się uśmiałam z tym młotkiem
Postaramy się zastosować do wszystkich rad.
Może jak wrócimy, to sami będziemy mieli takie cenne uwagi dla innych Oby !
Ahoj
asikx napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):"Dziękuję bardzo - grazie mille" nie było końca
Dobrze, ze Ci tą siekierą z wdzięczności głowy nie rozpłatał.
Wiesz jak oni gestykulują
Pozdrawiam
Rafał
darek1 napisał(a):Czy to zwykła siekiera czy nierdzewka ?
Zuzanka napisał(a):Hej.
Czy Bozo podlicza na koniec całego pobytu czy na koniec każdego dnia, tak jak na niektórych polskich campingach? I nie ma znaczenia czy płacę w kunach czy w euro?
Nasuwa mi się jeszcze milion pytań do Was, bo im bliżej wyjazdu (2 tyg), tym więcej znaków zapytania się rodzi
Czy ktoś wie ile kosztuje taki pokrowiec na samochód i gdzie go można zakupić?
Dziękować z góry
Ahoj
Paweł i Kasia napisał(a):Jacek, dochodze chyba do wniosku że pojade przez Niemcy i Austrię cały czas autostradą, fakt że jest kilka ilometrów więcej ale jechałem już kilkukrotnie przez Czechy i pierdziele to. Raz już nasza wycieczka skończyła sie przed Hradec Kralowe, kumpel stracił samochód a Czesi obywatela
Tymbardzie że jedziemy na jednego kierowce więc nocleg w okolicach Mariboru.
Paweł i Kasia napisał(a):a propos, kapie tam z tych oliwek żywica? trzeba zabezpieczać auto?
mój ojciec kiedyś dawno używał stary spadachron, kurcze ale wątpię żeby jeszcze takowy posiadał.
Zuzanka napisał(a):Hej.
Czy Bozo podlicza na koniec całego pobytu czy na koniec każdego dnia, tak jak na niektórych polskich campingach? I nie ma znaczenia czy płacę w kunach czy w euro?
Nasuwa mi się jeszcze milion pytań do Was, bo im bliżej wyjazdu (2 tyg), tym więcej znaków zapytania się rodzi
Czy ktoś wie ile kosztuje taki pokrowiec na samochód i gdzie go można zakupić?
Dziękować z góry
Ahoj
Zuzanka napisał(a):A co z tą walutą?
Jakie gwoździe będą najlepsze do namiotu (czytałam gdzieś, że 10 calowe, 20-30 cm) i czy napewno nie da rady ze śledziami?
Czy przyda się saperka?
Janusz Bajcer napisał(a):Darku1 - jeśliś taki ciekawy , to była to [WYRŻNIĘTY LINK]
Ps. UWAGA - klikają osoby o mocnych nerwach i z poczuciem humoru
Opera napisał(a):Strona, którą próbujesz otworzyć, znajduje się na czarnej liście witryn rozprowadzających złośliwe oprogramowanie. Oprogramowanie pobrane z tej strony może być szkodliwe. Opera Software stanowczo odradza otwieranie tej strony.