Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 26.07.2007 11:05

No wiem, wiem, nie powinnam narzekać, ale to jest bardzo meczące!!!
Aras, nie martw się, w przyszłym roku pojedziesz :D
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 26.07.2007 11:55

e.zetka napisał(a):No wiem, wiem, nie powinnam narzekać, ale to jest bardzo meczące!!!

Ewunia ! Nie zapomnij ..........rodziny zapakować :wink: :lol:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 26.07.2007 12:02

Nie ma obawy, Karolka nie da się zapomnieć zabrać :D A kierowca i pilot muszą mnie tam dowieźć :lol: :lol: :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.07.2007 12:15

A ja myślałem, że to Ty za kółkiem biemdablju zasiadasz :wink:
Aras999
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aras999 » 26.07.2007 12:27

e.zetka napisał(a):No wiem, wiem, nie powinnam narzekać, ale to jest bardzo meczące!!!

już teraz to mam zaplanowane :D
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 26.07.2007 12:37

Rysio napisał(a):A ja myślałem, że to Ty za kółkiem biemdablju zasiadasz :wink:

Trochę dłużej trwałaby ta podróż wtedy :wink:
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 26.07.2007 12:48

e.zetka napisał(a):Nie ma obawy, Karolka nie da się zapomnieć zabrać :D A kierowca i pilot muszą mnie tam dowieźć :lol: :lol: :lol:
do zobaczyska na dole na plazy :) szerokiej i peostej drogi Ewa
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 26.07.2007 13:09

Tobie również Jacku :lol: :lol: :lol:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 26.07.2007 13:51

Ewcia, a tak na serio to może odejdź już od kompa i weź się za to pakowanie i nie zapomnij namiotu :lol: :lol: i pozdrów Orasac i wszystkich Dobroevic'ów :papa: :papa: :papa:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 26.07.2007 14:12

Nie ma obawy, Jolu :D a pewno zdążę :D
Oczywiście, że pozdrowię wszystkich :lol: :lol: :lol:
Kaman76_76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaman76_76 » 26.07.2007 15:50

Witajcie Kochani !
Jestem tu zupełnie nowy - potrzebuję pomocy w znalezieniu podobnego campingu (ten musi być naprawdę wyjątkowy), ale z jakimiś "radościami: dla 2 moich chłopaków (4i5 lat) w okolicy Dubrovnika. Dajcie błagam jakiś namiar na coś z basenami godnego polecenia i spokojnego wieczorami.(bez dyskoteki) - od 2 dni przglądam strony i nie moge się zdecydować. Możecie coś polecić ?
Pomocy !!! - bo żona mnie zabije jak coś źle wybiorę. :oops:
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 26.07.2007 22:46

Kaman76_76 napisał(a):Witajcie Kochani !
Jestem tu zupełnie nowy - potrzebuję pomocy w znalezieniu podobnego campingu (ten musi być naprawdę wyjątkowy), ale z jakimiś "radościami: dla 2 moich chłopaków (4i5 lat) w okolicy Dubrovnika. Dajcie błagam jakiś namiar na coś z basenami godnego polecenia i spokojnego wieczorami.(bez dyskoteki) - od 2 dni przglądam strony i nie moge się zdecydować. Możecie coś polecić ?
Pomocy !!! - bo żona mnie zabije jak coś źle wybiorę. :oops:

Dajcie błagam jakiś namiar na coś z basenami

- to chyba lepiej jedż na Istrię, bo jak Cię zabije to do Polski bliższy transport, a tak na serio to nie jestem pewna czy wybrałeś odpowiedni kierunek, ale może się mylę???? :?: :?:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.07.2007 08:49

Wszyscy chcą camping blisko morza a tu :?: 8O ZONK. Nie spotkałem się z campingiem z basenem :lol: ale może za słabo szukałem, albo mnie to poprostu nie interesowało :lol:

Pozdrav :papa:
Kaman76_76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaman76_76 » 27.07.2007 09:19

Dzięki za reakcję - dlaczego tam ? muszę połaczyć wodę z ogniem. Ponieważ nie jesteśmy typami które cały dzień smażą się na plaży, wybraliśmy rejon, który wydaje się najbardziej atrakcyjny również pod względem krajoznawczym i historycznym. No i opinia paru znajomych o Dubrowniku. Potrzebuję więc miejsca - kameralnego, z fajną atmosferą - więc ten camping wg. Waszych opinii jest super. Problem z dzieciakami - które uwielbiają wodę : basen jest pewną alternatywą również ze względu bezpieczeństwa - nawet nie wiecie co dwóch braci 4 i 5 lat potrafi wymyśleć. A tak serio to od 5 lat będzie to nasz pierwszy prawdziwy urlop no i ( to straszne - ale takie jest rzeczywistość ) pierwszy wyjazd poza Polskę dla mojej żony. Zależy mi więc po prostu aby było fajnie i ciekawie . A że ja lubię miejsca, które mają "duszę" i atmosferę - więc zastanawiam się nad tym campingiem.
CZekam na Wasze opinie.
Kaman76_76
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaman76_76 » 27.07.2007 09:26

- to chyba lepiej jedż na Istrię, bo jak Cię zabije to do Polski bliższy transport, a tak na serio to nie jestem pewna czy wybrałeś odpowiedni kierunek, ale może się mylę???? :?: :?:[/quote]

Jadę pierwszy raz :D :D :D :D -
dlaczego radzisz Istrię zamiast południa :?:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi