Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Filipki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Filipki » 27.05.2008 11:37

Witam wszystkich serdecznie!!!
Byłem pod maslinom w zeszłym roku i w tym wybieram sie również :-)Wysłałem do bożo maile z prośbą o rezerwacje 2 miejsc od 20.08 i nie było zadnych problemów zarówno z rezerwacją jak i kontaktem.Wszystko to odbyło się w ostatnich 2 tygodniach.Trochę cierpliwości a na pewno odpisze!To przesympatyczny facet!!Drugie z miejsc rezerwowałem wczoraj.Dzisiaj już otrzymałem pozytywną odpowiedż.Aczkolwiek bez butelki żubrówki mam się tam nie pokazywać :-)
Pozdrawiam wszystkich cromaniaków!!!!
Robert
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 27.05.2008 19:30

kurde Jacek L jak tam sprawa bo jak widzisz ludzie rezerwują a woda skały w Orasacu obmywa. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 27.05.2008 20:17

Paweł i Kasia napisał(a):kurde Jacek L jak tam sprawa bo jak widzisz ludzie rezerwują a woda skały w Orasacu obmywa. Mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

napisałem .... i czekam :roll: chyba też muszę zabrać Bożowi żubrówkę :D

a może właśnie tak odpisuje przez te ofiarne żubrówki :D :D :D
no nic ,będę go dalej molestował i Wy też próbujcie :D
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 28.05.2008 10:28

Jacek L napisał(a): chyba też muszę zabrać Bożowi żubrówkę :D

Wy też macie od nas, ale nie żubrówkę tylko lokalnego winiacza
Zuzanka
Globtroter
Hej.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 29.05.2008 10:52

Właśnie zapisałam się na to forum. W tym roku wybieramy się po raz pierwszy do CRO właśnie na camping "Pod Maslina". Napisałam maila do właściciela, wczoraj, po angielsku, ale nie wiem czy zrozumie? Proszę powiedzcie, w jakim języku najlepiej i na jaki adres bo na stronce jest kilka.
Martwie się, że nie odpisuje...w sumie wybieramy się dopiero 13 lipca, ale już chciałabym wiedzieć, bo to mój wymarzony wyjazd. :D

Powiedzcie jak to jest.

Mam nadzieję, że szybko zadomowię się na forum :)

Zuza
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.05.2008 11:28

Zuzanka hehe witaj na forum :D Już kilka słów zamieniliśmy via Nasza Klasa, ale może tu znajdą się życzliwi, którzy odpowiedzą na Twoje wątpliwości.

Jedno jest pewne, nie będzie to Wasz ostatni wyjazd do Cro

Pozdrav :papa:
Leszek
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 29.05.2008 12:58

Dzięki za powitanie.

Jeśli masz chwile, to napisz trasę jaka jest najbardziej optymalna z Warszawy do "Pod Maslina", szukam i szukam i jakoś na nic nie mogę się zdecydować. Aha i ile mniej więcej godzin się jedzie...?

Ahoj :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.05.2008 13:16

Tutaj na forum ilu ludzi no może prawie ;) tyle tras z noclegami w tym lub innym miejscu, albo wogóle bez noclegów. Wszystko zależy czy chcesz jechać jeden samochód jeden kierowca czy dwóch kierowców w jednym samochodzie jak się czujesz na siłach za kółkiem. Tego już Wam nie doradzę.

Pi razy oko trasa taka zajmuje ok dwudziestu kilku godzin dlatego polecałbym nocleg w Plitvickich Jezerach gdzie można zobaczyć przefantastyczne wodospady i jeziora ;)

A w dziale FAQ macie dość obszernie opisane wszystkie możliwości dojazdu. Więc proponowałbym najpierw zajrzeć tam lub poszukać w dziale Nasze Relacje. Są tam opisane prawie na gorąco uwagi z podróży wieeeelu ludzi. Moja relacja jest jedna z Cro a raczej dwie ale druga w postaci raczej wspomnień i jedna z Grecji, ale też wielu ludzi pisze co ich spotkało po drodze, na co trzeba uważać, lub czym się kierować ;)

Leszek

P.S. Miłej lektury
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 29.05.2008 13:24

1. Trasa do Dalmacji przez BiH by Niezawodny

2. Trasa przez Zachodnie Węgry by Rysio

I wiele wiele innych ciekawych propozycji w tym dziale, także nie ma większego sensu się powtarzać ;)

Filipki
Odkrywca
Re: Hej.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Filipki » 29.05.2008 14:25

Zuzanna!Do Bożo pisałem w jezyku angielskim i nie ma z tym problemu.Ktoś napisał,że radzi sobie też dobrze z Polskim.A jeżeli chodzi o to co napisał Leszek.....hmmmm.To prawda.Ja byłem tam pierwszy raz w zeszłym roku i chce tam wracać......ZAWSZE!!!!!!I CO ROKU!!!!! :D Pozdrawiam wszystkich."Świeży" cromaniak :wink:
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 29.05.2008 22:44

Bożo mi odpisał. Rezerwacja gotowa. Teraz tylko przygotowania indywidualne.

Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 30.05.2008 01:42

A ja w 2006 roku będąc ósmy raz w Cro pierwszy raz zawitałem Pod Maslinę i nawet namiotu nie rozbiłem bo Mi się nie podobało ale pozdrawiam wielbicieli/ki tego Campingu :wink:
Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 30.05.2008 07:04

Wszystko jest kwestią gustu :) I każdy ma swoje ulubione miejsca.

Zuzanka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zuzanka » 30.05.2008 11:23

Anther question.... 8O
WYbieramy się do CRO 12 lipca do 19 lipca. Jedziemy samochodem i mamy ewetualne dwa miejsca wole. Wyruszamy z Warszawy, jeśli jest ktoś chętny to czekam na kontakt.

Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 31.05.2008 11:59

Zuzanka napisał(a):Dzięki za powitanie.

Jeśli masz chwile, to napisz trasę jaka jest najbardziej optymalna z Warszawy do "Pod Maslina", szukam i szukam i jakoś na nic nie mogę się zdecydować. Aha i ile mniej więcej godzin się jedzie...?

W ubiegłym roku jechałem "Pod Masline" trasą Cieszyn-Bratyslawa-Wieden-Graz z noclegiem na campingu Korana niedaleko Plitvickich Jezior. Kamping jest nieco drogi ,jednak polecam "postój na popas" i zwiedzanie jezior.
http://www.np-plitvicka-jezera.hr/cpage ... &PageID=39
W tym roku prawdopodobie pojadę identyczną trasą i na 99% "Pod Masline"
Start oczywiście z Bełchatowa. :papa: :hut:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi