziłem 3 kampingi, zaton , Galem w Omis oraz camp soline i to właśnie ten ostatni był najlepszy. Łazienki czyste, woda ciepła cały czas, parcele spoko więc nic dodać nic ująć. parcelę mieliśmy koło boiska do kosza zaraz przy recepcji ( uważam że tam była najładniejsza łazienka ) , jak bedziesz miała pytania jakieśto wal śmiało mam również fotki z łazienek.
Pozdrawiam
DPJ
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DPJ » 30.01.2009 15:46

Ja też proszę o fotki z "Łazienek". Wybieram się na ten camp w czerwcu. PZDR.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 31.01.2009 23:32

Troszkę zdjęć sanitariatów i nie tylko jest na stronie kempingu
JoannaG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoannaG » 01.02.2009 11:14

My już mamy wszystko zarezerwowane :lol:
Będziemy na tym campingu przez tydzień w treminie 06.-13. września :) najbardziej obawiałam się dużej ilości ludzi ale mam nadzieję, że w tym terminie nie ma już tłumów, w końcu będzie już po sezonie.

Dziękuję i pozdrawiam :)
monika2277
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) monika2277 » 03.02.2009 23:16

Camp jest duży i nawet jak jest dużo ludzi to nie odczuwa się tego tłumu. Nam bardzo się podobało bylismy tam już 2 razy. I jak się uda to jeszcze tam wrócimy. Parcele są duże można spokojnie postawić namiot typu 2+2 stolik i auto i jescze jst miejsce w ramach własnej parceli. Co jeszcze łazienki super czysto i zawsze ciepła woda. Plaża fajne jest zjeżdżalnia co prawda odłatna ale naprawde śmieszną kwotę. A jeśli chodzi o miasteczko to bardzo fajne można pójść na ryneczek kupić owoce, rybkę, domowe winko. Polecam. Zyczę udanego pobytu.
Pozdrawiam Monika
koledr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koledr » 04.02.2009 22:31

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Są to fotki łazienki najbliżej recepcji jak wyglądają pozostałe niestety nie wiem.
Pozdrawiam
zenek1984
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zenek1984 » 11.08.2009 17:25

Właśnie wróciliśmy z Biogradu byliśmy po raz kolejny na Solinie . Warunki sanitarne na wysokim poziomie bez porównania z każdym jednym polem namiotowym w Polsce . Toalety myte kilka razy dziennie . Łazienek naliczyłem około 4 także można sobie wybrać swoją ulubioną :p. 3 pralki, specjalne pomieszczenie do prasowania itp . Sklep z pieczywem na terenie campu oraz mały market b blisko . Idealne miejsce dla leniwych ludzi którzy tak jak ja nie lubią robić więcej niż 300 kroków dziennie . Do morza z 2 Zony jest około 150 metrów :) Sklep z pieczywem oraz market jest na terenie campu. Nie wspominając już o sklepikach z rakiją winem oraz owocami, które są dosłownie wszędzie. Camp soline jest idealnym miejscem w którym można wypocząć kilka dni przed dalszą podróżą w głąb Chorwacji lub spędzić kilkanaście dni wymarzonego urlopu. Polecam dla osób, które jada pierwszy raz ponieważ niema problemu z miejscem nawet w środku sezonu . Nie ma potrzeby nic rezerwować . Co do samej miejscowości to po prostu urywa banie :) . Należy podkreślić że niema otwartego widoku na morze ( małe fale praktycznie brak) niezliczona ilość małych kameralnych knajpek z muzyką oraz pysznym jedzeniem . Centrum rozrywki jest bazen :) często odbywają się tam jakieś imprezy okolicznościowe oraz rozgrywki w waterpolo.

