Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 30.06.2008 12:56

8) 8) się uśmiałam z tym młotkiem :D

Postaramy się zastosować do wszystkich rad.

Może jak wrócimy, to sami będziemy mieli takie cenne uwagi dla innych :D Oby ! 8)

Ahoj :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2008 13:22

asikx napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):"Dziękuję bardzo - grazie mille" nie było końca :lol:

Dobrze, ze Ci tą siekierą z wdzięczności głowy nie rozpłatał.
Wiesz jak oni gestykulują ;)

Pozdrawiam
Rafał

Wiem - ale ten to jakiś flegmatyk był :wink: :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 30.06.2008 17:16

asikx napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):"Dziękuję bardzo - grazie mille" nie było końca :lol:

Dobrze, ze Ci tą siekierą z wdzięczności głowy nie rozpłatał.
Wiesz jak oni gestykulują ;)

Pozdrawiam
Rafał

Czy to zwykła siekiera czy nierdzewka ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.06.2008 17:28

darek1 napisał(a):Czy to zwykła siekiera czy nierdzewka ?

Darku1 - jeśliś taki ciekawy , to była to Siekiezada :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ps. UWAGA - klikają osoby o mocnych nerwach i z poczuciem humoru :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano 03.07.2008 17:39 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 2 razy
Trebor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Trebor » 30.06.2008 18:50

Zuzanka napisał(a):Hej.
Czy Bozo podlicza na koniec całego pobytu czy na koniec każdego dnia, tak jak na niektórych polskich campingach? I nie ma znaczenia czy płacę w kunach czy w euro?

Nasuwa mi się jeszcze milion pytań do Was, bo im bliżej wyjazdu (2 tyg), tym więcej znaków zapytania się rodzi :)

Czy ktoś wie ile kosztuje taki pokrowiec na samochód i gdzie go można zakupić?

Dziękować z góry :D

Ahoj 8)

Hej, Pod Maslinom płaci się zawsze na końcu, przy wyjeździe. Nie ma znaczenia czym - euro czy kuny. Płaci się tam z przyjemnością, bo camp jest tani, a atmosfera bynajmniej. Ja zawsze polecam Pod Maslinom...
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 01.07.2008 20:23

Paweł i Kasia napisał(a):Jacek, dochodze chyba do wniosku że pojade przez Niemcy i Austrię cały czas autostradą, fakt że jest kilka ilometrów więcej ale jechałem już kilkukrotnie przez Czechy i pierdziele to. Raz już nasza wycieczka skończyła sie przed Hradec Kralowe, kumpel stracił samochód a Czesi obywatela :?
Tymbardzie że jedziemy na jednego kierowce więc nocleg w okolicach Mariboru.

my konsekwentnie walimy przez BiH - te widoki są tego warte ...

Paweł i Kasia napisał(a):a propos, kapie tam z tych oliwek żywica? trzeba zabezpieczać auto?
mój ojciec kiedyś dawno używał stary spadachron, kurcze ale wątpię żeby jeszcze takowy posiadał.

nie kapie - to liściaki , kapie na dole przy plaży na parkingu :D zasyfiło mi w zeszłym roku szybę :D ale za to na kampie lata jakiś zwierz po drzewach - jakaś wiewióra czy coś podobnego hehe -

i jeszcze jedna wiadomość - niestety ze względu na perturbacje urlopowe mojej siorki bedziemy na kampie 26 ... ale i tak się spotkamy a i Dubrownik od strony morza na Was czeka :D :D :D właśnie dzisiaj odebrałem moje pływadełko .... teraz tylko sprawdzić gdzieś na wodzie i jazda ....
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 01.07.2008 20:48

Zuzanka napisał(a):Hej.
Czy Bozo podlicza na koniec całego pobytu czy na koniec każdego dnia, tak jak na niektórych polskich campingach? I nie ma znaczenia czy płacę w kunach czy w euro?

Nasuwa mi się jeszcze milion pytań do Was, bo im bliżej wyjazdu (2 tyg), tym więcej znaków zapytania się rodzi :)

Czy ktoś wie ile kosztuje taki pokrowiec na samochód i gdzie go można zakupić?

Dziękować z góry :D

Ahoj 8)

nie kupuj pokrowca - naprawdę nie kapie - zwykła szmata na szybę wystarczy -
Bożo podlicza na koniec bytowania - i jak znam tego przemiłego faceta ,to dostaniesz z 15% rabatu -z zaproszeniem na rok następny - nic się nie martw -pakuj graty (nie za wiele) i w drogę ! aaaaaa kupcie sobie maski i płetwy - cudowne widoki - za molem jest jaskinia z wejściem w kształcie syfonu - jak jest ktoś odważny to może wejść do groty pod wodą ....
małże rosną na bojach - najlepiej zebrać te duże oskrobać i ugotować w wywarze jak na rosół - otworzą się same - pychota :D a widok obrzydliwy :wink:

Zuzanka napisał(a):A co z tą walutą?

Jakie gwoździe będą najlepsze do namiotu (czytałam gdzieś, że 10 calowe, 20-30 cm) i czy napewno nie da rady ze śledziami?
Czy przyda się saperka?

gwoździe się przydadzą - saperka też (żeby zdzielić kogoś w łeb jak będzie się tak zachowywał, jak na koniec mojego pobytu grupa polskich młodych niedorobionych - ryki w nocy ,głośne wyznania - na szczęście po jednej nocy im przeszło - chyba niesmak poczuli jak im nikt nie klaskał - potem nawt byli mili - czasem zabierałem ich na górę autem ....

o walutę się nie martw - euro to wystarczy - Bożo Ci wymieni w recepcji bez problemu po normalnym kursie .....
jak by co masz mojego maila - Pozdrawiam !!!
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 01.07.2008 20:57

no to w takim razie poznamy Was po pływadełku, w sobotę wypatrujemy nadciągającego czteromasztowca :D , bezpiecznej podróży, zimna rakija będzie czekać na to spotkanie.
j_w
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) j_w » 02.07.2008 08:08

[i]Czy w okolicach w/w campingu w II połowie sierpnia występują wiatry bora tak jak w północnej i środkowej części Chorwacji. Doświadczyłem ich kilkakrotnie szczególnie nocny wiatr nie należy do przyjemnych. Tym bardziej że jadę pod namiot[/i]
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 02.07.2008 08:12

Byłam na tym kampingu 2 lata temu w 2-giej połowie sierpnia i nic nie wiało. W tym roku odwiedzamy Orasac od 14 lipca.
oliva
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) oliva » 02.07.2008 14:31

"POD MASLINOM" JEST SUUUUUUUPER!!!!! :P
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 02.07.2008 14:38

Dzięki za wszystkie rady :)
Mam nadzieję, że spotkam jakichś osobników z formu w czasie naszego pobytu? :D (13-19 lipiec) i uraczymy się Rakiją pod Maslina :mrgreen:

Ahoj :papa:
mackowskib
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mackowskib » 02.07.2008 16:22

Hej Zuzanka info na poczcie :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 03.07.2008 08:08

Janusz Bajcer napisał(a):Darku1 - jeśliś taki ciekawy , to była to [WYRŻNIĘTY LINK] :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ps. UWAGA - klikają osoby o mocnych nerwach i z poczuciem humoru :!: :!: :!:

Janusz 8O ja bym nie polecał NIKOMU :!: klikać w ten link
Opera napisał(a):Strona, którą próbujesz otworzyć, znajduje się na czarnej liście witryn rozprowadzających złośliwe oprogramowanie. Oprogramowanie pobrane z tej strony może być szkodliwe. Opera Software stanowczo odradza otwieranie tej strony.

Także UWAGA :!: na złośliwe oprogramowanie szpiegujące :!:

Pozdrav :papa:
Ostatnio edytowano 03.07.2008 13:23 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.07.2008 08:58

Modzila Firefox i Internet Explorer nie ostrzegają.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi