Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping Punta Sveti Petar

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bachna
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bachna » 24.04.2008 11:03

Witamy i pozdrawiamy Bola i Zibusia, poznanych w zeszłym roku w Sv.Petar (Iza, Grzegorz i Basia z Łodzi). Bolowi oczywiście gratulujemy !!!!
My niestety w tym roku też nie zawitamy do Sv.Petar, a to z powodów zawodowych.
Basia nie chce słyszeć o innym miejscu w Chorwacji jak o campie u Bożo (ale to dopiero za rok).

Bolo napisał(a):Eh Zibuś jak se wspomnę tą imprezę to aż mnie skręca że muszę jeszcze ponad rok odczekać. A muszę się przyznać, że już mnie kręci ten smak rakiji i winka od Antego ale niestety. Pozdrav.:(

Gochna uważam że Zibuś jest bardzo dobrym doradcą i napewno nie będziecie zawiedzeni. Ja osobiście tez polecałbym Wam pole u Mitre ponieważ sam nocuję obok u Antego.

A jeśli chodzi o pytanie Agawy to z rozmowy z Ante wiem że ma wolne kwatery jeszcze tylko w sierpniu.
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 25.04.2008 09:01

bachna napisał(a):Basia nie chce słyszeć o innym miejscu w Chorwacji jak o campie u Bożo (ale to dopiero za rok).

Witaj Grzesiu !

Twoja żonka wie co mówi. Punta jest the best :)

Pozdrav Zibuś :papa: :sm:
Bolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bolo » 26.04.2008 23:59

bachna napisał(a):Witamy i pozdrawiamy Bola i Zibusia, poznanych w zeszłym roku w Sv.Petar (Iza, Grzegorz i Basia z Łodzi). Bolowi oczywiście gratulujemy !!!!
My niestety w tym roku też nie zawitamy do Sv.Petar, a to z powodów zawodowych.
Basia nie chce słyszeć o innym miejscu w Chorwacji jak o campie u Bożo (ale to dopiero za rok). :

Witam Was również ciepło i serdecznie. Wychodzi na to, że w przyszłym roku spotkamy się w Sv. Petarze w sporym gronie. :lol:
macki111
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) macki111 » 20.05.2008 21:17

Witam,jestem nowym cromaniakiem,co roku jeździmy na camp Punta w Sv.Petar z przyczepą,do tej pory zawsze jeździlismy na przelomie lipca i sierpnia.W tym roku wyjeżdzamy 3lipca z okolic Zgorzelca prosto na Punta,wiec moze spotkamy sie z jakimś miłośnikiem tego campingu.
Pozdrawiam. :lol: :lol: :lol:
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 20.05.2008 21:47

macki111 napisał(a):Witam,jestem nowym cromaniakiem,co roku jeździmy na camp Punta w Sv.Petar z przyczepą,do tej pory zawsze jeździlismy na przelomie lipca i sierpnia.W tym roku wyjeżdzamy 3lipca z okolic Zgorzelca prosto na Punta,wiec moze spotkamy sie z jakimś miłośnikiem tego campingu.
Pozdrawiam. :lol: :lol: :lol:

Witaj !
Jeśli czytałeś choć trochę ten wątek to pewnie wiesz, że ja z moją rodziną też rok w rok spędzamy wakacje na Puncie z tym, że pod namiotem. My zawsze biwakujemy u Mitre Juriśića i to w różnych jak do tej pory terminach. W zeszłym roku byliśmy na przełomie czerwca i lipca. W tym podobnie - wyjeżdżamy 21.06. Napisz u kogo stawiacie przyczepę czy to u Mitre czy Bożko lub jego mamy czy też u kogoś innego bo być może sie spotkamy.

P.S.
Na razie jesteś Autostopowiczem. Cromaniakiem zostaniesz jak nabijesz sobie trochę postów :wink:

Pozdrav :papa: :sm:
macki111
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) macki111 » 22.05.2008 11:03

Witaj ponownie Zibuś, my w tym roku podobnie jak w każdym będziemy u Natali mamy Bożko, na tym pierwszym polu przy toaletach. Moi rodzice będą tam już 03.07 ,a ja ze swoją rodzinką przyjeżdżam dnia następnego. Chodzi o to że mam małe dziecko i nie chcę się ciągnąc z kempingiem 90km/h na autostradzie, bo wtedy jechałbym chyba 2 dni. Rodzice będą czarnym Golfem kombi + kamp, a ja Czarnym Passatem kombi.pozdrawiam
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 22.05.2008 13:47

Witaj macki111 !
Wiem gdzie to :) Znam te miejsca :wink:
Mój znajomy też ciągnie camping i wyjeżdża rano a ja wieczorkiem bo choć też mam przyczepkę ale za to mniejszą bagażową więc trochę szybciej mogę pomykać.
My meldujemy się u Mitre ( na przedostatnim polu ) 22.06 rano. Astra i Galaxy to nasze rumaki :wink: Może się spotkamy ? Kto wie ?
Często spacerujemy w kierunku Danilo więc może wpadniemy powiedzieć Dzień dobry :)
Pozdrav !
pimael
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pimael » 26.05.2008 13:16

Chciałbym zapytać stałych bywalców campów w Sv. Petar jak wygląda sprawa grilowania tj. czy można grilować a jeżeli tak to czy na campie jest jakiś ogólnodostępny gril czy trzeba zabrać swój?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.05.2008 13:46

Można grillować - obok mnie Holendrzy "z lewa i z prawa" grillowali "na okrągło", ale na swoich.
Najgorszy był moment rozpałki grilla, bo śmierdziało - pózniej zapachy były lepsze.
U jednego nawet ja upiekłem sobie rybkę i za tą "usługę" to Oni poczęstowali mnie winkiem :P :lol:
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 26.05.2008 14:22

U mitre stoją dwa grille ogólnodostępne. Jeden z nich jest z rożnem
Obrazek

Gospodarz nie robi jednak problemów gdyby ktoś chciał kuchcić na własnym sprzęcie :wink:
pimael
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pimael » 26.05.2008 14:28

:D Dzięki za odpowiedź :D
Bolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bolo » 31.05.2008 02:04

Zibuś nie śpisz?
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 31.05.2008 02:38

Bolo napisał(a):Zibuś nie śpisz?

:D :D :D :D Nie śpię :D
Właśnie wróciłem z pracy i czytam co tam w Croforum nowego.
markman
Plażowicz
Witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) markman » 02.06.2008 22:16

Mam pytanie odnośnie omawianych kempów...czy znane Wam są linki do ich stron, cenników /sw. petar-punta/.
Bardzo proszę o podanie.
Pozdrawiam
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Witam

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.06.2008 22:46

markman napisał(a):Mam pytanie odnośnie omawianych kempów...czy znane Wam są linki do ich stron, cenników /sw. petar-punta/.
Bardzo proszę o podanie.
Pozdrawiam

Witaj Marku :wink:
Kempingi w Sveti Petar nie mają stron internetowych :cry:
Ale są to jedne z najtańszych kempingów w Chorwacji , a przy tym w całkiem dobrym standardzie.
Jak czytałeś (i oglądałeś) moją relację z 2006 roku , to masz tam więcej szczegółów.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Camping Punta Sveti Petar - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone