Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping Punta Sveti Petar

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bachna
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bachna » 24.04.2008 12:03

Witamy i pozdrawiamy Bola i Zibusia, poznanych w zeszłym roku w Sv.Petar (Iza, Grzegorz i Basia z Łodzi). Bolowi oczywiście gratulujemy !!!!
My niestety w tym roku też nie zawitamy do Sv.Petar, a to z powodów zawodowych.
Basia nie chce słyszeć o innym miejscu w Chorwacji jak o campie u Bożo (ale to dopiero za rok).

Bolo napisał(a):Eh Zibuś jak se wspomnę tą imprezę to aż mnie skręca że muszę jeszcze ponad rok odczekać. A muszę się przyznać, że już mnie kręci ten smak rakiji i winka od Antego ale niestety. Pozdrav.:(

Gochna uważam że Zibuś jest bardzo dobrym doradcą i napewno nie będziecie zawiedzeni. Ja osobiście tez polecałbym Wam pole u Mitre ponieważ sam nocuję obok u Antego.

A jeśli chodzi o pytanie Agawy to z rozmowy z Ante wiem że ma wolne kwatery jeszcze tylko w sierpniu.
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 25.04.2008 10:01

bachna napisał(a):Basia nie chce słyszeć o innym miejscu w Chorwacji jak o campie u Bożo (ale to dopiero za rok).

Witaj Grzesiu !

Twoja żonka wie co mówi. Punta jest the best :)

Pozdrav Zibuś :papa: :sm:
Bolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bolo » 27.04.2008 00:59

bachna napisał(a):Witamy i pozdrawiamy Bola i Zibusia, poznanych w zeszłym roku w Sv.Petar (Iza, Grzegorz i Basia z Łodzi). Bolowi oczywiście gratulujemy !!!!
My niestety w tym roku też nie zawitamy do Sv.Petar, a to z powodów zawodowych.
Basia nie chce słyszeć o innym miejscu w Chorwacji jak o campie u Bożo (ale to dopiero za rok). :

Witam Was również ciepło i serdecznie. Wychodzi na to, że w przyszłym roku spotkamy się w Sv. Petarze w sporym gronie. :lol:
macki111
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) macki111 » 20.05.2008 22:17

Witam,jestem nowym cromaniakiem,co roku jeździmy na camp Punta w Sv.Petar z przyczepą,do tej pory zawsze jeździlismy na przelomie lipca i sierpnia.W tym roku wyjeżdzamy 3lipca z okolic Zgorzelca prosto na Punta,wiec moze spotkamy sie z jakimś miłośnikiem tego campingu.
Pozdrawiam. :lol: :lol: :lol:
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 20.05.2008 22:47

macki111 napisał(a):Witam,jestem nowym cromaniakiem,co roku jeździmy na camp Punta w Sv.Petar z przyczepą,do tej pory zawsze jeździlismy na przelomie lipca i sierpnia.W tym roku wyjeżdzamy 3lipca z okolic Zgorzelca prosto na Punta,wiec moze spotkamy sie z jakimś miłośnikiem tego campingu.
Pozdrawiam. :lol: :lol: :lol:

Witaj !
Jeśli czytałeś choć trochę ten wątek to pewnie wiesz, że ja z moją rodziną też rok w rok spędzamy wakacje na Puncie z tym, że pod namiotem. My zawsze biwakujemy u Mitre Juriśića i to w różnych jak do tej pory terminach. W zeszłym roku byliśmy na przełomie czerwca i lipca. W tym podobnie - wyjeżdżamy 21.06. Napisz u kogo stawiacie przyczepę czy to u Mitre czy Bożko lub jego mamy czy też u kogoś innego bo być może sie spotkamy.

P.S.
Na razie jesteś Autostopowiczem. Cromaniakiem zostaniesz jak nabijesz sobie trochę postów :wink:

Pozdrav :papa: :sm:
macki111
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) macki111 » 22.05.2008 12:03

Witaj ponownie Zibuś, my w tym roku podobnie jak w każdym będziemy u Natali mamy Bożko, na tym pierwszym polu przy toaletach. Moi rodzice będą tam już 03.07 ,a ja ze swoją rodzinką przyjeżdżam dnia następnego. Chodzi o to że mam małe dziecko i nie chcę się ciągnąc z kempingiem 90km/h na autostradzie, bo wtedy jechałbym chyba 2 dni. Rodzice będą czarnym Golfem kombi + kamp, a ja Czarnym Passatem kombi.pozdrawiam
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 22.05.2008 14:47

Witaj macki111 !
Wiem gdzie to :) Znam te miejsca :wink:
Mój znajomy też ciągnie camping i wyjeżdża rano a ja wieczorkiem bo choć też mam przyczepkę ale za to mniejszą bagażową więc trochę szybciej mogę pomykać.
My meldujemy się u Mitre ( na przedostatnim polu ) 22.06 rano. Astra i Galaxy to nasze rumaki :wink: Może się spotkamy ? Kto wie ?
Często spacerujemy w kierunku Danilo więc może wpadniemy powiedzieć Dzień dobry :)
Pozdrav !
pimael
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pimael » 26.05.2008 14:16

Chciałbym zapytać stałych bywalców campów w Sv. Petar jak wygląda sprawa grilowania tj. czy można grilować a jeżeli tak to czy na campie jest jakiś ogólnodostępny gril czy trzeba zabrać swój?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.05.2008 14:46

Można grillować - obok mnie Holendrzy "z lewa i z prawa" grillowali "na okrągło", ale na swoich.
Najgorszy był moment rozpałki grilla, bo śmierdziało - pózniej zapachy były lepsze.
U jednego nawet ja upiekłem sobie rybkę i za tą "usługę" to Oni poczęstowali mnie winkiem :P :lol:
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 26.05.2008 15:22

U mitre stoją dwa grille ogólnodostępne. Jeden z nich jest z rożnem
Obrazek

Gospodarz nie robi jednak problemów gdyby ktoś chciał kuchcić na własnym sprzęcie :wink:
pimael
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pimael » 26.05.2008 15:28

:D Dzięki za odpowiedź :D
Bolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bolo » 31.05.2008 03:04

Zibuś nie śpisz?
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 31.05.2008 03:38

Bolo napisał(a):Zibuś nie śpisz?

:D :D :D :D Nie śpię :D
Właśnie wróciłem z pracy i czytam co tam w Croforum nowego.
markman
Plażowicz
Witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) markman » 02.06.2008 23:16

Mam pytanie odnośnie omawianych kempów...czy znane Wam są linki do ich stron, cenników /sw. petar-punta/.
Bardzo proszę o podanie.
Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.06.2008 23:46

markman napisał(a):Mam pytanie odnośnie omawianych kempów...czy znane Wam są linki do ich stron, cenników /sw. petar-punta/.
Bardzo proszę o podanie.
Pozdrawiam

Witaj Marku :wink:
Kempingi w Sveti Petar nie mają stron internetowych :cry:
Ale są to jedne z najtańszych kempingów w Chorwacji , a przy tym w całkiem dobrym standardzie.
Jak czytałeś (i oglądałeś) moją relację z 2006 roku , to masz tam więcej szczegółów.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Camping Punta Sveti Petar - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies