Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 09.03.2008 23:21

Jacyś ci ludzie nie domyślni Panie Andrzeju.
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 10.03.2008 18:54

AndrzejJ. napisał(a):Pisałem o nogach tej czarnej co tyłem stoi. :wink:

daj spokój - nie widziałeś z przodu haha :D nie wszystko złoto co się świeci :D czasem się budzę z krzykiem hehe - Pozdrawiam !!!
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 31.03.2008 14:54

Kurcze wysłałem jakiś czas temy maila do wlaścicieli kempingu ale mi nic nie odpisali, ja zdaje sobie sprawę że mój język nie jest "fluentli i gramatikal korekt" ale nie sądze że by nie zrozumieli o co mi chodzi.
Czy komuś sie już zdażyła ignorancja w takiej sprawie z ich strony??

Niech ktoś uprzejmy zamieści treść maila którego im wcześniej wysyłał i dostał potwierdzenie rezerwacji
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 01.04.2008 07:13

Jeszcze dużo czasu do sezonu i stąd pewnie brak odpowiedzi. Proponuję zachować spokój i czekać na odpowiedź :D
adik1
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) adik1 » 02.04.2008 16:25

e.zetka napisał(a):Jeszcze dużo czasu do sezonu i stąd pewnie brak odpowiedzi. Proponuję zachować spokój i czekać na odpowiedź :D

No zależy dla kogo
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 02.04.2008 16:35

Paweł i Kasia napisał(a):Kurcze wysłałem jakiś czas temy maila do wlaścicieli kempingu ale mi nic nie odpisali, ja zdaje sobie sprawę że mój język nie jest "fluentli i gramatikal korekt" ale nie sądze że by nie zrozumieli o co mi chodzi.
Czy komuś sie już zdażyła ignorancja w takiej sprawie z ich strony??

Niech ktoś uprzejmy zamieści treść maila którego im wcześniej wysyłał i dostał potwierdzenie rezerwacji

"dobar dan Jacek,hvala Vam na rezervaciji, bit ce mjesta, ne brinite se. cijenik je aktualan kako je navedeno na web stranici. nadam se da cete uzivati u nasem kampu i ugodno se provesti.lijep pozdravNatasa Dobroevic"

Ale spokojnie - odpowiedzą na pewno - a po jakiemu pisaliście? może napiszcie po Polsku -tak jak ja - oni doskonale rozumieją nasz język - Pozdrawiam !!!
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 06.04.2008 11:28

jak nie odpiszą na dniach to napiszę po polsku
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 12.05.2008 18:44

Paweł i Kasia napisał(a):jak nie odpiszą na dniach to napiszę po polsku

i co ? sporo wody obmyło skały w Oraszacu.... odpisali? :D
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 17.05.2008 21:24

Jacek L napisał(a):i co ? sporo wody obmyło skały w Oraszacu.... odpisali? :D

no nieodpisali niestety, dzięki że przypomniałeś, najwyższy czas ich zaatakować
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 19.05.2008 11:12

Ja wysłałam zapytanie o rezerwację tydzień temu, odpowiedź była natyczmiastowa ( w ciąghu 24h). Rezerwacje przyjmują na 10 dni przed planowanym ternimem przyjazdu. Pozdrowionka. Ja tam bedę z gromadą ludzi od 14 lipca.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 19.05.2008 12:20

ten temat był już czytany już prawie 9 tyś razy ... jeszcze trochę, a założę wątek
"Camping pod Maslinom - niech tu pisze, kto nie był, lub kto nie zna" :wink:
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 20.05.2008 12:34

2salamandra22 napisał(a):Ja wysłałam zapytanie o rezerwację tydzień temu, odpowiedź była natyczmiastowa ( w ciąghu 24h). Rezerwacje przyjmują na 10 dni przed planowanym ternimem przyjazdu. Pozdrowionka. Ja tam bedę z gromadą ludzi od 14 lipca.

no kurde a mi nie chcą odpisać już drugi raz, tym razem pisałem po polsku
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 20.05.2008 13:14

tylko nie popadaj w obsesję, że problem tkwi w Tobie ... :wink: a żeby sięprzekonać, czy tak rzeczywiście jest, napisz jeszcze raz - z innego adresu - dowiesz się wówczas, czy Cię nie lubią :roll:

pozdrov, K
Jacek L
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek L » 20.05.2008 13:21

Paweł i Kasia napisał(a):
2salamandra22 napisał(a):Ja wysłałam zapytanie o rezerwację tydzień temu, odpowiedź była natyczmiastowa ( w ciąghu 24h). Rezerwacje przyjmują na 10 dni przed planowanym ternimem przyjazdu. Pozdrowionka. Ja tam bedę z gromadą ludzi od 14 lipca.

kurde - zrobimy tak - napiszę za Was --- dajcie mi maila żebym mógł przesłać odpowiedź - mój to - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ... zaraz opierd... Boża ... hehe a z tego co wiem to jakoś się spotkamy na tym campie - bedę tam od około 20 lipca do 20 sierpnia .... Pozdrowionki !

ps. nie wyobrażam sobie żeby nie odpisał ... może macie coś z adresem nie tak .... Bożo zawsze był ok !

ps2 - a turystyka wodna (o której pisaliście) dalej aktualna... po prostu - pożycze Wam łódkę .... ale sami lejecie do baku .... :D
Paweł i Kasia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paweł i Kasia » 20.05.2008 17:06

Jacek L napisał(a):kurde - zrobimy tak - napiszę za Was --- dajcie mi maila żebym mógł przesłać odpowiedź - mój to - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ... zaraz opierd... Boża ... hehe a z tego co wiem to jakoś się spotkamy na tym campie - bedę tam od około 20 lipca do 20 sierpnia .... Pozdrowionki !

ps. nie wyobrażam sobie żeby nie odpisał ... może macie coś z adresem nie tak .... Bożo zawsze był ok !

ps2 - a turystyka wodna (o której pisaliście) dalej aktualna... po prostu - pożycze Wam łódkę .... ale sami lejecie do baku .... :D

:)
Wysłałem ci maila z terminem. Ewidentnie jedziemy w tym samym czasie. Dziękujemy za pomoc bo bardzo nam zależy żeby pojechać właśnie na ten kemp a w środku sezonu istnieje możliwość że nie będzie miejsca bez rezerwacji.

co do propozycji łódki dogadamy sie na miejscu
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi