Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.07.2008 09:04

Ehhhh... :cry: to są właśnie ubezpieczyciele :!: nie naprawią samochodu, tylko go będą chcieli skasować :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :x skur....syny potrafią tylko kasę doić :!:

Właśnie wróciłem od lawyer'a. Człowiek jest jak Linda w "Psach" dochodził sie z PZU o 50 zł :twisted: i za co :?: "Dla zasady skur......ynu :!:" :twisted:, ale niestety takich jak ja zdarza się 10%, a prawnikowi poniżej 1500 zł różnicy nie opłaca się kiwnąć palcem i ubezpieczyciele to niestety wykorzystują, a mają z tego tytułu kosmiczne zyski.

Pozdrav i mimo wszystko trzymam kciuki :!:
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 09.07.2008 21:43

Paweł i Kasia napisał(a):Leszku jak napisałem koszt naprawy przewyższa wartość samochodu więc w ASO mam kasacje. Przecież nie skasuje samochodu za taką bzdurkę, dali by mi 7.400 a za to na pewno nie kupię drugiego takiego.
Oddałem więc do mojego mechanika, część już zakupił na giełdzie i będzie mi go składał. Na szczęście to tylko zderzak, pas i klapa także mogą być z rozbitków. No i w tej sytuacji rozliczyć się muszę gotówkowo i czekać aż mi Allianz wypłaci oraz mieć nadzieje że nie spotka mnie to co Ciebie. Chciałem bezgotówkowo ale wtedy mam kasacje

Kurcze - ale Wam jakiś sk...syn narobił - współczuję serdecznie - jak będę miał wenę , to napiszę o moich przewałach z PZU ,o tym jak mnie chcieli wy...ć bez mydła i jak im dałem odwet - to jest normalna masakra !
Ale chyba dacie radę "pod Maslinę" ? Przecież ta Rakija ....... kurde :D
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 09.07.2008 22:02

Jacek L napisał(a):Ale chyba dacie radę "pod Maslinę" ? Przecież ta Rakija ....... kurde :D

też mamy nadzieje że damy radę, kurde, musimy. Przecież ta rakija.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.07.2008 22:10

Obrazek
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 10.07.2008 17:27

Właśnie Panie Januszu zastanawiałem sie jaką tu koszulkę sobie kupić na te wakacje a tu taka propozycja piękna, szkoda że nie zdąże już zamówić :cry:

A teraz ważne pytanko. Skoro płacę na kempingu za prąd to chyba nie będzie nie w porządku jak wezmę ze sobą kuchenkę elektryczną bo takową posiadam to nie będę specjalnie kupował butli i palników. Co Wy na to?
Ostatnio edytowano 11.07.2008 07:05 przez Paweł i Kasia, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.07.2008 17:37

Pytanie o kuchenkę to do bywalców kempingu u Boza, nie wiem jaki tam jest mocny prąd, ale przypuszczam, że dużo słabszy od rakiji :wink: :lol:
aguś
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aguś » 11.07.2008 12:05

Skoro płacę na kempingu za prąd to chyba nie będzie nie w porządku jak wezmę ze sobą kuchenkę elektryczną bo takową posiadam to nie będę specjalnie kupował butli i palników.

Pewnie, że nie.
Jeżeli masz kuchenkę to weź. Przecież płacisz za prąd i nikt Ci nie wylicza co możesz sobie podłączyć a co nie. :lol:
U Boza są (a przynajmniej jeszcze w tamtym roku były :lol: ) do wypożyczenia dwa grile elektryczne a chyba kuchenka nie "zżera" więcej prądu
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 11.07.2008 12:13

no to pasuje :):)
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 11.07.2008 19:24

aguś napisał(a):
Skoro płacę na kempingu za prąd to chyba nie będzie nie w porządku jak wezmę ze sobą kuchenkę elektryczną bo takową posiadam to nie będę specjalnie kupował butli i palników.

Pewnie, że nie.
Jeżeli masz kuchenkę to weź. Przecież płacisz za prąd i nikt Ci nie wylicza co możesz sobie podłączyć a co nie. :lol:
U Boza są (a przynajmniej jeszcze w tamtym roku były :lol: ) do wypożyczenia dwa grile elektryczne a chyba kuchenka nie "zżera" więcej prądu

były cztery - widocznie te dwa zajmowali ...Włosi ( żarli jeżowce) ... ale się nie przejmujcie - damy radę !!!
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 11.07.2008 19:28

@Paweł i Kasia jak tam z Waszym pojazdem? będziecie na czas? - a ta rakija? :D już się nie mogę doczekać ...... - Pozdrówki !!!
Armin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Armin » 12.07.2008 10:16

Witam!
Ja z rodzinką przyjeżdżam 21 lipca ;-) Liczę na dobre, polskie towarzystwo. Camping mamy już zarezerwowany na 6 osób. Dwoje młodzieży, a reszta dorośli ;]
Czy jest na tym kempingu jakiś darmowy dostęp do WiFi?
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 12.07.2008 18:30

wróciłam wczoraj i nie widziałam WiFi - za to jest komp z dostępem do internetu...z takich bardziej cywilizowanych rzeczy

jeśli chodzi o kuchenkę elektryczna to nie ma problemu z podłaczeniem, ja w przyszłym roku tez zamienię tradycyjną butlę na cos takiego...polecam zabrać tez czajnik elektryczny...i wtyczkę uni-schucko

warto tez mieć własna lodówkę bo te przy recepcji były zapachane już na poczatku lipca :cry: za to nie ma problemu z zamrażarką :D
aga79
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aga79 » 12.07.2008 18:44

małe sprostowanie jeśli chodzi o WiFi...tak sobie przypomniałam że widziałam jednego Niemca z laptopem, wiec być może jednak jest...
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 12.07.2008 19:04

Jacek L napisał(a):@Paweł i Kasia jak tam z Waszym pojazdem? będziecie na czas? - a ta rakija? :D już się nie mogę doczekać ...... - Pozdrówki !!!

:D :D :D właśnie dzwoniłem do mechanika, zaręczył że będzie przed sobotą do odebrania.
też żesz sie nie moge doczekać :wink:
Armin
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Armin » 13.07.2008 21:17

aga79 napisał(a):małe sprostowanie jeśli chodzi o WiFi...tak sobie przypomniałam że widziałam jednego Niemca z laptopem, wiec być może jednak jest...

Aha dzięki ;) Zamierzam właśnie wziąść laptopa, zeby mieć dostęp do muzyki i żebym mógł zgrywać sobie zdjęcia. Znam się troszkę na sieciach i komputerach, więc sobie poradzę ;]
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi