My, tak wstępnie... ale nie rezerwowaliśmy konkretnego miejsca tylko jakiekolwiek, żeby się z campu nie odbićannawy72 napisał(a):Witam. Mam pytanie czy ktoś rezerwował miejsce na campingu Pod Maslinom. Wybieramy się na przełomie lipca i sierpnia zależy nam na fajnym zacienionym miejscu.
rych19 napisał(a):Jeśli znasz dokładny termin wyjazdu to rezerwuj. Ja byłem w szczycie sezonu i czekało na mnie extra miejsce z doczepioną kartką z moim nazwiskiem. Było to miłe...Więc tak sobie myślę, że akurat tam lepiej zarezerwować....
annawy72 napisał(a):Mam jeszcze jeden problem, czy nie znając angielskiego będzie problem z porozumieniem się?
annawy72 napisał(a):To muszę znaleźć szybki kurs angielskiego albo szukać miejsca nad naszym morzem
Anai napisał(a):My, tak wstępnie... ale nie rezerwowaliśmy konkretnego miejsca tylko jakiekolwiek, żeby się z campu nie odbićannawy72 napisał(a):Witam. Mam pytanie czy ktoś rezerwował miejsce na campingu Pod Maslinom. Wybieramy się na przełomie lipca i sierpnia zależy nam na fajnym zacienionym miejscu.
Pod Maslinom miejsc bez cienia nie ma aż tak wiele a fajne są wszystkie, więc nie martw się na zapas tylko zadzwoń, zaklep jakiekolwiek i jedź
annawy72 napisał(a):Napisałaś zadzwoń. Ja wysłałam zapytanie o rezerwacje na e-mail i teraz nie wiem czy mam zadzwonić czy czekać na potwierdzenie e-mail.