e.zetka napisał(a):Jureczku, ja dopiero tam jadę
Się nie tłumacz Postaram sie z Wami spotkać, tylko skąd kierowcę, na powrót
Jurek napisał(a):e.zetka napisał(a):Jureczku, ja dopiero tam jadę
Się nie tłumacz Postaram sie z Wami spotkać, tylko skąd kierowcę, na powrót
Jacek L napisał(a):I chyba bedę tam wcześniej bo wyruszamy 19 lipca (sobota) trochę przyspieszyłem bo trudno się doczekać
Paweł i Kasia napisał(a):Jacek L napisał(a):I chyba bedę tam wcześniej bo wyruszamy 19 lipca (sobota) trochę przyspieszyłem bo trudno się doczekać
Sie właśnie Jacek dowiedziałem że też wyruszam 19 lipca bo zanjomej sie skrócił urlop a że chcemy być jak najdłużej to już wole sie przemęczyć w weekendowych korkach a dzień dłużej byczyć pod Oliwkami.
Zuzanka napisał(a):Jacek a jak jedziesz przez Węgry i BiH? My chcemy właśnie tamtędy jechać pierwszy raz i nie za bardzo wiemy, jak jechać, postępować na drodze i przez jakie przejścia graniczne jechać. Jeśli to nie problem to podeślij na maila jakieś wskazówki, to nie będziemy już na forum tego poruszać...
dzięki z góry...
ahoj
Zuzanka napisał(a):Jacek a jak jedziesz przez Węgry i BiH? My chcemy właśnie tamtędy jechać pierwszy raz i nie za bardzo wiemy, jak jechać, postępować na drodze i przez jakie przejścia graniczne jechać. Jeśli to nie problem to podeślij na maila jakieś wskazówki, to nie będziemy już na forum tego poruszać...
dzięki z góry...
ahoj
Janusz Bajcer napisał(a):Zuzanka napisał(a):Jacek a jak jedziesz przez Węgry i BiH? My chcemy właśnie tamtędy jechać pierwszy raz i nie za bardzo wiemy, jak jechać, postępować na drodze i przez jakie przejścia graniczne jechać. Jeśli to nie problem to podeślij na maila jakieś wskazówki, to nie będziemy już na forum tego poruszać...
dzięki z góry...
ahoj
Od Jacka masz coś w poczcie - a tu masz to co jest na forum
Leszek Skupin napisał(a):1. Trasa do Dalmacji przez BiH by Niezawodny
2. Trasa przez Zachodnie Węgry by Rysio
I wiele wiele innych ciekawych propozycji w tym dziale, także nie ma większego sensu się powtarzać
Pozdrav