Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping Punta Sveti Petar

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 14.04.2008 13:55

Z tego co wiem to Mitre ma już zarezerwowane wszystkie terminy na kwaterach ale mogło się coś zmienić ( ja dzwoniłem w sylwestra ). Bożo też wynajmuje pokoje po 25 - 30 Euro za dobę ale nie wiem jak u niego sprawa rezerwacji wygląda. Trzeba by zadzwonić i spytać. Brat Mitara, Ante mieszka po sąsiedzku i również wynajmuje pokoje po 30 Euro/doba.

Podaje Ci telefony
Mitar Juriśic +385 23 391 167 ( Janusz w swoim poście podał numer do Ante )
Ante Juriśić +385 23 391 189
Bożo Juriśić +385 23 391 009

Podaję Ci jeszcze stronkę Milana Juriścia, który także wynajmuje pokoje.
Dzwoń, pytaj na pewno coś załatwisz.

Pozdrav :papa:
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 15.04.2008 08:47

gochna7507 napisał(a):Zibuś zdjatka dotarły podobają się nam, kierunek wakacyjny już pewny.Więc moze do zobaczenia na miejscu? :hut:

Który camping wybraliście ? U Mitre czy Bożo ?
Jakim autkiem przyjedziecie ? Ja i moi znajomi meldujemy się u Mitre 22.06 raniutko. Srebrna Astra II i granatowy Galaxy na śląskich tablicach to nasze rumaki :wink:
Na pewno spotkamy się na miejscu .

Pozdrav :papa: :sm:
gochna7507
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gochna7507 » 16.04.2008 07:35

Zibuś czy mógłbyś doradzic nam, który z nich wybrac? Chyba obydwa zbierają bardzo dobre recenzje na tym forum, więc mamy kłopot z wyborem. Wracając do terminu, w Cro będziemy 25 czerwca zielonym mercedesem. :papa:
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 16.04.2008 09:55

Hm, no oczywiście doradzałbym camp Mitre z następujących powodów:

1. Jest to camping przydomowy więc właściciel jest cały czas na miejscu.
2. Właściciele są bardzo mili i gościnni zawsze służą pomocą
3. Jest tam bardzo kameralnie i spokojnie nigdy jeszcze nic mi tam nie zginęło
4. Co roku przyjeżdżają tam Ci sami goście więc niejako się już wszyscy znamy
5. W tym terminie, który wy wybraliście a konkretnie 29 czerwca wypada Św. Piotra i Pawła a że miejscowość to Sveti Petar więc mieszkańcy obchodzą ten dzień bardzo hucznie. Jest pieczenie prosiaka i jagnięciny na grilu. Wszyscy będący na campie i kwaterach goście są zapraszani na uroczysty obiad a potem kawę ciasto. W zeszłym roku popijając rakiję i kosztując chorwackich przysmaków imprezę kończyliśmy gdzieś około 1-szej w nocy i to na plaży. U Bożo takiego świętowania nie ma.

Absolutnie nie mam nic do zarzucenia Puncie zarządzanej przez Bożo. Jest on nawet parę kun tańszy jednak już siódmy raz mam zamiar jechać do Mitre bo czuję sie tam jak u siebie w domu.

Pozdrav :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 16.04.2008 17:32

Zibuś - Gochna7507 chce chyba też jechać do Orasaca na kamp Pod Masliną z którego Ty kiedyś uciekłeś :wink: do Św.Piotra :lol: :papa:
Bolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bolo » 16.04.2008 22:32

Eh Zibuś jak se wspomnę tą imprezę to aż mnie skręca że muszę jeszcze ponad rok odczekać. A muszę się przyznać, że już mnie kręci ten smak rakiji i winka od Antego ale niestety. Pozdrav.:(

Gochna uważam że Zibuś jest bardzo dobrym doradcą i napewno nie będziecie zawiedzeni. Ja osobiście tez polecałbym Wam pole u Mitre ponieważ sam nocuję obok u Antego.

A jeśli chodzi o pytanie Agawy to z rozmowy z Ante wiem że ma wolne kwatery jeszcze tylko w sierpniu.
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 17.04.2008 02:00

Janusz Bajcer napisał(a):Zibuś - Gochna7507 chce chyba też jechać do Orasaca na kamp Pod Masliną z którego Ty kiedyś uciekłeś :wink: do Św.Piotra :lol: :papa:

Oj racja Janusz uciekało się oj uciekało. To były czasy :wink:
Myślę, że Pod Maslinę już raczej nie wrócę a gochna 7507 zrobi jak zechce. Żyjemy w wolnym kraju.
gochna7507 przeczytaj moje WYPOCINY może Ci w czymś pomogą.

bolo nie załamuj się ty w czerwcu też na pewno będziesz szczęśliwy tylko, że cieszył się będziesz pewnie z czego innego albo raczej z kogo innego a już Ci pisałem, że z Leonem niejedną Rakiję za Cibie wychylimy :wink: Pamiętasz w zeszłym roku piliśmy zdrowie Janusza w tym będę musiał wypić i zdrowie Janusza i Twoje :lol:

Pozdrav Zibuś :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.04.2008 06:19

Zibuś napisał(a): Pamiętasz w zeszłym roku piliśmy zdrowie Janusza w tym będę musiał wypić i zdrowie Janusza i Twoje :lol:

Pozdrav Zibuś :papa:

DZIĘKUJĘ :lol: - myślę, że kiedyś zawitam jeszcze do Sv.Petar, może w czerwcowym okresie i wtedy będzie veceras je nasa festa :lol: :lol: :lol: :papa:
gochna7507
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gochna7507 » 17.04.2008 18:06

Moi Drodzy Koledzy (Januszu i Zibusiu) nie wybrałam Orasaca ze względu na kemp "Pod Maslinom" (choc wiele się o nim naczytałam w wątkach na forum). Chodziło mi raczej o odległośc od Dubrownika. Jeśli znacie godny polecenia kemping ( i niedrogi) w pobliżu tego miasta to będę Wam wdzięczna. A co do atrakcyjności panów z w/w kempingu , to ja jadę do Cro po zupełnie inne wrażenia.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.04.2008 18:26

Jeśli chodzi o zwiedzanie Dubrownika, to kemping "Pod Masliną" jest OK.

Ja na nim nie byłem, ale była pewna dziewczyna :lol:

Obrazek

Agnieszka zaprasza na kemping "Pod Masliną"

Ps. Jeśli Agnieszka "krąży" po naszym forum i tu dotrze, to myślę że się nie obrazi za umieszczenie jej zdjęcia ze strony i super stronki. :lol:
Ostatnio edytowano 18.04.2008 23:38 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 3 razy
gochna7507
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gochna7507 » 17.04.2008 18:34

Byliśmy z mężem w Cro 7 lat temu. Wtedy nie udało się dotrzec do Dubrownika, więc pomyslałam sobie, że może tym razem? Januszu czy możesz polecic kemping do 100 km od Dubrownika. Będę wdzięczna
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.04.2008 18:48

Ja zwiedzałem Dubrovnik będąc na kempingu Dole w Živogošsce

A niedaleko Dole są jeszcze dwa mniejsze kempingi:

kemping Ciste

kemping Boban

Wszystkie trzy obok siebie i ok. 100 km od Dubrovnika - więc trzeba na miejscu wybrać najbardziej odpowiedni dla siebie. :lol:
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 18.04.2008 01:37

Ja z kolei miałem bazę wypadową na campingu Rogac w Slano. To też niedaleko od Dubrovnika a z czystym sumieniem mogę ten camp polecić ( w przeciwieństwie do Masliny ).
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.04.2008 07:00

Jeszcze bliżej Dubrovnika niż wcześniej wspomniane kempingi są dwa inne:

SOLITUDO

KUPARI

Te dwa kempingi są trochę droższe , ale obok Kupari jest tańszy kemping

AGAWA

Natomiast ok.40 km na południe za Dubrovnikiem jest jeszcze kilka tańszych kempingów -
np. o polsko brzmiącej nazwie

MONIKA

A tu jest ich jeszcze kilka :wink: do wyboru , do koloru :lol: :papa:
ziomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ziomek » 20.04.2008 18:07

szukam coś w okolicach do 100 km od Dubrownika i też myślimy o campie Dole ?
Czy jest możliwy wjazd z przyczepą campingową?
rozważamy jeszcze Prapratno ale też mam mało informacji chodzi mi głównie o dogodny dojazd jeżeli ktoś może mi coś doradzić to super dzięki
:D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi

Camping Punta Sveti Petar - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone