Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Camping POD MASLINOM, Orasac

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.07.2007 08:05

Aras999
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aras999 » 19.07.2007 09:12

czy istnieje plan campingu "POD MASLINĄ"? ułatwiłoby to rezerwację dla tych
którzy już tam byli i planują być
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.07.2007 09:38

Aras999 napisał(a):czy istnieje plan campingu "POD MASLINĄ"? ułatwiłoby to rezerwację dla tych
którzy już tam byli i planują być

Pod Maslina to mały kemping na 30-35 namiotów i planu nie ma

http://www.orasac.com/sadrzaj.htm#POL
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 19.07.2007 09:45

Powinni te informacje uaktualnić, bo teraz kemping jest większy.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.07.2007 09:48

Zdjęcia mówią prawdę :!: jest dokładnie tak jak na fotkach... żadnego upiększania nie ma :!: Przede wszystkim chodzi o sanitariaty. SĄ czyste :!:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.07.2007 09:50

e.zetka napisał(a):Powinni te informacje uaktualnić, bo teraz kemping jest większy.

A to prawda :lol: jest większy.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.07.2007 09:56

Ale planu nie ma :?:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.07.2007 10:01

Wygląda na to, że nie ma. Nie ma go ani na stronie internetowej ani przy wjeździe na camping. Więc z rezerwacją może być trudno.

Tylko tak się zastanawiam po co camping rezerwować :?: Zawsze znajdzie się jakieś miejsce ;) Jedni przyjeżdżają inni wyjeżdżają, zawsze można sobie gdzieś przycupnąć ;)

Pozdrav :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.07.2007 10:13

Tęż tak uważam, szkoda kasy na rezerwację, chyba że Bozo nie pobiera
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.07.2007 10:48

Wyjeżdżający rezerwują sobie placyki w konkretnych miejscach i terminach zostawiając mu jako rezerwację np. naszą polską żubrówkę, którą sobie bardzo ceni. Widziałem nawet Szopena :lol: stała cała bateria na górnej półce w recepcji ;). Ot polska mentalność. Rezerwacja za alkohol :lol:
Ostatnio edytowano 30.08.2007 12:38 przez Leszek Skupin, łącznie edytowano 1 raz
mototurysta
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mototurysta » 19.07.2007 13:19

Zibuś napisał(a):Uważaj ! Mnie w zeszłym roku camping też sie nie spodobał i odważyłem się wyrazić to na forum ( chyba jako pierwszy ) i dostałem ochrzan :lol:

Jeśli mam uważać na to co piszę to bez sensu być na forum. Chyba o to chodzi żeby pisać swoje prawdziwe odczucia i doświadczenia a nie po to by komuś się przypodobać. Jeśli ktoś twierdzi, że "Pod Maslinom" to oaza spokoju i będzie tam jeździć co roku to proszę bardzo. Ma prawo tak sądzić i pisać. Moja opinia jest jaka jest i jej nie zmienię bo dla nas tak faktycznie było.
Pozdrawiamy
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.07.2007 13:27

mototurysta napisał(a):
Zibuś napisał(a):Uważaj ! Mnie w zeszłym roku camping też sie nie spodobał i odważyłem się wyrazić to na forum ( chyba jako pierwszy ) i dostałem ochrzan :lol:

Jeśli mam uważać na to co piszę to bez sensu być na forum. Chyba o to chodzi żeby pisać swoje prawdziwe odczucia i doświadczenia a nie po to by komuś się przypodobać. Jeśli ktoś twierdzi, że "Pod Maslinom" to oaza spokoju i będzie tam jeździć co roku to proszę bardzo. Ma prawo tak sądzić i pisać. Moja opinia jest jaka jest i jej nie zmienię bo dla nas tak faktycznie było.
Pozdrawiamy

Nema problema :D Wyobraź sobie co by się stało gdyby wszyscy na raz się zachwycili tym campingiem i zjechali się w jednym czasie :lol:. To by dopiero jazda była. Każdy ma prawo do własnego zdania a ja się cieszę, że masz inne ;)

Pozdrav :papa:
Aras999
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aras999 » 19.07.2007 13:30

są plusy i minusy, plusem jest tutaj pewnie cena
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.07.2007 13:43

Nie ma idealnego kempingu, zawsze maja plusy i minusy, a kazdy wybiera pobyt na tym, który ma dla niego więcej plusów.
Jak jeździłem pod namiot ze swoimi podrośniętymi synami, wybieraliśmy na pobyt większe kempingi, aby były dla jakieś boiska do grania, animacja na kempingu tzn. dyskoteki na wieczór ale zawsze podstawą były warunki sanitarne i ciepła woda do mycia.
Zibuś
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zibuś » 19.07.2007 22:37

mototurysta napisał(a):

Pozdrawiamy

Jestem tego samego zdania ale ochrzan dostałem :wink:
Jeśli jesteś zainteresowany to TUmożesz z poczytać
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi