Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 24.10.2009 09:56

Czy procentowo czy nie - to już kwestia upodobań - ale ja niejednokrotnie widziałem "Pod Maslinom" ,że niektórzy panowie byli wiecznie naje....ni i wszędzie ,ale dosłownie wszędzie chodzili z puszką Tyskiego w ręku, nie było ważne czy to plaża ,czy ubikacja - osobnik nie rozstawał się z butelką albo puszką - i tu rozumiem Boża czy Mirka ,bo to średnia przyjemność mieć do czynienia z takim faciem - :?

Pewnego dnia rano wszedłem do umywalni a tam pan dokonuje obmywania - a smród jak w gorzelni - można było się przewrócić.

W zeszłym roku dłuuuuugo byłem ,bo blisko miesiąc ,też były imprezy ,ale ani Bożo ,ani Mirko nie mieli pretensji ,że za głośno choć czasem pojechaliśmy równo :D

Wydaje mi się ,że musiała być jakaś przeginka , że Mirko się wściekł ......
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 01.11.2009 01:31

Wypoczynek ..to indywidualna sprawa, ..niech kazdy wypoczywa jak lubi !!!! z % lub bez % !!!! wszystkim zycze milego wypoczynku !!
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 01.11.2009 07:42

Jola L-G napisał(a):Wypoczynek ..to indywidualna sprawa, ..niech kazdy wypoczywa jak lubi !!!! z % lub bez % !!!! wszystkim zycze milego wypoczynku !!

Zgadzam się - ale nie kosztem innych ......
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 01.11.2009 08:11

p_sz napisał(a): ...Zachowywaliśmy się normalnie, jak statystyczny Polak na urlopie....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale się ubawiłem!.. :D

I dlatego my już od lat, wyszukując miejsca na wypoczynek, zawsze uważnie przyglądamy się i przysłuchujemy czy czasem nie widać i nie słychać gdzieś w pobliżu "statystycznych Polaków".. jeśli choćby zapach wyczujemy, to od razu zwijamy majdan i w nogi... jak najdalej... W końcu jeździmy, by wypocząć.. a swojskich klimatów mamy pod dostatkiem w kraju przez calusieńki rok!
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.11.2009 21:24

Darku !!! pojedź gdzieś i spróbuj się zabawic (nie %-centowo) - Sorki, ale jak czytam Twoje posty to mam wrażenie, że wychodzisz z nałogu (przepraszam jeśli Cię uraziłam, ale Swoimi postami nasuwasz mi taki kierunek) - bez urazy - pozdrawiam Jola[/quote]

8O 8O 8O Ot i jasnowidz się znalazł 8O 8O 8O

Sama mówiłaś w zeszłym roku, że cuda się zdarzają pod Maslinom 8O 8O 8O
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 02.11.2009 21:26

Jacek L napisał(a): ja niejednokrotnie widziałem "Pod Maslinom" ,że niektórzy panowie byli wiecznie naje....ni i wszędzie ,ale dosłownie wszędzie chodzili z puszką Tyskiego w ręku, nie było ważne czy to plaża ,czy ubikacja - osobnik nie rozstawał się z butelką albo puszką - i tu rozumiem Boża czy Mirka ,bo to średnia przyjemność mieć do czynienia z takim faciem - :?

....

No ciekawe, ciekawe kolego Jacku.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 04.11.2009 11:29

Jola L-G napisał(a):Wypoczynek ..to indywidualna sprawa, ..niech kazdy wypoczywa jak lubi !!!! z % lub bez % !!!! wszystkim zycze milego wypoczynku !!

znam ludzi ktorzy na urlopie walą kupe w krzaki. jakos mi nie jest obojetne czy przypadkiem nie postawią jej w okolicy mojego namiotu :wink:

zycze milego wypoczynku z dala od narabanych ludzi stawiajacych kupe w krzakach :oops:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 04.11.2009 20:46

piotrulex napisał(a):

znam ludzi ktorzy na urlopie walą kupe w krzaki. jakos mi nie jest obojetne czy przypadkiem nie postawią jej w okolicy mojego namiotu :wink:

zycze milego wypoczynku z dala od narabanych ludzi stawiajacych kupe w krzakach :oops:

Właśnie kolego Piotrulex, właśnie - tu kolegę popieram. Jakoś koleżance L-G nie przeszkadza na urlopie patologia %. Myślałem, że pod Maslinom to spędzanie wolnego czasu w miłej międzynarodowej obsadzie. Wieczory piosenki, wspólne gry i zabawy, opowieści przy świetle księzyca, wieczory poezji, a tu proszę ganianie za paniami i alkoholizm. :oops: :oops: :oops:

Nigdy tam moja noga nie stanie, przecież to nie wypoczynek tylko horror urlopowy.
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 05.11.2009 01:09

Jak to czytam, to jestem naprawdę szczęśliwy, że mam namiot i busa, bo przynajmniej ani złe sąsiedztwo ani towarzystwo mi nie grozi. Lepiej jest samemu wybierać miejsce do wypoczynku i spania, niż dostać je od kogoś i to jeszcze w nie najlepszych miejscach (np. przy krzakach z kupą) :lol: :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 05.11.2009 21:17

Fatamorgana napisał(a):Jak to czytam, to jestem naprawdę szczęśliwy, że mam namiot i busa, bo przynajmniej ani złe sąsiedztwo ani towarzystwo mi nie grozi. Lepiej jest samemu wybierać miejsce do wypoczynku i spania, niż dostać je od kogoś i to jeszcze w nie najlepszych miejscach (np. przy krzakach z kupą) :lol: :wink:

Popieram kolegę i podzielam jego opinię w kwesti wypoczynku. Grunt to być niezależnym. Uniknie kolega horroru campingowego.
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 06.11.2009 11:48

Czytem te opinie i zastanawiam się kto wam płaci za wypisywanie tych bzdur. Kogoś bardzo mierzi dobra opinia tego kampingu.
Pozdrawiam ... :papa: :hut:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 08.11.2009 11:07

Witold P. napisał(a):Czytem te opinie i zastanawiam się kto wam płaci za wypisywanie tych bzdur. Kogoś bardzo mierzi dobra opinia tego kampingu.
Pozdrawiam ... :papa: :hut:

Eeeeeee, a co w tym zdrożnego kolega widzi. Każdy spędza urlop jak mu się podoba. Pod Maslinom czeka turystę moc atrakcji cielesno-duchowo-alkoholowych. Wolność Tomku w swoim domku. Mnie to nie interesuje, co mnie tam ale oczy trzeba mieć otwarte i słuch wyczulony licho nie śpi 8O :wink: :D .
tadekraus
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tadekraus » 13.11.2009 10:19

BYłem dwa razy na tym campie i bez zastrzeżeń spokój i cisza , zejście na plażę drogą asfaltową ostro w dół ale do przeżycia , polaków dużo ale bezproblemowo , toalety zawsze sprzątane na bieżąco [/i]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 13.11.2009 10:22

tadekraus napisał(a):BYłem dwa razy na tym campie i bez zastrzeżeń spokój i cisza , zejście na plażę drogą asfaltową ostro w dół ale do przeżycia , polaków dużo ale bezproblemowo , toalety zawsze sprzątane na bieżąco [/i]

Gorzej spowrotem zwłaszcza po całodziennym wypoczynku, pływaniu i obiedzie w przyplażowej tawernie :) :wink:
Ostatnio edytowano 28.02.2012 11:10 przez Vjetar, łącznie edytowano 1 raz
AnaSz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnaSz » 28.02.2012 11:07

Odnawiam :) a jak jest teraz na tym Campie?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi