cyclopath napisał(a):Trebor napisał(a):Bardzo dziękuję wszystkim za wieści! Ania i Grześ - dalej odwiedzacie to Forum? Miło Was słyszeć po dwóch latach. Ewa - będę śledził Twoje uwagi. Byłaś - widziałaś - wiesz. A może w okolicach Dubrownika są jeszcze jakieś inne kampy: kaeralne, niedrogie, bez fajerwerków? (Brr - dyskoteki, restauracje na 100 osób itp.).
50 metrów dalej jest drugi tańszy camp "Peca", też bardzo dobry. ja spędziłem tam w zeszłym roku 40 dni, więc chętnie udzielę wszelkich informacji o tym miejscu.
darek1 napisał(a):Mam pytanie do osób korzystajacych z noclegów pod namiotami. Ile kosztuje np. pod maslinom, na campingu nocleg dla 4 osób. tzn. wliczyć nalezy cenę za namiot, parking na samochód, gaz, energia elektryczna i inne w przeliczeniu na 4 osoby. Pozdrawiam
Irek G napisał(a):cyclopath napisał(a):Trebor napisał(a):Bardzo dziękuję wszystkim za wieści! Ania i Grześ - dalej odwiedzacie to Forum? Miło Was słyszeć po dwóch latach. Ewa - będę śledził Twoje uwagi. Byłaś - widziałaś - wiesz. A może w okolicach Dubrownika są jeszcze jakieś inne kampy: kaeralne, niedrogie, bez fajerwerków? (Brr - dyskoteki, restauracje na 100 osób itp.).
50 metrów dalej jest drugi tańszy camp "Peca", też bardzo dobry. ja spędziłem tam w zeszłym roku 40 dni, więc chętnie udzielę wszelkich informacji o tym miejscu.
Proszę o wszelkie info na temat tego campu - jak daleko do plaży , czy jest w miarę spokojny , jakie ceny
Irek G napisał(a):