Internet - w tym roku uruchomili siec wi fi która działa na całym polu ale niestety jest płatna . Z tego co pamiętam w zeszłym roku internet na recepcji był za darmo . Za jedną godzinę chcą 30 kun a za siedem dni 230 .
Oczywiście można to obejść :) Jak przyjechaliśmy można było 10 min dziennie skorzystać za darmo na laptopie . Zaczeliśmy zmieniac mac adres i mogliśmy korzystać w nieskończonośc pod warunkiem zmiany adresu co 10 min. W ostatnie dni zmienili już na 5 min :p . Mam nadzieje że ten post pomoże komuś zaoszczędzić kilka zł na kanapke u mojego przyjaciela Nica w Sandwitch bar NICO w rynku. Proszę go pozdrowić od Zenka z Polski będzie wiedział o kogo chodzi .
JoannaG
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoannaG » 11.08.2009 19:33

zenek1984 napisał(a): Idealne miejsce dla leniwych ludzi którzy tak jak ja nie lubią robić więcej niż 300 kroków dziennie.

Mam nadzieję, że dla tych, którzy lubią aktywny wypoczynek też będzie dobry i okaże się dobrą bazą wypadową :lol:
PasyChrzanów
KONTO ZAWIESZONE

Nieprzeczytany postnapisał(a) PasyChrzanów » 21.08.2009 12:05

Tak czytam wasze wypociny i tak się zastanawiam - Qr.... czy Wy byliście gdzieś na "prawdziwym kampie" czy to może wasz szczyt możliwości ? właśnie z tamtąd wróciłem - i tak - jak ktoś lubi słuchać dyskoteki do 5 rano - to polecam Soline. Jak ktoś lubi stać przed ubikacją w kolejce - to polecam Soline - to samo tyczy się prysznicy. Gdy lubimy jak pod naszą nieobecność ktoś grzebie po namiocie - to polecam Soline. Może bym tak nie pisał gdybym nie był na kampie we Włoszech, no ale cena jest 2 razy większa. A żeby nie być gołosłownym - na około 200 parceli był czynny "jeden pisuar" ! - III strefa.
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 21.08.2009 17:40

PasyChrzanów napisał(a):Tak czytam wasze wypociny i tak się zastanawiam - Qr.... czy Wy byliście gdzieś na "prawdziwym kampie" czy to może wasz szczyt możliwości ? właśnie z tamtąd wróciłem - i tak - jak ktoś lubi słuchać dyskoteki do 5 rano - to polecam Soline. Jak ktoś lubi stać przed ubikacją w kolejce - to polecam Soline - to samo tyczy się prysznicy. Gdy lubimy jak pod naszą nieobecność ktoś grzebie po namiocie - to polecam Soline. Może bym tak nie pisał gdybym nie był na kampie we Włoszech, no ale cena jest 2 razy większa. A żeby nie być gołosłownym - na około 200 parceli był czynny "jeden pisuar" ! - III strefa.

Następny bulwersant - kto Cię tam trzymał ? Nie podobało się ? trzeba było zmienić Camp ,albo jechać do Włoch
Akurat Soline było dobrze opisane - jak ktoś lubi gwar to dla niego miejsce - trzeba było poczytać ,a nie wylewać teraz żółci - skąd w Tobie tyle jadu ?
DPJ
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DPJ » 25.08.2009 07:56

Administratorom FORUM składam podziękowania w wiadomej sprawie !
PasyChrzanów
KONTO ZAWIESZONE

Nieprzeczytany postnapisał(a) PasyChrzanów » 25.08.2009 09:00

DPJ - zawsze tak liżesz zadki? Może się umówimy to i Mi wyliżesz ? Daleko nie ma, a tak patrze na mape i Ty faktycznie jesteś "wieśniak" - to się nie pomyliłem nazywając cię "warzywem pastewnym", które wg Admina jest uważane za obraze.
DPJ
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) DPJ » 25.08.2009 09:13

Cytat z innego forum: "Nigdy nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona wcześniej zdobytym tam doświadczeniem"
Proszę Administratorów Forum o "usunięcie" tego BAŁWANA (PasyChrzanów). Pozdrawiam wszystkich mieszkańców Chrzanowa - trudno, trzeba się pomęczyć z takim "kimś".
Następna strona

Powrót do Kempingi