Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 05.06.2008 17:51

e.zetka napisał(a):Jureczku, ja dopiero tam jadę :D

Się nie tłumacz :lol: Postaram sie z Wami spotkać, tylko skąd kierowcę, na powrót :(
Dalmatinka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dalmatinka » 05.06.2008 17:58

Jedziesz na urlop wiec martwic sie bedziesz na miejscu albo i nie :wink: :wink: :wink: :wink:
Jurek napisał(a):
e.zetka napisał(a):Jureczku, ja dopiero tam jadę :D

Się nie tłumacz :lol: Postaram sie z Wami spotkać, tylko skąd kierowcę, na powrót :(
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 05.06.2008 18:10

Jacek L napisał(a):I chyba bedę tam wcześniej bo wyruszamy 19 lipca (sobota) trochę przyspieszyłem bo trudno się doczekać

Sie właśnie Jacek dowiedziałem że też wyruszam 19 lipca bo zanjomej sie skrócił urlop a że chcemy być jak najdłużej to już wole sie przemęczyć w weekendowych korkach a dzień dłużej byczyć pod Oliwkami.

Napisałem do Boża kolejnego maila i przy okazji dziekuję Zuzce
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 05.06.2008 19:35

Paweł i Kasia napisał(a):
Jacek L napisał(a):I chyba bedę tam wcześniej bo wyruszamy 19 lipca (sobota) trochę przyspieszyłem bo trudno się doczekać

Sie właśnie Jacek dowiedziałem że też wyruszam 19 lipca bo zanjomej sie skrócił urlop a że chcemy być jak najdłużej to już wole sie przemęczyć w weekendowych korkach a dzień dłużej byczyć pod Oliwkami.

No to będziecie wcześniej bo ja będę się wlókł z łódką (jak mi zdążą ją zrobić ) przez Bośnię ..... tel na maila :D
a co do korków to nie wiem jak jest przez Austrię i Słowenię - ale przez Węgry i Bośnię lepiej jechać w weekend, już to przerabiałem - zero tirów a mnie o to chodzi, bo będę strasznie dłuuuuuugi :D :D :D
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 05.06.2008 20:34

Jacek a jak jedziesz przez Węgry i BiH? My chcemy właśnie tamtędy jechać pierwszy raz i nie za bardzo wiemy, jak jechać, postępować na drodze i przez jakie przejścia graniczne jechać. Jeśli to nie problem to podeślij na maila jakieś wskazówki, to nie będziemy już na forum tego poruszać...:)

dzięki z góry... :lol:

ahoj :papa:
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 05.06.2008 21:11

Zuzanka napisał(a):Jacek a jak jedziesz przez Węgry i BiH? My chcemy właśnie tamtędy jechać pierwszy raz i nie za bardzo wiemy, jak jechać, postępować na drodze i przez jakie przejścia graniczne jechać. Jeśli to nie problem to podeślij na maila jakieś wskazówki, to nie będziemy już na forum tego poruszać...:)

Idź na pocztę po maila .... :D Pozdrawiam !!!
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.06.2008 21:25

Zuzanka napisał(a):Jacek a jak jedziesz przez Węgry i BiH? My chcemy właśnie tamtędy jechać pierwszy raz i nie za bardzo wiemy, jak jechać, postępować na drodze i przez jakie przejścia graniczne jechać. Jeśli to nie problem to podeślij na maila jakieś wskazówki, to nie będziemy już na forum tego poruszać...:)

Od Jacka masz coś w poczcie - a tu masz to co jest na forum :lol:
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 06.06.2008 07:54

Wielkie dzięki i Januszowi i Jackowi :oczko_usmiech:

:papa:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.06.2008 08:12

Janusz Bajcer napisał(a):

Od Jacka masz coś w poczcie - a tu masz to co jest na forum :lol:

Janusz :lol: byłem pierwszy 4 strony wcześniej :D
Leszek Skupin napisał(a):1. Trasa do Dalmacji przez BiH by Niezawodny

2. Trasa przez Zachodnie Węgry by Rysio

I wiele wiele innych ciekawych propozycji w tym dziale, także nie ma większego sensu się powtarzać ;)

Pozdrav :papa:

Pozdrav :papa: :oczko_usmiech:
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 06.06.2008 12:08

Leszkowi też dziękuję, chociaż podziękowałam już na naszej-klasie :D
Zbieram wszelkie możliwe opinie o tej trasie. Każda uwaga jest cenna i chyba właśnie tą trasą pojedziemy (BiH).

:papa:
mackowskib
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mackowskib » 09.06.2008 23:56

Zuzanka też się wybieramy około 12 lipca przez BiH tyle że z krakowa jeśli chcielibyście jechać wspólnie no problemo jak coś to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 10.06.2008 07:52

świetnie :D
mackowskib
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mackowskib » 10.06.2008 11:04

Hej Zuza info na mailu ;)
roksana_l
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) roksana_l » 10.06.2008 12:16

I my w tym roku zawitamy na tym campie :)
Najpierw Jeziora Plitvickie, później camp Sirena, później Divna i na końcu- na deser właśnie tutaj :)
Jedziemy 10 lipca, planowany pobyt na tym campie, to coś około 18 lipca.
Już nie mogę się doczekać :)

P.s. Z tego co widzę robicie rezerwacje. Czy to jest konieczne? Da się znaleźć miejsce na tym campie tak "z marszu"?
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 10.06.2008 14:19

info ode mnie również na mailu 8)

:hut:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi