Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping Punta Sveti Petar

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bolo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Bolo » 01.05.2007 17:49

Zibuś czy taka buteleczka koziego mleka może byc?
Obrazek
Zibuś
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Zibuś » 01.05.2007 23:29

Bolo napisał(a):Zibuś czy taka buteleczka koziego mleka może byc?
Obrazek

Jak najbardziej może być ! :wink: Jednak to nie jest "Kozie Mleko " . Kozje Mljeko jak mówi Mitar to Rakija z miodem a to zdaje się jest Trawarica ale to najmniejszy problem bo i tak sie rozleje :sm:
Bolo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Bolo » 02.05.2007 01:08

Z miodem mam jeszcze w domu ale nie miałem zdjęcia. Chociaż w upały travarica schłodzona lepiej wchodziła. a przy okazji kilka fotek z imprezy 29.06.2006.
goście się zjeżdżają
Obrazek

imprezka pod pinią
Obrazek

tyle zostało z janjetiny
Obrazek

wesoły Wolfgang z Garmisch prowadzi konwersacje z Józkiem
Obrazek
Zibuś
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Zibuś » 02.05.2007 08:29

Hehe Wolfiego znam. Bolo spróbuj jeszcze raz wstawić fotki bo nie mogę ich powiększyć . Powiedz jeszcze czy goście Antego i Mitre bawili się wspólnie czy była to podzielona impreza ?
P.S.
Trawarica też jest super :sm:
Bolo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Bolo » 02.05.2007 09:39

Czesc Zibuś. Jestem po nocce więc krótko Ante zaprosił wszystkich gości w tym również od Mitre, choc niektórzy nie przyszli. Chyba byli pierwszy raz i czuli sie skrępowani. Postaram się wrzucic te zdjęcia tak żeby je można było powiększyc ale chyba w w zdjęciach z wakacji lub w albumie. Na razie się jeszce uczę. Ale jak widzisz robię małe postępy.Chyba że podasz mi meila to rzuce ci to na pocztę. Mój to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam.
Zibuś
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Zibuś » 03.05.2007 10:38

Cześć Bolo!
Posłałem Ci moje fotki więc masz już mój adres na który możesz wysłać zdjęcia.
:papa: :sm:
Bolo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Bolo » 03.05.2007 22:55

czesc Zibuś!
OK zaraz sprawdzę pocztę.
Zibuś
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Zibuś » 06.05.2007 15:12

Cześć Bolo !
Którego czerwca wyjeżdżacie do Cro ? Czy jechałeś może kiedyś z soboty na niedzielę ? Wiesz może jak wyglądają sprawy korków na granicy A/SLO i SLO/CRO w niedzielny wczesny ranek ? Ja w zeszłym roku jechałem w czwartek/piątek i muszę stwierdzić że takiej jazdy w pozytywny tego słowa rozumieniu jeszcze nie widziałem na trasie do Cro. W latach ubiegłych mordowaliśmy się w korkach bo jechałem z piątku na sobotę. W tym roku planuję jechać w niedzielę ale kusi mnie przyśpieszyć wyjazd o jeden dzień obawiam się jedynie zatłoczonych dróg. Czy mam rację ?
Może ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenia w tym kierunku .

Pozdrav !
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.05.2007 19:10

Cześć Zibuś.
Ja zawsze jechałem z soboty na niedziele i na korki przy tunelach w drodze do Cro na szczęście nie trafiałem.
Ale może dlatego, że przejeżdżałem przez nie w godzinach do południowych. Granice SLO/HR lub HU/HR przekraczałem w sobotę wieczorem, a spałem w okolicach Varażdinu i rano w niedzielę cały czas autostradą bez korków nad Jadran :lol:
Bolo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Bolo » 06.05.2007 19:18

Czesc Zibuś! My wyjeżdżamy do Cro właśnie z soboty na niedzielę tj.16 czerwca. Mam nadzieję że nie będzie korków bo to jeszcze nie pełnia sezonu, ale jak będzie zobaczymy. U Ciebie może faktycznie byc gorzej bo to już będą wakacje i faktycznie wszyscy ruszą. Ja jechałem już z soboty na niedzielę w 2005r. i nie było problemu.
Pozdrav Bolo
Bolo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Bolo » 06.05.2007 19:23

Spodziewam się, że najgorzej może byc z piątku na sobotę.
Zibuś
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Zibuś » 06.05.2007 20:09

Bardzo mnie kusi przełożyć wyjazd na sobotę wieczorem ( Bolo bądź przygotowany :wink: ) . Moja żonka jednak po doświadczeniach z zatłoczonymi granicami A/SLO i SLO/CRO chce jechać w niedzielę :cry: . Myślę jednak że ją przekonam.
Bolo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Bolo » 08.05.2007 13:50

Jak Ci się uda przekonac żonę to Daj znac. Zebyśmy się mogli "przygotowac" hehehe.
Zibuś
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Zibuś » 08.05.2007 22:16

Wszystko na dobrej drodze :wink: Zacząłem już obróbkę " metalu " :lol:
Daj znac. Zebyśmy się mogli "przygotowac"

Nie przesadźcie z tymi przygotowaniami żeby i dla mnie coś zostało :wink:
Bolo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Bolo » 15.05.2007 15:54

Cześc Zibuś! przepraszam za dosyc długą nieobecnosc w temacie ale miałem na głowie rodzinkę z NRFiu i Komunię córki. Oczywiście że zostanie dla Ciebie. W końcu trza będzie jakoś uczcic to pierwsze spotkanie hanysów z Cro.pl w Sv. Petarze.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Camping Punta Sveti Petar - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies